• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ζωντανεύουν και πάλι τα υπόγεια του Κολοσσαίου.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Κορίτσα αν προλαβαίνετε, δυο φίλες μου, τέλη Νοέμβρη πετάνε για Ρώμη με 89 euro easy jet προσφορά :D
Και μετά ποιός κρατάει την astral από τους Ρωμιούς και την αρένα στο Κολοσσαίο...Στο στοιχείο σου θα μπεις...Εκεί που δίνανε τις μάχες. Θα δώσεις νέα πνοή σε σύγχρονες μονομαχίες. Τα μαστίγια :D
:haha::haha::haha::haha::haha::haha:

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Σύμφωνα με αυτό το link Ecco il nuovo Colosseo dai sotterranei al terzo livello - Corriere Roma , για να επισκεφτεί κάποιος τα υπόγεια πρέπει να έχει κάνει κράτηση, μιας και η χωρητικότητα τους είναι περιορισμένη.

Ξέρει κανείς που μπορούμε να το κάνουμε αυτό?

Σε ένα μήνα θα είμαι Ρώμη...:clap:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ξέρει κανείς που μπορούμε να το κάνουμε αυτό?
ελπίζω να μιλάς καλά ιταλικά..
δες το συνημμένο
Colosseo ? Apertura della terrazza del III ordine, del piano dell’arena e dei sotterranei | archeoroma.beniculturali.it
και κλείσε από εδω επίσημα:
Pierreci - Crescere con la cultura - italiano
ή ανεπίσημα κ πιο βολικά...
Associazione Culturale Amici di Roma - Visite guidate a Roma, individuali e per gruppi italiani e stranieri - Attivit? didattica ed escursioni per le scuole

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ευχαριστώ πολύ Samion! Η αλήθεια είναι οτι δεν μιλάω καλα ιταλικά...να'ναι καλά τα google translate!! :haha:

Επειδή θα είναι Νοέμβριος, θα υπάρχει ένα θέμα με την βροχή. Θα είμαι εκεί απο 11-19/11. Μιας και θα είναι χαμηλή σεζόν, χωρίς πολύ κόσμο, πιστεύεις οτι θα μπορούσα να πάω επιτόπου μια μέρα με ήλιο και να μπώ?

( Το περασμένο Νοέμβριο έτσι το έκανα!Βρήκα μια ηλιόλουστη μέρα και πήγα. Βέβαια δεν υπήρχαν τα υπόγεια ακόμα, αλλά δεν βρήκα καθόλου ουρά για να μπώ. 2-3 λεπτά αναμονή.)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ευχαριστώ πολύ Samion! Η αλήθεια είναι οτι δεν μιλάω καλα ιταλικά...να'ναι καλά τα google translate!! :haha:

Επειδή θα είναι Νοέμβριος, θα υπάρχει ένα θέμα με την βροχή. Θα είμαι εκεί απο 11-19/11. Μιας και θα είναι χαμηλή σεζόν, χωρίς πολύ κόσμο, πιστεύεις οτι θα μπορούσα να πάω επιτόπου μια μέρα με ήλιο και να μπώ?

( Το περασμένο Νοέμβριο έτσι το έκανα!Βρήκα μια ηλιόλουστη μέρα και πήγα. Βέβαια δεν υπήρχαν τα υπόγεια ακόμα, αλλά δεν βρήκα καθόλου ουρά για να μπώ. 2-3 λεπτά αναμονή.)
ε ναι δεν θα υπάρχει θέμα. για τα υπόγεια όμως καλύτερα κλείσε.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Πόρτες ανοιχτές και δωρεάν είσοδος το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στο Κολοσσαίο, για να γιορτάσουν το άνοιγμα του τρίτου δακτυλίου, του υπογείου και της Porta Libitinaria. Περισσότερα...

Αν και τα Ιταλικά μου είναι ανύπαρκτα, νομίζω ότι έκανα καλή μετάφραση (ξέρω αρκετά Ισπανικά ώστε να καταλαβαίνω κ κάποια Ιταλικά). Ας επιβεβαιώσει κάποιος Ιταλομαθής κι αν θέλει ας βάλει και όλη τη μετάφραση του άρθρου :D

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Εύγε μικρή μου μαστιγοφορούσα, αυτό ακριβώς γράφει. Ορμήξτε όσοι είστε Ρώμη αν και φαντάζομαι η ουρά θα είναι μεγάλη. Θα έχει και επισήμους, ομιλίες μπλα μπλα :cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom