Ξεκάθαρα ναι. Κήπους μέναμε πέρσι φθινόπωρο,το βράδυ μόνο ένα καφενείο ήταν ανοιχτό,το μεσημέρι ήταν δύο ξέρω γωΤη διάβασα χθες! Απ ότι εχω καταλάβει 1-2 μαγαζιά έχει όλα κι όλα ; Το Μονοδέντρι έχει πιο πολύ ζωή από τους Κήπους ;
Ομως τα Ανω Πεδινα ειναι απο τα πιο «αδιαφορα» χωρια του γκρουπΘα σου πρότεινα να μείνεις στα Άνω Πεδινά μιας και είναι στη μέση τόσο για Αρίστη και Πάπιγκο αλλά και για τα υπόλοιπα χωριά στα ανατολικά. 4 ημέρες να είσαι Μονοδένδρι ή Πάπιγκο και να ανεβοκατεβαίνεις τις στροφές δεν είναι και ότι πιο ξεκούραστο στο τέλος της ημέρας..
Τι καλοκαιρινό καιρό; Εμείς 15 Οκτώβρη που είχαμε πάει πριν 4 χρόνια είχε 6 βαθμούς τα βράδια!!!Μάλλον προς Μονοδένδρι κλείνουμε ..
Θεωρείτε καλη περίοδο μέσα Οκτώβρη για να πάει κάποιος ; Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να έχει καλοκαιρινό καιρό αλλά δυστυχώς η άδεια τότε θα είναι .
Zακετα να παρεις.. ειναι σιγουρο οτι θα τη χρειαστεις τουλαχιστον πρωι και απογευμα ..Από το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί ! Σήμερα π.χ είδα ότι είχε 25 βαθμούς το μεσημέρι . Ας ελπίσουμε να δροσίσει μέχρι τότε!
Αν έχετε να μου προτείνετε μαγαζιά για φαγητό καφέ και μέρη στη φύση που αξίζει να δουμε καλοδεχούμενα !
Μωρέ και μπουφάν θα πάρω! Χειμώνας με το ζόρι!Zακετα να παρεις.. ειναι σιγουρο οτι θα τη χρειαστεις τουλαχιστον πρωι και απογευμα ..