• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Λοιπόν για να μετρηθουμε γιατί μπερδεύτηκα:
Muya
Thanosth
Αντώνης
η αφεντομουτσουνάρα μου.
Αλλος κανείς;

neraida

Member

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
και ως προς το σχολιο σου για το dancing,πολυ ενημερωμενο σε βρισκω!! αποκαλυφθηκε επιτελους τι κανεις οταν εμεις σου βαζουμε απουσιες...:bleh:
Μα...δεν κάναμε ποτέ μας συνάντηση Κυριακή που παίζει το dancing...ούτε καν Παρασκευή που παίζει το Ελλάδα έχεις ταλέντο! :haha:

Λίγο άσχετο αλλά απ'ότι διάβασα σε αρκετά site η ebu έδιωξε το star!!O λόγος ήταν πως πήραν παράνομα πλάνα από το μόνιτορ από τις πρόβες του τελικού κάτι το οποίο απαγορεύεται...Έτσι πήραν τα διαπιστευτήρια από τους δημοσιογράφους του και για 3 χρόνια eurovision και star γιοκ! Σκέφτομαι τί θα κάνει ο Πουλόπουλος και η Σουλιώτη...:shock::shock:
Τελικά απ' ότι διάβασα, δεν είχαν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Τους πήραν με τις διαπιστεύσεις, αλλά δεν ισχύουν τα περί αποκλεισμού 3 χρόνων κλπ.

Άλλωστε, πολλά κανάλια κάναν αυτού του είδους την "υποκλοπή" τα τελευταία χρόνια, κι όχι μόνο ελληνικά κανάλια, αλλά η EBU κάνει τα στραβά μάτια γιατί την συμφέρει η δωρεάν διαφήμιση που εισπράττει.

Τέλοσπάντων...αυτό που λέγεται είναι ότι η EBU το άφησε στο χέρι της ΕΡΤ αν θέλει να κινηθεί νομικά ενάντια στο STAR, αφού εκείνη διαχειρίζεται την εικόνα του διαγωνισμού στην χώρα μας κι αυτό που κυκλοφόρησε επίσης είναι ότι η φήμη περί 3ετούς αποκλεισμού κλπ. διέρρευσε από τον Μαυρομουστακάκη που συνεργαζόταν παλιά με τον σταθμό. (δεν αποκλείουν μάλιστα, να έκανε ακόμη και ο ίδιος την καταγγελία στην EBU). Ποιος τους ξέρει;

Γουσταρωωωωωω..... Αυτη η Σουλιωτη καιρος ηταν .... Πιο κρυα και στειρα αστεια δεν εχω ξαναδει σε ανθρωπο!( ασε που δεν φοραει και κονσιλερ ΠΟΤΕ)
Ο Πουλοπουλος ειναι απλο!
Θα γυρισει πισω στο Mega!
Καλά...μην χαίρεσαι, πάντα υπάρχουν λύσεις γι' αυτό! Πάει π.χ. η Σουλιώτη και υπογράφει (σε συνεργασία με το ΣΤΑΡ) μια επίσημη συνεργασία το περιοδικό "τα νέα του ψαροντούφεκου" ή με τον ραδιοφωνικό σταθμό "πεταλούδα FM"...ακόμη και με τον επαρχιακό τηλεοπτικό σταθμό "παράγκα TV". Αιτείται λοιπόν διαπίστευση σαν αποσταλμένη αυτού του σταθμού και...μια χαρά την κάνει την δουλειά της και για λογαριασμό του Σταρ.

Παιδια της Γιουροβιζιον παιδια.....που με αφηνετε στους πεντε δρομους..????

Μονη θα τα γραφω ολα ?????Cake....Latina.......vario......candyman, o.k θα σταθω στο 1,75 υψος μου, και θα σχολιαζω μονη μου...

Λυσσαααααα !!!!!! σας επιασε ολους τον φαγατε τον Αλκαιο....ο ανθρωπος τα εδωσε ολα....και εκανε αξιοπρεπεστατη εμφανιση...μεχρι και ο dik-7 θα μετανοησει....δεν μιλαω για το taver....θα γονιπετης θα αλλαξει γνωμη :bleh::bleh:

Απαιχτη φωναρα η Ουκρανια...
Αμ...δε σας τα 'λεγα εγώ; :bleh:

Ολοκληρη Ρωσσια αυτο το φλουφλη εστειλε να κλαψουριζει πως τον παρατησε η δικια του...καλα του εκανε.....και αργησε μαλιστα.........
Μπορεί να μην άργησε εκείνη, αλλά να άργησε να το πάρει εκείνος χαμπάρι!

Να μη σου πω ότι...έτσι όπως τον κόβω, δεν το αποκλείω να ήταν ένα απλό 1 night και επειδή ήταν πετυχημένο να το ονόμασε εκείνος σχέση! :haha:

οσο για την Ελλαδα δυσκολα θα μπει στη δεκαδα
Τελικά όπως είδες...εύκολα μπήκε 10άδα! :clap:

οσο για τον αλκαιο, δεν λεω εκανε ο,τι μπορουσε, αλλα οκ, το τραγουδι απο μονο του εξακολουθω να πιστευω πως δεν ειναι ωραιο..
Ενώ του Πυροβολάκη.... τι να πω; ε ρε εμμονή!!! :bleh::bleh::bleh:

Εγώ λέω Βέλγιο.... (πίτσα εμένα το μενού μου) :bleh:
Εγώ μακαρονάδα με λευκή σάλτσα τυριών, με κύβους κοτόπουλου, 3χρωμες πιπεριές και φρέσκα μανιτάρια! :roll:

Παρακαλειτε θερμα η αστυνομια γουστου της Νορβηγιας να συλλαβει επειγοντως το παρουσιαστη και να του ριξει ισοβια....χωρις αναστολη....

Αυτο το πρασινο πουκαμισο που θυμιζει καμπια......σε γιαλιστερη εκδοση....πως το ντυσανε το κακομοιρο ετσι....
Της Νορβηγίας δε νομίζω, γιατί το γούστο τους δεν το ξέρεις!

Ο Κωστέτσος όμως, θα έβγαινε σε πορεία διαμαρτυρίας και θα έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: "Για άλλη μια φορά με αντέγραψαν! Είχα φορέσει κι εγώ ένα αντίστοιχο χρώμα πουκαμίσου, στην τάδε εκδήλωση πριν 3 χρόνια και η τσάκιση της πιέτας μπροστά στο στέρνο που έκανε όλη την διαφορά είναι ξεκάθαρο ξεπατίκωμα του δικού μου σχεδίου......."

εμενα ο βελγος εμφανισιακα δεν μου αρεσει!

και κατι ακομη..δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει..αλλα..μολις μου ρθε τι μου θυμιζει ο σερβος..την σοραγια απο περυσι!!την θυμαστε???
Α...δεν το διάβασες! Το έγραψα και στο fb νομίζω πριν κάνα 2μηνο, αλλά και εδώ μέσα, ότι είναι κάτι μεταξύ Σοράγιας και Κωστέτσου.

Τουλάχιστον σε περίοδο κρίσης θα τη διοργανώσει το κεφάλαιο
Μα...γι' αυτό και τελικά το σπρώξανε προς τα εκεί. Ήταν προφανώς οι μόνοι που είχαν το χρήμα για την διοργάνωση. Ότι θα κάνουν καλή διοργάνωση, το πιστεύω, αυτό που με ενοχλεί είναι ότι για άλλη μια φορά κέρδισε ένα τραγούδι που δεν το άξιζε και με έναν συμμετέχοντα που είχε απαράδεκτη συμπεριφορά σε όλα τα παρασκήνια.

Μου ήθελε και 20 μπράβους το παρατράγουδο, βρε άντε από εκεί, σούργελο!

Σιγα το τραγουδι.......υπηρχαν πολυ καλλιτερα....αμ αυτο το τουπε που ειχε.....δεν γυρισε ποτε στη καμερα να ευχαριστησει για τα 12καρια που πηρε

Μια χαρα τα πηγε ο Αλκαιος.....δεν ακουσε και λιγα για τη συμμετοχη του....ολοι τον ηθελαν να πιανει πατο......να γνωρισουμε την απολυτη ξεφτιλα,μιλουσαν για το διασυρμο που θα παθαιναμε....και ομως τους διεψευσε ολους...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ :clap::clap:
Μα...αυτό είναι το πιο ενοχλητικό! Το ύφος της στην διάρκεια όλου του διαγωνισμού...το αγέλαστο τουπέ της και μαζί με όλα αυτά, μας είπε και ηλίθιους στο τέλος που μίλαγε στα γερμανικά! Αει μωρί! ...που θα έλεγε κι ο Ψινάκης.

Όσο για τον πάτο που θα πιάναμε, ε, αυτό το ακούμε κάθε χρόνο! Ακόμη και την χρονιά της Παπαρίζου υπήρχε κόσμος που το έλεγε αυτό...και για την χρονιά της Καλομοίρας...και γενικώς. Πάντα υπάρχουν μίζεροι.

Σαν στημένο μου κάνει το όλο σκηνικό! Τέτοια καθολική αποδοχή ενός τόσο μέτριου τραγουδιού, η άνεση της τραγουδίστριας όταν διαγωνιζόταν και η ψεύτικη συγκίνηση όταν της απονεμήθηκε το βραβείο, το γεγονός ότι πάνω από ένα μήνα πριν το τραγούδι πλασαριζόταν ως το μέγιστο φαβορί, ε κάτι παίζει!
Ε...δεν ήταν; Γι' αυτό και δεν ψηφίζω τα τελευταία χρόνια. Και που είναι τα ξεχωριστά αποτελέσματα επιτροπών και televoting? Θα αργήσουν πάλι να μας τα βγάλουν όπως πέρυσι επειδή δεν του έβγαιναν με τίποτα στο μαγείρεμα; Εφόσον γίνονται όλα τόσο αυτόματα που δίνουν διασταυρωμένα αποτελέσματα σε 15 λεπτά μετά την λήξη της ψηφοφορίας, θα έπρεπε να είναι ήδη έτοιμα και αναρτημένα κι αυτά με την λήξη του διαγωνισμού.

Και στην τελική, ήθελαν να δώσουν την νίκη στην Γερμανία, ας την δίναν με λίγη αξιοπρέπεια! Τόσο φοβερό ήταν το τραγούδι που δικαιολογείται η διαφορά των 76 πόντων από τον δεύτερο;

Αυτά είναι τα μελανά σημεία του διαγωνισμού που μαζί με άλλα διάφορα αρχίζουν να μας απογοητεύουν. Εδώ πάνε να βγάλουν τους φαν από τον διαγωνισμό... και να μειώσουν τον ρόλο τους. Μεγάλη λέρα τελικά ο πρόεδρος! (που μας ήθελε και αστειάκια εχθές στην παρουσίασή του...τρομάρα του!)

Τα σημάδια ήταν μπροστά μας.
Καλά...αυτό έχει να κάνει πάντα και με το προμοτάρισμα που πέφτει από την πλευρά της διοργανώτριας, αφού περνάει γενικά η γραμμή που προωθεί τις προτιμήσεις της EBU.

Καλά, μετά τη Παπαρίζου, σήμερα ξαναείμαι χαρούμενος που βγήκε ένα τραγούδι που μ'άρεσε τόσο! Συγνώμη, αλλά αν με ρωτούσαν ποιό τραγούδι θα ψήφιζα, θα ήταν αυτό της Γερμανίας, μπράβο και πάλι μπράβο απο μένα!!! :clap:
Θερμόμετρο έβαλες; :bleh::bleh::bleh:

Να΄μαι κι εγω! Σας παρακολουθω τοσες μερες να δω πως τα βλεπετε τα πραγματα απο εκει απ' τη πατριδα. Εμενα το τραγουδι της Γερμανιας μου αρεσε πολυ, μου φανηκε φρεσκο, συμπαθητικο και το περιμενα κιολας να κερδισει. Βεβαια το αγαπημενο μου ηταν της Ισπανιας το οποιο ηταν πολυ ομορφο και γλυκο και αξιοπρεπεστατο! Το ακουσαμε και δυο φορες μ' αυτο που εγινε! :) Μπραβο και στον Αλκαιο, τα πηγε μια χαρα!
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή! :bleh::haha:

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως η Ρουμανια ανεβηκε τοσο ψηλα (και επεσε το Βελγιο που το ειχα για πιο ψηλα!)
Το θεμα ειναι οτι επιτελους κερδιζει και μια χωρα απο τους Big4 γιατι ειχαμε βαρεθει με τα ανατολιτικα και τις συμμαχιες. Εμενα ο διαγωνισμος μου φαινεται (με το 50% της επιτροπης) αρκετα πιο δικαιος γιατι ενω συνεχιζονται καποιες συμμαχιες τελικα βγαινει οντως το πιο ενδιαφερον τραγουδι, οπως περσυ, ετσι και φετος!
Αυτα απο μενα!
Τι να πω...τι να πω; Ίσα ίσα, το τραγούδι της Ρουμανίας ήταν πάρα πολύ δυνατό κομμάτι! Ωραίος ήχος, ωραία παρουσίαση ...ένα πολύ καλό dance κομμάτι. Όσο για το Βέλγιο, επίσης πολύ καλό κομμάτι και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες ότι...έμεινε πίσω! Μια χαρά τα πήγε και πήρε μία από τις θέσεις που του άξιζαν. Τι να πούμε για παράδειγμα για το τραγούδι της Ισλανδίας που κατέληξε 19η ενώ άξιζε σίγουρα κάτι περισσότερο;

Όσο για το τελευταίο που αναφέρεις για τις επιτροπές...τσιμπήστε μου γιατί δεν έχω εύκαιρα και τα υπογλώσσια! Έχουν τα μούτρα να μιλήσουν και οι Βόρειες χώρες για συμμαχίες; Εκεί κι αν δεν έκαναν τα όργια της ζωής τους όλα τα προηγούμενα χρόνια του διαγωνισμού, όταν υπήρχαν μόνο επιτροπές και συμμετοχές σαν της Ελλάδας δεν είχαν και πολλές πιθανότητες να βρεθούνε λίγο πιο ψηλά.

Αυτά πληρώσανε τα τελευταία χρόνια, όπως και την αλαζονεία των BIG4 που θέλανε ντε και καλά να βρίσκονται στον τελικό του διαγωνισμού χωρίς να στέλνουν αξιοπρεπείς συμμετοχές, γιατί και την κουλτούρα και τους μηχανισμούς έχουν να στείλουν αξιοπρεπέστατα τραγούδια και να και να περνάνε άνετα και αξιοκρατικά στους τελικούς του διαγωνισμού. Τώρα, το γιατί δεν το κάνουν, είναι άλλο ζήτημα.

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά είναι διαγωνισμός τραγουδιού, όχι διαγωνισμός συμπεριφοράς, τον βαθμό για τη διαγωγή τον παίρνουμε στο σχολείο, όχι στην σκηνή. Απο κεί και πέρα, κάποιος που σήμερα κάθισε και είδε eurovision και απλά άκουσε τα τραγούδια, δε κάθεται να σκεφτεί αν χαιρέτησε ή όχι ή ότι άλλο θες για να βαθμολογήσει, εμένα προσωπικά μ'άρεσε το τραγούδι, η μουσική δηλαδή και το στύλ του τραγουδιού.
Συγνώμη, αλλά εμείς αν στέλναμε κάποιον διαγωνιζόμενο με τέτοια συμπεριφορά, δεν θα είχαμε καθόλου την ίδια αντιμετώπιση και εκεί να έβλεπες αν θα καταλήγαμε στον πάτο. Εδώ, μια μικρή βλακεία είπε η Μαντώ και την βάλανε αμέσως στο περιθώριο, την χρονιά που διαγωνίστηκε. Άρα, αν θέλουν να έχουν διαγωνισμό καθαρά τραγουδιού, να ισχύει το ίδιο για όλους κι επίσης να καταργήσουν τις συνεντεύξεις τύπου μετά από κάθε πρόβα. Να καταργήσουν όλο το παρασκηνιακό παιχνίδι και τότε ας το μετατρέψουμε καθαρά σε διαγωνισμό τραγουδιού.

Από εκεί και πέρα, αν το δούμε καθαρά σαν διαγωνισμό τραγουδιού, πες μου, ποια ήταν η εξαιρετική απόδοσή της στην σκηνή; Ήταν επαγγελματισμός το να στέκεται σαν την αγγούρω στην σκηνή, να τραγουδάει ένα μέτριο τραγούδι (δεν είπα κακό, απλά δεν ήταν το καλύτερο της βραδιάς), με μία μέτρια φωνή και μία μέση απόδοση;

Που απ'ότι φαίνεται έχουμε και το ίδιο καλό γούστο, της άρεσε και της Ισπανίας το τραγούδι!!!
Μην τα λες έτσι παιδί μου...μας τρομάζεις! :bleh::bleh::bleh:

Το γούστο σου δεν το κρίνεις μόνος σου όπως και δεν πιστεύεις ποτέ την μαμά σου που πάντα θα σου λέει ότι είσαι το ομορφότερο παιδί του κόσμου! Κατάλαβέ το! :haha:

οταν χρόνια μας ...ταίζουν τηλεοπτικά και οχι μονο με σαχλομπουζουκοτράγουδα είναι δυνατόν στο ελληνικό κοινό να αρέσει
τραγούδι σαν το ισπανικό;

οταν μας εχουν συνηθίσει να βλέπουμε και να θαυμάζουμε επαγγελματίες εκατομμυριούχους τραγουδιστές, βλ ρουβάς, βίσση, παπαρίζου,
ειναι δυνατόν να μας αρέσει μια φωνή που 1η φορά ερασιτεχνικά βγαίνει στην μεγάλη μουσική σκηνή εγκαταλείποντας για λίγο τα σχολικά θρανία;

αλλα αυτή ειναι μια συζήτηση που δεν ειναι της παρούσης ενότητας και σορι για το οφ τοπικ σχολιο!!!:D

Υ.Γ.: αντωνη, ειμασταν 2 γιναμε 3, ποτέ δεν θα γίνουμε 1013!:haha:
Συγνώμη, αλλά αυτή η ιστορία του πέρι ...μας ταΐζουν σαχλοτράγουδα και δεν συμμαζεύεται δεν μας αφορά καθόλου και είναι οφ τόπικ γενικότερα. Είναι απλά μια απάντηση που έχουν μάθει να χρησιμοποιούν κάποιοι που θεωρούν (και επιβάλλουν στον εαυτό τους να έχουν) ότι έχουν δυτική νοοτροπία και απαξιούν οτιδήποτε διαφορετικό.

Εγώ είμαι της άποψης ότι η μουσική έχει διάφορες εκφράσεις και δεν απορρίπτεις κανένα είδος μουσικής αν θέλεις να λέγεσαι πραγματικά μουσικόφιλος. Υπάρχουν απλά καλά τραγούδια, λιγότερο καλά ή κακά τραγούδια. Υπάρχουν τραγούδια που είναι καλά και τα αποδίδει άσχημα ο καλλιτέχνης, όπως και τραγούδια που είναι κακά και τα καταφέρνει ο καλλιτέχνης να τα ανεβάσει.

Επίσης, ο κάθε διαγωνισμός, η κάθε ώρα της ημέρας, η κάθε περίσταση γενικά, σηκώνει κατά βάση και διαφορετικά είδη μουσικής. Έτσι και ο χαρακτήρας αυτού του διαγωνισμού είναι τέτοιος που αρά το κιτς του χαρακτήρα του, τα συνδυάζει όλα μια χαρά και χωρίς το κιτς στοιχείο χάνει ένα σημαντικό κομμάτι από τον χαρακτήρα του. Έτσι λοιπόν, ο διαγωνισμός σηκώνει όλα αυτά τα είδη, αλλά όπως θα έλειπε και κάποια καλή μπαλάντα κάποια χρονιά, αν δεν υπήρχε καθόλου ανάμεσα στις συμμετοχές, το ίδιο θα του λείπει και το κιτς τραγούδι, και το σαχλοτράγουδο, και το παράξενο, και κάθε είδος τραγουδιού που είναι ιδανικός για τον διαγωνισμό. Από εκεί και πέρα, πρέπει να το καταλάβετε ότι υπάρχουν τόσα φεστιβάλ τραγουδιού για όλα τα γούστα των τραγουδιών. Ποιος είναι ο λόγος να γίνει η Eurovision μία από τα ίδια με όλα τα υπόλοιπα φεστιβάλ τραγουδιού; Δεν μπορείς να αλλάξεις τον βασικό χαρακτήρα του διαγωνισμού, όπως και αν αλλάξει χαρακτήρα ο/η σύζυγος κάποιου στην διάρκεια των χρόνων, έρχεται ρήξη στην σχέση.

Έχουμε λοιπόν έναν διαγωνισμό τραγουδιού που έχει κάποια συγκεκριμένα βασικά χαρακτηριστικά και εξελίσσεται στην διάρκεια των χρόνων για να προχωράει παράλληλα με την εποχή του. Κάτι που το ανανεώνεις όμως, δεν μπορείς να το αλλάξεις, αυτό δεν καταλαβαίνουν κάποιοι δυστυχώς.

Όταν έχει κάποιος ανοιχτούς ορίζοντες, μπορεί να απολαύσει εξίσου και ανάλογα με την περίσταση και τα δύο είδη μουσικής που αναφέρετε. Και τραγούδια σαν της Ισπανίας, της Πορτογαλίας κλπ, αλλά και τα λεγόμενα από εσάς "σαχλομπουζουκοτράγουδα". Το θέμα είναι να ξεπεράσουν οι λεγόμενοι "ποιοτικοί" ή κατά τους Έλληνες "ποιοτικοί" τα κόμπλεξ τους και τουλάχιστον να μην υποτιμούν τα είδη των τραγουδιών που δεν θα έλεγα ότι δεν τους αρέσουν ακριβώς, αλλά τα απορρίπτουν και μόνο από καθαρό κομπλεξισμό χωρίς να μπαίνουν στην διαδικασία να τα κρίνουν αντικειμενικά.

Όσο για τα τραγούδια που αναφέρετε, σαφώς και έχουν θέση στον διαγωνισμό, σαφώς και μου άρεσαν και τα δύο, αλλά όσον αφορά την συμμετοχή της Γερμανίας, υπερεκτιμήθηκε κατά εμένα και θεωρώ ότι δεν της άξιζε η πρωτιά!

Συγχαρητήρια στον Γιώργο!!!! Έκανε τρελή προσπάθεια μόνος του , όχι όπως τον Ρουβά που τα είχε όλα και βγήκε και 7ος. Της Γερμανίας το τραγούδι θα το αφήσω ασχολίαστο, όπως επίσης και η στημένη συμπεριφορά της , όταν της ανακοινώσαν ότι νίκησε (λες και δεν το ξερε 1 ωρα πριν...)...
ενταξει, καλα τα λες..ασε ομως τον σακη στην ησυχια του!!η περσινη χρονια ειχε πολυ καλυτερα τραγουδια απο την φετινη και ο ανταγωνισμος ηταν μεγαλυτερος!!
Ακριβώς...και αυτού του είδους οι συγκρίσεις είναι πάντα άστοχες!

Άσε δε που θεωρώ άδικες τις επιθέσεις που δέχεται ο Σάκης συνέχεια. Άλλωστε, δεν φταίει ο ίδιος κατά βάση, οι συνεργάτες του τον έκαψαν πέρυσι. Κι επειδή θα πείτε ότι...ας μην τους επέλεγε....θα σας απαντήσω ότι όταν έχεις συνεργάτες ούτε τους προδίδεις τόσο εύκολα, αλλά και δεν τους καταδικάζεις και τόσο εύκολα επειδή πέρασαν μια άτυχη στιγμή που ο καθένας μας μπορεί να την περάσει στην καθημερινότητά του στον τομέα του.

Μετα απο pizza con pollo , ροζε αφρωδη οινο και μια μαγευτικη pavlova γυρισα και γω απο μια νυχτα κραιπαλης
Το λοιπον
Η Γερμανια μου αρεσε πολυ! Φρεσκο κοριτσακι , ωραια φωνουλα!!
Τι θελουμε τα γεροντια με τα φρεσκοβαμμενα μαλλια κερδιζουν?
Ο Ισπανος μου αρεσε οχοχοχχχο πολυ ....
Ο Peter Nalitch λοιπον , ο τραγουδιστης της Ρωσιας ειναι μεγαλο ονομα
Guitar, guitar come to my jaguar bebe...
Για δειτε......
Κριμα για την Κυπρο , το τραγουδι ηταν παρα πολυ καλο!!
Κριμα για τον Ισραηλινο, ειχε κατι αυτο το track..
Υπαρχει θεος για τις πεταλουδες( μπλιαχ) και για τον τραγικο Γαλλο...
Καταρχήν, η κρίση σου για το Ισραήλ δεν κρίνεται σε καμία περίπτωση σαν αντικειμενική αφού δεν μπορείς να εκφέρεις αντικειμενική άποψη για έναν λαό που σε ερεθίζει και θα τον υποστήριζες ακόμη κι αν ανέβαινε στην σκηνή για να κάνει θεραπεία αφωνίας και ακινησίας! :bleh:

2) και το δικό σου μαλλί βαμμένο είναι.

3) Με αυτά που έφαγες λογικό είναι να εκφέρεις μια διαφορετική άποψη. Αν δε είχες φάει σουβλάκια, θα είχαν περάσει στα νεύρα και τις φλέβες σου άλλες ουσίες που θα σου άρεσαν άλλα τραγούδια και θα έγραφες τελείως διαφορετικά πράγματα σήμερα.

4) ο τραγουδιστής της Ρωσίας μπορεί να είναι μεγάλο όνομα, αλλά δεν ήρθαμε στον διαγωνισμό να κρίνουμε πόσο μεγάλο τον έχει ο καθένας.

5) Οκ, καλό το τραγούδι της Κύπρου αλλά δεν αδικήθηκε αφού το τραγούδι του Βελγίου για παράδειγμα που ήταν του ίδιου στυλ, ήταν πολύ καλύτερο και λογικό ήταν να ξεχωρίσει περισσότερο.

6) Τραγικός ο Γάλλος; Έλεος ρε κοπελιά! Ήταν από τα ελάχιστα τραγούδια της βραδιάς που θεωρώ ότι ήταν διαφορετικά, αυθεντικά και με κάπως πιο ουσιαστική θετική ενέργεια. Δεν αδικήθηκε αλλά ούτε υπερεκτιμήθηκε. Πήρε μια θέση κοντά σε αυτό που του άξιζε...ίσως και λίγο παρακάτω.

7) :bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Και συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό:

το τραγούδι είναι το καλύτερο, γι'αυτό βγήκε, τελος!

Και για να το δείτε, βάλτε το στο youtube 2 φορές να το ακούσετε και αν σταματήσετε να το τραγουδάτε όλη μέρα, πείτε το και σε μένα! Κάτσε να ξεκινήσει καλά η μέρα, πάω να το βάλω άλλη μία!! :D
Καλά...τι είπες τώρα. Εγώ θα σου πω το άλλο... βάλε το τραγούδι της Μπεζαντάκου (θέλω τραλαλά) στο youtube, άκουσέ το 2-3 φορές και να μου τρυπήσεις την μύτη αν δεν το σιγοτραγουδάς όλη μέρα. :bleh::bleh::bleh::haha::haha::haha:

είμαι μουσικός (με πτυχίο) και ίσως αυτό μου αρκεί...δεν ξέρω! :D
Πουλάκι μου...τι σχέση έχουν τα πτυχία; Τα πτυχία κρίνουν την ικανότητά σου στην μουσική, αλλά τι σχέση έχουν με το γούστο; :roll::roll::roll:

Πάντως κι εμείς που είμασταν μια μεγαλούτσικη παρέα και παρακολουθήσαμε το διαγωνισμό, νομίζω ότι το γερμανικό πέρασε σχεδόν απαρατήρητο. Όταν δε γινόταν η ψηφοφορία τρίβαμε τα μάτια μας. Δεν αντιλέγω φρέσκο τραγούδι, αλλά ως εκεί. Άλλωστε αν διάβασα σωστά ούτε καν μουσικές σπουδές δεν έχει κάνει. Αλήθεια πώς μπορώ να τη συγκρίνω με ερμηνείες όπως της Γεωργίας, της ρουμάνας τραγουδίστριας, της ουκρανίας, της Ισλανδίας; Δεν είμαι μουσικός για να κρίνω τη σύνθεση.
Έτσι είναι όπως τα λες! Άλλωστε, θα πω και το άλλο εγώ: Αν η συγκεκριμένη τύπισσα ήταν εκπρόσωπος την Ελλάδα, θα την θάβανε οι περισσότεροι εδώ μέσα επειδή βγήκε από ρεάλιτι και γι' αυτό ήταν αγαπητή στους Γερμανούς και κάποιους γειτόνους της. Κι αυτό, επειδή έχουμε κόμπλεξ με τα ρεάλιτι εδώ στην Ελλάδα επειδή τραγουδάνε συνήθως και τραγούδια που κάνουν τζιζ επειδή τα χαρακτηρίζουν κάποιοι σαχλομπουζουκοτράγουδα.

Όσο για το αν είναι μουσικός κάποιος, το είπαμε. Δεν σημαίνει γούστο αυτό. Κάποιος μουσικός μπορεί να κρίνει αν μπήκαν σωστά οι νότες, αν ήταν πιο ψηλά ή πιο χαμηλά, αν της ξέφυγε της κοπελιάς ο τόνος...αλλά με τίποτα δεν μπορεί να κρίνει σαν επαγγελματίας αν κάποιο τραγούδι είναι καλό ή κακό. Εκεί παύει να είναι μουσικός και εκφράζει αποκλειστικά και μόνο το προσωπικό του γούστο.

Τα περί συμμαχιών τα ακούω ολίγον βερεσέ όσον αφορά την πρώτη θέση: και πέρσι οι ίδιες συμμαχίες ίσχυαν, αλλά η Γερμανία είχε πιάσει εντελώς πάτο.
Μα...δεν είναι μόνο οι συμμαχίες. Η Eurovision έγινε δυστυχώς γενικότερα ένα μεγάλο παιχνίδι, αν και πάντα γινόταν αυτό. Από την μία δηλαδή, είναι οι συμμαχίες που πάντα υπήρχαν και μάλιστα ακόμη πιο άδικα στο παρελθόν αφού ήταν πάνω κάτω οι ίδιες συγκεκριμένες κάθε χρόνο, ενώ τα τελευταία χρόνια κάπως σπάνε και μια υπερέχει η μία συμμαχία περισσότερο, την άλλη χρονιά σπάει κάπως η συμμαχία τους και επικρατεί περισσότερο μια άλλη συμμαχία. (όπως βλέπουμε τα τελευταία 2 χρόνια που οργανώθηκαν ίσως κάπως περισσότερο οι Βόρειες συμμαχίες).

Από την άλλη, είναι και η προώθηση που γίνεται σε κάποια χώρα από την EBU. Δίνεται η γραμμή λοιπόν στα συνεργαζόμενα μέσα, τις επιτροπές και τα λοιπά παπαγαλάκια και δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στην χώρα που προωθούν την κάθε χρονιά.

Όλα αυτά μαζί, αλλάζουν λίγο το πραγματικό τελικό αποτέλεσμα. Δεν λέμε ότι ένα τραγούδι που θα ήταν στον πάτο θα βγει πρώτο, αλλά κάποια ποντάκια παραπάνω απ' όσα θα κέρδιζε, τα βάζει στον τρουβά του!

Επίσης, το ότι γίνονται τέτοιου είδους συνεννοήσεις, είναι γνωστό στα πηγαδάκια. Δεν θα αναφέρω για τους ξένους, θα πω πρώτα και καλύτερα για εμάς τους ίδιους. Όταν ήταν υποψήφιοι οι Antique λοιπόν, με το Die 4 U, έρχεται η EBU και λέει στην Ερτ, θέλετε να τον αναλάβετε του χρόνου; Η ΕΡΤ τότε τους απάντησε ότι δεν ήθελαν αφού ούτε τα χρήματα διαθέταμε ούτε την τεχνογνωσία (η αλήθεια ήταν ότι βαριόταν κιόλας, αφού εκείνα τα χρόνια η ΕΡΤ απείχε ακόμη κι από το εγχώριο τηλεοπτικό παιχνίδι, μετά παρουσιάστηκε μια κάποια κινητικότητα). Κι έρχεται το 2005 με την χρονιά της Παπαρίζου όπου λέγεται ότι πλέον ήταν όλα σε καλό σημείο, τα είχαμε βρει και προωθηθήκαμε κι εμείς με την σειρά μας. Θα γινόταν την χρονιά του Σάκη, αλλά δεν είχαμε αποδείξει ακόμη πράγματα από την μία και από την άλλη δεν τους βγήκε τόσο. Από την χρονιά του Dima Bilan και μετά, φαίνεται ότι στήθηκε καλύτερα το πράγμα και λειτουργεί περισσότερο, αφού είδαμε τον Dima να καταλήγει τρίτος στον ημιτελικό μας, με πρώτη την Καλομοίρα και ξαφνικά βρέθηκε πρώτος στον τελικό και με μεγάλη διαφορά.

Καλά αν ήταν να πηγαίνει ο διαγωνισμός στην πιο πλούσια χώρα για να μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα της διοργάνωσης, τότε μάλλον θα τον έκανε σερί για πολλά χρόνια η Νορβηγία. Γιατί αυτή είναι η πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης.
Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι πολλοί παράγοντες. Άλλωστε, δεν πρέπει να είναι μόνο η χώρα πλούσια, θα πρέπει και το κρατικό κανάλι να έχει τα χρήματα. Η δημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας, νομίζεις ότι δεν ζορίστηκε φέτος με τα έξοδα; Προκειμένου να μπορέσει να αντεπεξέλθει, αναγκάστηκε να πουλήσει ακόμη και τα δικαιώματα για το Μουντιάλ.

Εδω και ποσες μερες ζηταω την διαιτα του Ακλαιου( που λεει και ο ανηψιος μου)
Και να τονισω οτι μεσα στις αγαπημενες μου ηταν η Ισλανδια και η Ιρλανδια
Κι εμένα, ανάμεσα στις αγαπημένες μου ήταν...και αδικημένες και οι δύο. Τι τους πείραζε να δίνανε καμιά 50αριά πόντους από την Γερμανία σε αυτές τις δύο; Και πάλι πρώτη θα κατέληγε και θα ήταν και οι άλλες πιο ευχαριστημένες! :cool:

Τώρα, όσο για την δίαιτα του Αλκαίου, δε νομίζω να δούλευε πάνω σου αφού άλλη κορμοστασιά έχεις εσύ, κι άλλη ο Αλκαίος, άλλο φύλο εσύ, κι άλλο εκείνος. Αλλά, μάλλον θα παίξει συνάντηση απ' ότι έμαθα, οπότε αν έχω την τιμή να τον συναντήσω θα τον ρωτήσω και θα σου πω! Διαφορετικά θα ρωτήσω έναν φίλο μου που έχει πάρε - δώσε μαζί του και θα μάθουμε, μην ανησυχείς! Θα τα καταφέρουμε να γίνουμε κορμάρες κι εμείς...που θα πάει; :haha:

το κακό είναι ότι τώρα θα αρχίσουν να μην μας ψηφίζουν και οι φιλικές προς εμάς χώρες της πρωην σοβιετικής (πχ Αρμενία) η Γεωργία έκανε την αρχή φέτος!:mad:
Γιατί, πότε μας ψήφιζε η Γεωργία με τρέλα και δεν το θυμάμαι; :roll:

πχ εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κόσμος ψήφισε στην Μάλτα το Αζερμπαιτζαν για 12αρι κα

Σιγά το δύσκολο. Τριάντα άνθρωποι μένουν στη Μάλτα... Στέλνεις ένα τσάρτερ με 31 δικούς σου και ψηφίζουν από εκεί και το έχεις το 12άρι στην τσέπη.
Καλά, δεν είναι απαραίτητο να μπεις και σ'αυτά τα έξοδα πια! Τώρα που ψηφίζουν σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού, στέλνουν 1-2 άτομα, τους αγοράζουν μερικά πακετάκια σύνδεσης και τους βάζουν να ψηφίζουν με διαφορετικούς αριθμούς κινητών σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού...και low cost! :haha:

Αναλυτικα τα αποτελεσματα

1. Γερμανία: 246

2. Τουρκία: 170
3. Ρουμανία: 162
4. Δανία: 149
5. Αζερμπαϊτζάν: 145
6. Βέλγιο: 143
7. Αρμενία: 141
8. Ελλάδα: 140
9. Γεωργία: 136
10. Ουκρανία: 108
11. Ρωσία 90
12. Γαλλία 82
13. Σερβία 73
14. Ισραήλ 79
15. Ισπανία 68
16. Αλβανία 62
17. Βοσνία 51
18. Πορτογαλία 43
19. Ισλανδία 41
20. Νορβηγία35
21.Κύπρος 27
22. Μολδαβία 27
23. Ιρλανδία 25
24. Λευκορωσία 18
25. Ηνωμένο Βασίλειο 10

Μετα τα δευτερη κατραπακια που πηρε το Ηνωμενο Βασιλειο δεν ειναι ευκολο να πατωνει δυο φορες σκεφτεται σοβαρα να μη ξαναπαει στο διαγωνισμο
Πάντα το λέει αυτό το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά πάντα πηγαίνει τελικά. Άλλωστε πέρυσι, δεν κατραπακίασε, αλλά με την προώθηση που τους έγινε τα πήγανε και μια χαρά, όχι όσο θα ήθελαν βέβαια...δεν τους βγήκε!

Τώρα...για να σχολιάσουμε σε γενικές γραμμές τον πίνακα των αποτελεσμάτων, εξαιρετική είναι η θέση μας! Το λέγαμε, από την πλευρά της ΕΡΤ δεν πήγαμε με προσδοκίες νίκης και παρότι ανησύχησαν κάποια στιγμή μήπως και κερδίσουμε, τελικά καταλήξαμε ότι ο στόχος μας ήταν η 10άδα...με μια μικρή προσδοκία και για την 5άδα μετά τις εκδηλώσεις λατρείας στο τραγούδι μας από τους φαν του διαγωνισμό που με ένα στόμα, μια φωνή, δεν σταμάτησαν να φωνάζουν Ώπα!!!

Τελικά, αν δούμε τις διαφορές, θα διαπιστώσουμε ότι από τις θέσεις 4 έως 9 οι διαφορές είναι τόσο μικρές που ακόμη και η προσδοκία της 5άδας έχει επιτευχθεί κατά κάποιον τρόπο. Μια χαρά τα πήγαμε λοιπόν και περιμένω να δω και τα τελικά αποτελέσματα του televoting για να δω που κατασταλάξαμε εκεί. Όποιος εκρφράσει αρνητική άποψη πάντως, θα θεωρήσω ότι είναι άδικος.

Τώρα, όσον αφορά τα συνολικά αποτελέσματα κατά τις προσωπικές μου προσδοκίες και πολύ γενικά, θα πω:

- Δεν είμαι ικανοποιημένος με την πρώτη θέση της Γερμανίας, παρότι αδικήθηκε πολλές φορές σαν χώρα, υπερεκτιμήθηκε φέτος και σίγουρα δεν της άξιζε η πρωτιά, χωρίς να υπάρχει και κάποιο άλλο φαβορί που να της άξιζε ιδιαίτερα η πρωτιά και αδικήθηκε που την έχασε. Επίσης, θα ήθελα να καταγγείλω για την Γερμανία: πως γνώριζε ότι θα κέρδιζε τον διαγωνισμό η κοπελιά και έδειχνε τόση σιγουριά γι' αυτό; Δεν φαινόταν στο ύφος της στον καναπέ του πράσινου δωματίου (που μόνο πράσινο δεν ήταν) ότι βαριόταν αφόρητα την διαδικασία και περίμενε απλά να την αναγγείλουν νικήτρια; Πως ήταν τόσο σίγουρη ότι θα κέρδιζε και είχε 20 γερμανόφωνους μπράβους να την συνοδεύσουν στην έξοδο από το στάδιο ώστε να μην την πλησιάσει κανείς;

- Υπερεκτιμημένη και η Τουρκία, που πλάκα πλάκα είναι η χώρα που τελικά ευνοείται περισσότερο από κάθε άλλη χώρα από συμμαχίες και διασπορά. Δεν λέω ότι ήταν κακό το τραγούδι τους αλλά σίγουρα δεν του άξιζε η δεύτερη θέση.

- Μεγάλοι αδικημένοι της χθεσινής βραδιάς ήταν οι: Ισλανδία, Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο που άξιζαν να βρίσκονται σίγουρα κάποιες λίγες θέσεις πιο πάνω. Επίσης, αδικήθηκε λίγο η Πορτογαλία...και θα προτιμούσα στον βαθμολογικό πίνακα την Ουκρανία στη θέση της Γεωργίας και το αντίστροφο. Η κοπέλα από την Ουκρανία τα έδωσε όλα πραγματικά, σε μια δυνατή μπαλάντα και φοβερά γυρίσματα στη φωνή της.

- Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι περιμένω χρόνια τώρα να κερδίσει η Γερμανία και κέρδισε φέτος με την αχώνευτη ξινή που δε την μπορώ με τίποτα! :haha:

Δε την χωνεύω, δε την χωνεύω, δε την χωνεύω!!! Δεν γουστάρω με τίποτα που τα τελευταία 3 χρόνια κερδίζουν εκπρόσωποι που είναι μέσα στην ξινίλα! Κάτι που παλιότερα το απέρριπταν και το πλήρωναν οι ξινοί εκπρόσωποι, έχει γίνει must στην εποχή μας!

Μήπως να στείλουμε κι εμείς του χρόνου την Άσπα Τσίνα και να αναφωνεί στην συνέντευξη τύπου τινάζοντας το τσιγάρο της: "ποια είναι αυτή η Γερμανίδα που πάει να μου ανταγωνιστεί; Φέρτε την μπροστά μου τώρα να την κάνω σκόνη" :clap::clap::clap:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Cake να σου κανουμε reserve ενα τοπικ.....μας ισοπεδωσες ολους !!!!

Κυριοι....ειναι πια γεγονος.....του χρονου ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ !!!!!!!

Ετσι που παει η Ελλαδα θα μεταναστεψουν οι μισοι στο εξωτερικο, και τα 12αρια θα πεφτουν βροχη απο τους Ελληνες μεταναστες !!!

Αμ το αλλο ???? Δεν παρατηρησετε τη διαφημιση του 11880 ???? Απο ολα τα σποτ αυτο με το τρενο δειχνει συνεχεια......κομπινα του ΟΣΕ να ειναι ???? Αναφερεται και η λεξη μεταναστης.......σαν να μη μας τα λενε καλα ?????:clap::clap:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Από Cakenet:
Μα...δεν είναι μόνο οι συμμαχίες. Η Eurovision έγινε δυστυχώς γενικότερα ένα μεγάλο παιχνίδι, αν και πάντα γινόταν αυτό. Από την μία δηλαδή, είναι οι συμμαχίες που πάντα υπήρχαν και μάλιστα ακόμη πιο άδικα στο παρελθόν αφού ήταν πάνω κάτω οι ίδιες συγκεκριμένες κάθε χρόνο, ενώ τα τελευταία χρόνια κάπως σπάνε και μια υπερέχει η μία συμμαχία περισσότερο, την άλλη χρονιά σπάει κάπως η συμμαχία τους και επικρατεί περισσότερο μια άλλη συμμαχία. (όπως βλέπουμε τα τελευταία 2 χρόνια που οργανώθηκαν ίσως κάπως περισσότερο οι Βόρειες συμμαχίες).

Από την άλλη, είναι και η προώθηση που γίνεται σε κάποια χώρα από την EBU. Δίνεται η γραμμή λοιπόν στα συνεργαζόμενα μέσα, τις επιτροπές και τα λοιπά παπαγαλάκια και δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στην χώρα που προωθούν την κάθε χρονιά.

Όλα αυτά μαζί, αλλάζουν λίγο το πραγματικό τελικό αποτέλεσμα. Δεν λέμε ότι ένα τραγούδι που θα ήταν στον πάτο θα βγει πρώτο, αλλά κάποια ποντάκια παραπάνω απ' όσα θα κέρδιζε, τα βάζει στον τρουβά του!

Στα λόγια μου έρχεσαι: όσο και να έτρεξαν και να σκοτώθηκαν οι διάφοροι για λογαριασμό της Γερμανίας μπορεί να της έφεραν κανα δυο τρεις πόντους, αλλά ξεχνάς το γεγονός οτι η Γερμανία κέρδισε με τρελλή διαφορά την δεύτερη σε σειρά Τουρκία. 76 οι πόντοι της διαφοράς: δεν τους χαρακτηρίζεις και "κάποια ποντάκια παραπάνω". Δηλαδή αντε και ολη η προσπαθεια που ανέφερες να της έφερε της Γερμανίας καμια δεκαρία πόντους. Δεν κρίθηκε όμως στους δέκα πόντους η πρωτιά! Στους 76 κρίθηκε. Και αυτή τη διαφορά κανενα αβαντάρισμα δεν μπορεί να την καταφέρει!

Last edited by a moderator:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Δηλωνω ασχετος με τη Γιουροβιζιον, απλα θελω να κανω μια ερωτηση,
η Ιταλια γιατι δεν λαμβανει μερος?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
cake τι κατεβατό ειναι αυτό?????
βάλε το σε συνέχειες γιατί έχασα τον μπούσουλα..
παω να παρω σποράκια και γαριδάκια.έρχομαιιιιιιιι!!!!!!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Δηλωνω ασχετος με τη Γιουροβιζιον, απλα θελω να κανω μια ερωτηση,
η Ιταλια γιατι δεν λαμβανει μερος?
Από το 1997 η Ιταλιαhttp://el.wikipedia.org/wiki/Ιταλία απέχει συνειδητά από την Γιουροβιζιον Η τελευταία της συμμετοχή ήταν το τραγουδι "Fiumi di parole" (Ποταμοί από λόγια) που ερμήνευσε το ντουέτο jallise και κατέλαβε την 4η θέση.
Βεβαια υπαρχει και το αξεχαστο και διαχρονικο κομματι '' Gente di mare"(ανθρωποι της θαλασσας ) που τραγουδησε ο Uberto Tozzi μια μπαλαντα που το 1987 πηρε τη 3η θεση

Last edited by a moderator:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εμεις πότε θα πάψομε συνειδητά να στέλνομε αρλούμπες και να ξοδευομαστε σε γιουροβιζιοπαριές???

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Εμεις πότε θα πάψομε συνειδητά να στέλνομε αρλούμπες και να ξοδευομαστε σε γιουροβιζιοπαριές???
Εδω θα σου απαντησει ο Cake που ειναι αρμοδιος σε απαντησεις- περιληψη....για να μη σου πω κεντρικη ιδεα :bleh::bleh:

Οπως το τελευταιο του ποστ....αντιπροσωπευτικό δειγμα :haha::haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
cake, ειχες ορεξη σημερα..δεν ειναι τυχαιο οτι το ποστ σου ανεβηκε λιιιιιγο πριν αρχισει το dancing και μετα χαθηκες..:haha::haha:..δεν πιστευω να βλεπεις και παπακαλιατη καθε δευτερα γιατι δεν θα το αντεξω!!:bleh:

οσα κατεβατα και να γραψεις εμενα το τραγουδι του αλκαιου δεν μου αρεσε, δεν ηταν του γουστου μου, δεν..δεν..δεν..
οσο για το ποιοι ειναι μιζεροι και ποιοι οχι, αστο!!ουτε του αλκαιου μου αρεσε, ουτε πχ. της βισση, ουτε του ρακινζτη..τι να κανουμε τωρα??γουστα ειναι αυτα..εσυ οταν δεν σου αρεσει ενα κακομαγειρεμενο φαι εισαι μιζερος??

αναγνωριζω ομως οτι ο αλκαιος ξεπερασε τον εαυτο του και το αποτελεσμα ηταν καλυτερο απο αυτο που περιμεναμε οι πιο πολλοι εδω μεσα!αλλα η θεση που πηρε δεν αλλαζει την αρχικη μου αποψη..τι δηλ. εσενα τωρα σου αρεσει το τραγουδι της γερμανιας, που δεν σου αρεσε εξαρχης, επειδη βγηκε πρωτο??

απο εκει και περα, εμενα το βελγιο δεν μου αρεσε τοοοσο, το τραγουδι της κυπρου που ηταν στο ιδιο στυλ μου αρεσε περισσοτερο!

varioAthens

Member
Εδω θα σου απαντησει ο Cake που ειναι αρμοδιος σε απαντησεις- περιληψη....για να μη σου πω κεντρικη ιδεα :bleh::bleh:

Οπως το τελευταιο του ποστ....αντιπροσωπευτικό δειγμα :haha::haha:
Α σωστά τα λέει η rethimno! Έκαστος στο είδος του, εσύ Ρενάτα μου στα γαμήλια ταξίδια σου κι ο Cake στα της Eurovision! :bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom