• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εurovision 2010

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Εγώ τα άκουσα!!!!!:haha::haha::haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
μια χαρα ηταν της Κυπρου!!
ναι τα γιουχα ηρθαν μεχρι τα αυτια μας!!!! αυριο μεσημερι παλι θα γινει της μουρλης στα μεσημεριαναδικα!!:haha::haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Με ένα χαίρομαι μόνο.
Ότι θα πουν σε όλη την Ευρώπη: ...με αυτόν που στείλανε πράγματι έχουν οικονομική κρίση...
ή ακομη χειροτερα..θα πουν οτι η κριση δεν ειναι μονο οικονομικη..αλλα γενικοτερη..

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Αν κλείνει και αυτός το μάτι στο φακό όπως ο ρακιντζής εκείνη την αλησμόνητη μέρα, εγώ γουστάρω τρελά.
Θα γελάει όλη η Ευρώπη μαζί μας.
..
Δεν θα ξεχασω αυτο το υφος χιλιων Καρδιναλιων του Ρακιντζη που ελεγε οτι θα φερει τη πρωτια και θα τριψει στη μουρη το επαθλο σε οσους τον αμφισβητησαν το τραγουδι ειχε τιτλο S.A.G.A.P.O και μετα τη πανυγηρικη κατραπακια μεταφραστηκε σε P.A.T.O.S.A.M.E

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Ναι κάποιοι γιούχαραν (το ίδιο θα έκανα και εγώ αν ήμουν εκεί)

Συλλυπητήρια μας. Το έχουμε στην μοίρα μας να πατώνουμε στις βόρειες χώρες με τραγουδιστές που θέλουν να αναστήσουν τις καριέρες τους (στην Λετονία, Εσθονία και τώρα Νορβηγία)

Θεωρώ ότι ήταν ό,τι χειρότερο. Ο Πυροβολάκης που δεν μου άρεσε στην αρχή μετά την εμφάνιση του, άρχισα να αλλάζω γνώμη!
Η Sunny Μπαλτζή με τους Second Skin ήταν για μένα οι καλύτεροι, εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχουμε στείλει στο παρελθόν. Τώρα άντε πάλι λυρες, δερμάτινα, φτυάρια, ώπα, πάμε, σκυλάδικα, τούμπανα και μπόλικο kitsch γιατί το γουστάρουμε σαν γνήσιοι Ελληνάρες!!!

17η θέση here we comeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [αν περάσουμε στον τελικό αλλά με τόσα κακά τραγούδια δεν θα είναι δύσκολο με τόσους μετανάστες που θα μας ψηφίσουν!]

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Να θυμίσω ότι ο Ρακιντζης αντιμετώπισε πρόβλημα στον ήχο. Και βεβαίως η σκηνική παρουσία του δεν ήταν καλή. Το τραγουδι δεν ήταν τόσο χάλια.
Το σημερινό του Αλκαίου είναι κατά πολύ χειρότερο. Επαναλαμβάνω. Ντροπή.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ετσι και περασουμε στον τελικο, μαλλον κανενα ταμα θα εχει κανει ο Αλκαιος.
θα πεσει πολυ γελιο!!! δεν νομιζω να περασουμε καν!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Να θυμίσω ότι ο Ρακιντζης αντιμετώπισε πρόβλημα στον ήχο. Και βεβαίως η σκηνική παρουσία του δεν ήταν καλή. Το τραγουδι δεν ήταν τόσο χάλια.
αααα τωρα θυμηθηκα! εσυ ησουν στην ομαδα του ρακιντζη!!!!!
δεν σε γνωρισα με αυτη τη στολη του ρομποκοπ!!!!!!!
Απαραδεκτα ηταν και τα δυο !!!! τι λεμε τωρα!

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Κατι τετοιες στιγμες ειναι που με πιανει το μεταναστευτικο μου..
οχι, αγαπητε μου, γιατι να περασουμε?
Θα δυσκολευτουν οι ευρωπαιοι να βρουν χειροτερο τραγουδι απο αυτο του χλαπατσα ...

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Ετσι και περασουμε στον τελικο, μαλλον κανενα ταμα θα εχει κανει ο Αλκαιος.
θα πεσει πολυ γελιο!!! δεν νομιζω να περασουμε καν!

εγώ δεν θέλω να περάσουμε στον τελικό...θα είναι μεγαλύτερη η ξεφτίλα γιατί θα είναι περισσότερα τραγούδια, υποτιθεται καλύτερα και περισσότερος ανταγωνισμός!!

μην ξεχνάτε πως φέτος οι επιτροπές έχουν 50% και στον ημιτελικό!! αν ψηφίσουν αλκαίο θα είναι για γέλια επιτροπές!!!!!

αλήθεια η δική μας επιτροπή γιατί δεν μας είπε τι ψήφισε? σε όλες τις χώρες λένε τι ψηφίζει ο κόσμος και τι οι επιτροπές...σε εμάς γιατί όχι??

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ελα ντικ....τα εριξε τοτε στους Σουηδους για δηθεν μεροληψια εναντιον του για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.......και βεβαια δεν εμειναν και αυτοι με σταυρωμενα τα χερια μια χαρα του απαντησαν.......

Το ολο look του Ρακιντζη ηταν οτι χειροτερο εχουμε στειλει στη Γιουροβιζιον

spor_os

Administrator
Ναι, θυμάμαι τις δηλώσεις του μετά την εμφάνιση του.
Είχε πει ότι το μάτι το έκλεινα στο σκηνοθέτη για να μου διορθώσει τον ήχο...
Και εγώ αμέσως τον πίστεψα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh