• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εώς και 30% μείωση στις κρατήσεις από γερμανούς και αυστριακούς τουρίστες

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
@fenia: Οκ οταν λοιπον ο γερμανος ξερει οτι και απο δω και απο κει αρπαχτες κανουν (που δεν ισχυει στο ακεραιο ουτε για μας ουτε για αυτους), θα παει στην ακριβη η στη φτηνη αρπαχτη?Και οσο για την ποιοτητα,ε τετραστερα ειναι και τα δυο ποσο πια χαλια να ειναι?
Δε νομίζω ότι νησιά όπως η Ρόδος και ενδεχομένως και η Κως - επιφυλάσσομαι διότι δεν έχω πάει - χαρακτηρίζονται από τη λέξη αρπαχτη στην πλειοψηφία τους.
Κι εν πάσει περιπτώσει, επειδή είναι ρόδα και γυρνάει, το έργο το έχουμε δει πολλές φορές, θα αρχίσουν να παίρνουν την ανιούσα οι τιμές στην Τουρκία, θα νομίζουν ότι κάναν την καλή με το εύκολο χρήμα και όπως ωραία πλούτισαν έτσι θα τα χάσουν όλα. Παραδείγματα του παρελθόντος έχουμε πολλά στην Ελλάδα, ένα παράδειγμα του παρόντος νομίζω είναι το Μπάνσκο και η Τουρκία είναι ένα μελλοντικό παράδειγμα.
Κατά την ταπεινή μου σκοπιά πάντα.

Traveller

Member
Mα δεν καταλαβες δεν συγκρινω τη ροδο αλλα τις τιμες της που ειναι διπλασιες..
Δεν καταλαβαίνω την λογική σου... βρίσκεις δηλαδή ότι μια βδομάδα σε 4στερο με τις πτήσεις από Γερμανία 532? είναι πολλά? ρε παιδιά έχετε χάσει το μέτρο? τι σχέση έχει η Ρόδος με το Bodrum... καλά σου είπε ο North, ακριβώς αυτή που έχει η Κέρκυρα με την Αλβανία... και το Κάπρι με την Κυανή ακτή μπορεί να έχουν διπλάσια τιμή από την Ρόδο αλλά πάντα είναι γεμάτα από κόσμο.. το θέμα είναι τι είσαι, τι πουλάς και σε ποιούς... ε δόξα τον Θεό η Ρόδος δεν έχει καμια σύγκριση με τους απέναντι...

varis81

Member
Επόμενο Ταξίδι
California
Ταξίδι-Όνειρο
Africa overland!!
Δεν καταλαβαίνω την λογική σου... βρίσκεις δηλαδή ότι μια βδομάδα σε 4στερο με τις πτήσεις από Γερμανία 532? είναι πολλά? ρε παιδιά έχετε χάσει το μέτρο? τι σχέση έχει η Ρόδος με το Bodrum... καλά σου είπε ο North, ακριβώς αυτή που έχει η Κέρκυρα με την Αλβανία... και το Κάπρι με την Κυανή ακτή μπορεί να έχουν διπλάσια τιμή από την Ρόδο αλλά πάντα είναι γεμάτα από κόσμο.. το θέμα είναι τι είσαι, τι πουλάς και σε ποιούς... ε δόξα τον Θεό η Ρόδος δεν έχει καμια σύγκριση με τους απέναντι...

Μακαρι να το βλεπαν και οι Γερμανοι ετσι αλλα δεν.
Οι περισσοτεροι απο αυτους πανε και κλεινονται σε ενα τετοιο ξενοδοχειο και δεν τους ενδιαφερει πως ειναι το μερος γυρω γυρω,να ξεφυγουν απο τη δουλεια θελουν και ειναι και λογικοτατο.
Και ναι 532 εινα πολλα αμα δεις τι αλλες τιμες υπαρχουν (και οταν εχεις να πληρωσεις για ολη την οικογενεια ετσι?).

paefstra

Member
Aς μη συγκρίνουμε τώρα τη Ρόδο με το κάθε τουρκικό χωριό
Αν η φράση αφορά το Bodrum, ενημερωτικά αναφέρω ότι πρόκειται για την Αλικαρνασσό. Όταν πήγα, η σύγκριση με την Κω σε ομορφιά γραφικότητα, επαγγελματισμό και λογικές τιμές ήταν μακράν εις βάρος της Κω...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Βρε Varis,είναι λίγο ισοπεδωτικό όλο αυτό σαν σκέψη και δεν συμπεριλαμβάνει δεκάδες άλλους παράγοντες.

Αν ήταν όλα ζήτημα τιμών θα πήγαινε όλος ο πλανήτης στα κοντινά του πιο φτηνά 4* ξενοδοχεία με παραλία.

Ένα μέρος του κόσμου το κάνει αυτό,αλλά ευτυχώς όχι η πλειοψηφία (θέλω να πιστεύω,ας με διαφωτίσουν οι γνώστες των στατιστικών).Εξάλλου αυτό το πράγμα δεν λέγεται τουρισμός αλλά μπουρδ.....τσαρκα.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
κάτι λάθος παίζει για ξανακοίτατο λίγο...
Ξέρω τι εννοείς, γι'αυτό έβαλα και το θαυμαστικό εξ'αρχής...Η FYROM έχει πληθυσμό γύρω στις 500.000...
Τι να πω, μήπως μετράει διαφορετικά; Δλδ μήπως πιάνεται ως χώρα εισόδου αποκλειστικά;
Το συγκεκριμένο στοιχείο πάντως είναι από την επίσημη έκθεση του ΣΕΤΕ - Ελληνικός Τουρισμός: Στοιχεία & Αριθμοί, έκδοση 2011.

varis81

Member
Επόμενο Ταξίδι
California
Ταξίδι-Όνειρο
Africa overland!!
Βρε Varis,είναι λίγο ισοπεδωτικό όλο αυτό σαν σκέψη και δεν συμπεριλαμβάνει δεκάδες άλλους παράγοντες.

Αν ήταν όλα ζήτημα τιμών θα πήγαινε όλος ο πλανήτης στα κοντινά του πιο φτηνά 4* ξενοδοχεία με παραλία.

Μα συμφωνω για αυτο και δεν λεω πχ για Τυνησιες η Αιγυπτους.Το μονο που λεω ειναι οτι και το Βοdrum και η Antalya (που παρεπιπτοντως εχει γεμισει ολο το Μοναχο με αφισες και διαφημιστικα εδω και μια εβδομαδα) εχουν τις ιδιες παραλιες τον ιδιο ηλιο ΚΑΙ πανω κατω το ιδιο επιπεδο υπηρεσιων,δεν ξερω τωρα για τα τουρκικα χωρια που ειπε ο φιλος North,δεν εχω παει.Οπου εχω παει και εχω δει λεω.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ξέρω τι εννοείς, γι'αυτό έβαλα και το θαυμαστικό εξ'αρχής...Η FYROM έχει πληθυσμό γύρω στις 500.000...
Τι να πω, μήπως μετράει διαφορετικά; Δλδ μήπως πιάνεται ως χώρα εισόδου αποκλειστικά;
Το συγκεκριμένο στοιχείο πάντως είναι από την επίσημη έκθεση του ΣΕΤΕ - Ελληνικός Τουρισμός: Στοιχεία & Αριθμοί, έκδοση 2011.
ΚΙ εγώ το είδα κι εξεπλάγην, μάλλον εννοεί Σερβία .

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία

Traveller

Member
Μακαρι να το βλεπαν και οι Γερμανοι ετσι αλλα δεν.
Οι περισσοτεροι απο αυτους πανε και κλεινονται σε ενα τετοιο ξενοδοχειο και δεν τους ενδιαφερει πως ειναι το μερος γυρω γυρω,να ξεφυγουν απο τη δουλεια θελουν και ειναι και λογικοτατο.
Και ναι 532 εινα πολλα αμα δεις τι αλλες τιμες υπαρχουν (και οταν εχεις να πληρωσεις για ολη την οικογενεια ετσι?).
Αν υπάρχουν πολλοί Γερμανοί που θέλουν να κάνουν διακοπές φασόν σε ένα δευτεροκλασάτο all inclusive θέρετρο υπάρχουν ακόμοι περισσότεροι που διαλέγουν να κάνουν ψαγμένες διακοπές σε υπέροχα μέρη σε όλο τον κόσμο... αυτό σου εξήγησα και πιο πάνω... το θέμα είναι που απευθύνεσαι... σαφώς και υπάρχει κόσμος που διαλέγει διακοπές αποκλειστικά και μόνο με οικονομικά κριτήρια αλλά υπάρχει και πάρα, μα πάρα πολύς κόσμος που ενδιαφέρεται περισσότερο για άλλα πράγματα και βάζει το οκονομικό σε δεύτερη μοίρα... στο συγκεκριμένο θέμα αυτοί που ξέρουν να εκτιμούν θα δώσουν χωρίς πολλά πολλά αυτό το διακοσάρι παραπάνω γιατί ξέρουν τι εστί Ρόδος...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
ΚΙ εγώ το είδα κι εξεπλάγην, μάλλον εννοεί Σερβία .
Όχι, εκτός αν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος στην έκθεση, είναι ξεκάθαρα ΠΓΔΜ.

Εκτός αν - ίσως λέω βλακεία - προσμετράται η πολλαπλή είσοδος στη χώρα. Ως γνωστόν, πολλοί Σκοπιανοί έρχονται και ξανάρχονται Θεσσαλονίκη/Χαλκιδική από όταν διευκολύνθηκε η έκδοση βίζας. Μόνο ένας που γνωρίζω έρχεται μια φορά το μήνα αδιαλλείπτως.

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie