Εύβοια vs Κρήτη

Εύβοια ή Κρήτη

• Total voters
    39

Μάγδα

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία- Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Η σύγκριση κατά τη γνώμη μου υπάρχει μόνο ως προς το μέγεθος των νησιών. Κατά τ’ άλλα είναι ασύγκριτα. Από κάθε άποψη. Εννοείται ότι έχω γυρίσει και τα δύο και τα αγαπώ πολύ Όμως η Κρήτη είναι διεθνής προορισμός που συγκρίνεται μόνο με ανάλογους και φιγουράρει σε δημοτικότητα μαζί με το Μπαλί στο Tripadvisor. Στα συν της Εύβοιας η προσβασιμότητα από την Αθήνα. Κατά τα άλλα Κρήτη δαγκωτό.

annoula

Member
Από όσους ξέρουν από Εύβοια, μπορεί κάποιος να μας πει τις τοπ παραλίες που έχουν κρυστάλλινα και δροσερά νερά?

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Αγαπαω Ευβοια αλλα……………θα ψηφισω Κρητη λογω καταγωγης!

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σε αυτή τη παραλία δεν πήγα γιατί ο συνταξιδιώτης μου είχε μουλαρώσει και δεν δέχονταν να οδηγήσει μέχρι εκεί μετά απο παρότρυνση τρίτου να μη το κάνει γιατί θα κατέστρεφε το αυτοκίνητο... ντροπήηηηη :innocent:

Την σημειώνω, αν κ βλέπω ότι θέλει πολύ ψηλό αυτοκίνητο για να πας.. Για πείτε κι άλλες!
Άλλαξε αυτοκίνητο και πήγαινε!... :haha:

Πετάλη
Βύθουρη
Ποτάμι (αν δεν έχει αέρα, είναι νότια)
Σπηλίτσες (ο @frenchman την είχε αναφέρει μετά που γύρισα απο Εύβοια και την έχω σημειωμένη για επόμενη φορά, είναι μετά το Ποτάμι)
Αρχάμπολη (δεν πήγαμε, δεν προλαβαίναμε, αλλά και αυτήν την έχω σημειωμένη γιατί είναι σαν το Ποτάμι)

Εμένα μου άρεσαν και άλλες όπως το Σαρακήνικο (δύσκολη η πρόσβαση), αλλά εγώ δεν κοιτάω αμμουδιές, ξαπλώστρες κτλ. Κάθομαι και σε βράχια...

alma

Member
Διαβάζω σε έντυπα που ασχολούνται με οικονομικά- επενδύσεις πως ετοιμάζεται νέο 5στερο στην Εύβοια, καθώς θεωρείται υποτιμημένος και οικονομικός προορισμός με δυνατότητες ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια, έχοντας στα συν και την εύκολη πρόσβαση από Αθήνα.

Δεδομένου πως κάποτε στα λουτρά Αιδηψού είχε κυριώς μεσήλικες και ηλικιωμένους , ενώ τα τελευταία χρόνια γέμισε Σέρβους και άλλους Βαλκάνιους 25ρηδες και 30+ με οικογένειες με μικρά παιδιά αλλά και παρέες, θεωρώ σχεδόν βέβαιο πως τα επόμενα χρόνια, θα αναπτυχθούν κι άλλες περιοχές του νησιού που έχουν και περισσότερη φυσική ομορφιά...

Κάποτε χρησιμοποιήσαμε το Μαρμάρι και κάναμε οικονομικότατες διακοπές με φύση πχ φαράγγι Δημοσαρι , απομονωμένα χωριά στο Κάβο Ντόρο κλπ, ωραίες παραλίες που να μην είναι τόσο γεμάτες κόσμο που να σιχαίνεσαι να μπεις όπως σε άλλα μέρη...

Η Εύβοια είναι ακόμα οικονομικότερη από άλλους προορισμούς, χωρίς πολυτέλειες όμως στα περισσότερα καταλύματα και με ανόθευτη φύση,όπου δεν την κατέστρεψαν πυρκαγιές κλπ

Σε καμιά δεκαετία υποψιάζομαι πως δεν θα είναι έτσι, οπότε σε όσους δεν την έχουν εξερευνήσει, προτείνω να το κάνουν σύντομα...

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Διαβάζω σε έντυπα που ασχολούνται με οικονομικά- επενδύσεις πως ετοιμάζεται νέο 5στερο στην Εύβοια, καθώς θεωρείται υποτιμημένος και οικονομικός προορισμός με δυνατότητες ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια, έχοντας στα συν και την εύκολη πρόσβαση από Αθήνα.

Δεδομένου πως κάποτε στα λουτρά Αιδηψού είχε κυριώς μεσήλικες και ηλικιωμένους , ενώ τα τελευταία χρόνια γέμισε Σέρβους και άλλους Βαλκάνιους 25ρηδες και 30+ με οικογένειες με μικρά παιδιά αλλά και παρέες, θεωρώ σχεδόν βέβαιο πως τα επόμενα χρόνια, θα αναπτυχθούν κι άλλες περιοχές του νησιού που έχουν και περισσότερη φυσική ομορφιά...

Κάποτε χρησιμοποιήσαμε το Μαρμάρι και κάναμε οικονομικότατες διακοπές με φύση πχ φαράγγι Δημοσαρι , απομονωμένα χωριά στο Κάβο Ντόρο κλπ, ωραίες παραλίες που να μην είναι τόσο γεμάτες κόσμο που να σιχαίνεσαι να μπεις όπως σε άλλα μέρη...

Η Εύβοια είναι ακόμα οικονομικότερη από άλλους προορισμούς, χωρίς πολυτέλειες όμως στα περισσότερα καταλύματα και με ανόθευτη φύση,όπου δεν την κατέστρεψαν πυρκαγιές κλπ

Σε καμιά δεκαετία υποψιάζομαι πως δεν θα είναι έτσι, οπότε σε όσους δεν την έχουν εξερευνήσει, προτείνω να το κάνουν σύντομα...
Το 5άστερο ετοιμάζεται στην παραλία "Χερόμυλος" στην Νότια Εύβοια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.805
Μέλη
39.539
Νεότερο μέλος
EFI C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom