ginita
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Eκουαδόρ-Βραζιλία ίσως...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Ν. Αμερικής
Που να πρωτοπάς το καλοκαίρι!! Να έχεις χρόνο και χρήμα και να πηγαίνεις παντού!:roll:
Να σου πω, αν ήταν όλα εύκολα δεν θα ήταν τόσο γλυκά.. η δυσκολία κάνει τα ενδιαφέροντα να είναι κάτι παραπάνω! Οπότε υπομονή θα έρθει και αυτή η ώρα..Μη συζητας! Εμενα αυτα τα μαροκινα φεστιβαλ μου εχουν καθισει πολυ, εγω να δω ποτε θα...
Μη συζητας! Εμενα αυτα τα μαροκινα φεστιβαλ μου εχουν καθισει πολυ, εγω να δω ποτε θα...
Εννοείται!!! Προσγείωση Μαρακές και σε δυο τσιγάρα δρόμο είσαι στην Εσαουίρα!Μια και 26/6 ειναι τα γεννεθλιά μου λες να τα γορτάσω εν μεσω φεστιβάλ;
ασχετο τελειως με το θεμα και συγνωμη, αλλά εψαχνα πολυ καιρο να βρω ποιος αλλος ειναι Καρκινος σε αυτο το forumΜια και 26/6 ειναι τα γεννεθλιά μου λες να τα γορτάσω εν μεσω φεστιβάλ;
υπέροχη η essaouira !! παρακολούθησα και το ψάρεμα της σαρδέλλας,που εκεί βγάζουν την περισσότερη στον κόσμο!! το κάστρο και η παραλία με τα ταβερνάκια και τα μαγαζάκια υπέροχα..για όποιον πάει στο μαρόκο για οποιονδήποτε λόγο!!Στην Εσαουίρα, και συγκεκριμένα στην άκρη της μεγάλης παραλίας της, στο χωριό Ντιαμπάτ, έμεινε για κάποια φεγγάρια κι ο Hendrix....Λένε ότι εκεί εμπνεύστηκε το Castles in the Sand, κι από όσα είδα, μπορώ να καταλάβω το γιατί...Ως φόρο τιμής, λοιπόν, αλλά και για την απίστευτη μουσική γκνάουα, αξίζει να πας....
υ.γ. Ένας γνωστός μου έλεγε πως στην Εσαουίρα είχε δει δυο φορές τον Phil Colins...