Όταν δημιουργούμε ένα καινούργιο θέμα καλούμαστε να του δώσουμε ένα τίτλο. Καθώς πληκτρολογούμε, από κάτω ακριβώς, εμφανίζεται μια λίστα με Υφιστάμενα Σχετικά Θέματα. Θα ήταν πολύ βολικό να της ρίχνουμε μια ματιάΕυχαριστω για την ενημερωση.
Τελικα ειναι πολλα τα θεματα,που αγνοω (ουμε?) την υπαρξη τους,χαμενα στην πληθωρα των πληροφοριων του χωρου μας.Μηπως θα επρεπε να δημιουργηθει ενας std τροπος επικεφαλιδων στις δημοσιευσεις μας,ωστε στην συνεχεια να δημιουργηθει ενα πιο ορθολογικο ευρετηριο,κατα αλφαβητικη σειρα,για αμεση ευρεση ανα θεμα,αναμεσα στα πολλα παρομοια;
Πας στο ΙΚΑ και σου δινουν μια βεβαιωση με την οποια εισαι καλυμμενος μεχρι να ερθει ταχυδρομικα η καρταΚαι κάτι αλλο... Δεν εχω προλάβει να ανανεώσω την Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφαλείας Ασθένειας. Δε βλέπω να προλαβαίνω μεχρι τη μερα αναχώρησης... Είμαι κάπως αλλιώς καλυμμένος σαν πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
τοσα χρονια εχουν περασει και ακομα το κρατος ταλαιπωρει τους πολιτες του με αυτη την καρτα που θα μπορουσε ανετοτατα να εκδιδεται αυτοματα με την εθνικη καρτα υγειας, να υπαρχει μία κ μονο καρτα για ολους κ ολες τις χρησεις, οπως η αδεια οδηγησης. προσωρινες βεβαιωσεις για να γελανε μαζι μας οι πολιτες των "κανονικών" ευρωπαικων χωρων.Πας στο ΙΚΑ και σου δινουν μια βεβαιωση με την οποια εισαι καλυμμενος μεχρι να ερθει ταχυδρομικα η καρτα
Εμένα μου έτυχε να πάω σε νοσοκομείο στην Αυστρία χωρίς να έχω την κάρτα μαζί μου. Δεν πήρανε τηλέφωνο στο ΙΚΑ. Με χρεώσανε κανονικά (150€). Οταν γύρισα στην Ελλάδα και έβγαλα κάρτα τους έστειλα τον αριθμό με fax. Το νοσοκομείο επέστρεψε τα χρήματα στο ΙΚΑ αλλά το ΙΚΑ μέχρι να μου τα επιστρέψει πέρασε ένας χρόνος και αυτό κατόπιν αίτησής μου και μεγάλης επιμονής μου.Κάποια στιγμή, σε ένα ΙΚΑ, μου είχαν πει ότι και χωρίς την κάρτα δικαιούσαι όλες τις παροχές. Όμως πρέπει να γίνει τηλεφώνημα στο "ΙΚΑ" για να σε βρούνε κτλ. (δεν θυμάμαι τι ακριβώς μου είχαν πει) Μου φαίνεται λογικό. Ισχύει;