Hyada
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Istanbul ξανά
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη η Ευρώπη
Μήπως γνωρίζεις γιατί το πρώτο πόδι ονομάστηκε Κασσάνδρα;
Υπάρχει. Όχι όμως στα παραθαλάσσια (εξαιρείται η Άφυτος).Φι
υπαρχει παραδοσιακη αρχιτεκτονικη στα χωρια?
Πολυς κοσμος πιστευει οτι πηρε το ονομα της απο την Κασσανδρα τη μαντισσα της Τροιας. Η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι ονομαστηκε ετσι απο το βασιλια Κασσανδρο, συζυγο της αδερφης του Μ. Αλεξανδρου, Θεσσαλονικης.Μήπως γνωρίζεις γιατί το πρώτο πόδι ονομάστηκε Κασσάνδρα;
Αμα παντρευτω κρητικια, θα γραψω και για 'κει.Γράψε και για κρήτη ντάξει????
Σε μερικα ναι, υπαρχει. Βεβαια, εχουν δεχθει τοσο μεγαλη εισβολη απο τον τουρισμο, που δεν μπορεσαν να κρατησουν 100% τον παραδοσιακο τους χαρακτηρα.υπαρχει παραδοσιακη αρχιτεκτονικη στα χωρια?
Μονο και μονο που εγραψες καλα λογια για το χωριο μου ανεβηκες στα ματια μου.Υπάρχει. Όχι όμως στα παραθαλάσσια (εξαιρείται η Άφυτος).
Από τον Κάσσανδρο μάλλον, ο οποίος ίδρυσε πόλη με το όνομά του στην περιοχή.Μήπως γνωρίζεις γιατί το πρώτο πόδι ονομάστηκε Κασσάνδρα;
Ξέρεις καλά ότι ποτέ δε λέω ψέμματα.Μονο και μονο που εγραψες καλα λογια για το χωριο μου ανεβηκες στα ματια μου.
Αχα! Απο το πιο ομορφο χωριο του πρωτου ποδιου εισαι!Μονο και μονο που εγραψες καλα λογια για το χωριο μου ανεβηκες στα ματια μου.
Μάλλον σου διαφεύγουν αρκετά από τα χωριά της ενδοχώρας.Εκτος αν μου διαφευγει κατι...