varioAthens
Member
Tuk-tuk αβλεπει
Ναι, είναι αυτό που μου αρέσει πιο πολύ και από άποψη γεύσεων, αλλά και τιμών και χώρου. Όμως είναι απίθανο να βρεις να κάτσεις πλέον.Tuk-tuk αβλεπει
Ισχυει! Μονο καθημερινες και αν...Ναι, είναι αυτό που μου αρέσει πιο πολύ και από άποψη γεύσεων, αλλά και τιμών και χώρου. Όμως είναι απίθανο να βρεις να κάτσεις πλέον.
Νικαια - μετριοΣτη λίστα εχω: το ταλαινδεζικο στη Νίκαια, το Hanoi και το κορεάτικο στο κέντρο, μαζί με το Tanpopo. Και επανάληψη σε Tuk-tuk και Chau's. Αν έχετε πάει ρίξτε κάνα review. Ή για όποιο άλλο θέλετε.
Όχι στην Τρούμπα είναι το Ρουαν Τάι. Το έκουσα πρώτη φορά από την @underwater. TouktaΠοιο ταυλανδεζικο λετε στη Νικαια? Μηπως εννοειτε εκεινο στην Τρουμπα?
Αγαπάμε Toukta !Επανέρχομαι με άλλα 3 εστιατόρια με ταϊλανδέζικο φαγητό.
Ούτε 10 μέρες από το παραπάνω μήνυμά μου επισκέφτηκα το Toukta στη Νίκαια.
Μου άρεσε αρκετά ως προς τις γεύσεις: ό,τι πήραμε ήταν νόστιμο και για μένα "σωστό". Κυρίως όμως με κέρδισαν οι άνθρωποι που το τρέχουν. Η μαμά στη κουζίνα και η κόρη στο service. Πολύ απλά και φιλόξενα. Και καλές τιμές. Είναι μικρό και γι' αυτό συμβουλεύω να κάνετε κράτηση. Το μετρό δεν είναι καθόλου μακριά και επιπλέον η βόλτα στα στενά της Νίκαιας που δεν είναι ξαναπάει πρόσθεσε πόντους στη βραδιά.
View attachment 491266 View attachment 491271
Το Δεκέμβριο πήγα σε ένα ταϊλανδέζικο στους Ελληνορώσσους. Thai Thai
Δυστυχώς όσο κάτσαμε ήμασταν οι μοναδικοί πελάτες και το φαγητό είχε αρκετές αδυναμίες. Μας εξυπηρέτησαν πολύ εγκάρδια και πληρώσαμε λίγο λιγότερο από 20€ το άτομο για ό,τι βλέπετε, συν ένα ορεκτικό, μισό κιλό κρασί και 1 chang.
View attachment 491272
Τέλος πριν 2 εβδομάδες πήγα στο Siam κοντά στην Πανόρμου, πολύ κοντά στο μετρό Αμπελόκηποι. Περιποιημένος χώρος, με open kitchen που μας αρωμάτισε λίγο και φιλική εξυπηρέτηση. Ωραίες οι γεύσεις, τίμιες οι ποσότητες. Για ό,τι βλέπετε, συν 2 ποτήρια κρασί (από "χύμα" έχει μόνο ποτήρι) και τρουφάκι κέρασμα, πληρώσαμε 40€.
View attachment 491273
Στη διπλανή πόρτα, ακόμα υπήρχαν απομεινάρια του παρελθόντος.
View attachment 491267