Ε, πού να πρωτοπάς? Πιο πολύ το χειμώνα. Ο κολλητός μου μένει στην οικοδομή απέναντι, την πρώτη μετά την εκκλησία.Πως και δε σε έχω τρακάρει μου λες; Που σχεδόν άπαξ της εβδομάδες είμαστε εκεί και τιμούμε τις γαριδομακαρονάδες του;
Μη με τρελλαίνεις τώρα! Στην Άνω Πόλη κι αυτός. Δυό-τρία τραπεζάκια επάνω και τα πολλά στην υπόγα. Ξύγκι βέβαια στο τηγάνι, αλλά τα σουτζουκάκια άπαικτα. Όχι ότι τα άλλα έπεφταν παρακάτω. Κι όταν άρχιζαν και το μπαγλαμαδάκι και το μπουζουκάκι. το καραφάκι έχανε τον πάτο!"Ίγκλις" ναι κάτι μου λέει και βουρλίζομαι να το θυμηθώ....για βοήθησε γιατί θα μείνω ξάγρυπνη με αναμνήσεις και δε λέει....
Άντε τελείωνε το φαί γρήγορα γιατί κοντεύω να σκάσω!
Δύο ήταν, αυτό που θυμάσαι εσύ ήταν το άλλο - πάνω απ' την πλατεία Καλλιθέας.Μήπως το Ίγκλις ήταν στο Κουλέ Καφέ ή θυμάμαι κάτι άλλο;
Respect!!!Ε όχι και βρώμικο ρε ΕΡΣΗ!!!Από τα καλύτερα!!!!Προτιμήστε το ...δικάβαλο με σως μουστάρδας...απλά θεικό!!!!!!!Εμ τόσες ώρες πτήσης στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη κάτι μάθαμε και εμείς.
Σιγά σιγά όμως (επαν)έρχονται οι γνώσεις.
Για ένα βρώμικο στο χέρι συστήνω το Ντερλικατεσεν στην Κούσκουρα
Ντερλικατέσεν!!Όλα σουβλάκι! | Facebook
Την Εστία δεν την ξέρω, θα την τιμήσω όμως με την πρώτη ευκαιρεία!
Υπάρχει ομώς ακόμη ένα σχετικά καινούργιο ζαχαροπλαστείο το οποίο βρίσκεται γωνία Παλαιών Πατρών και Εγνατία και λέγεται Ble.
Αν σας πιάσει και υπογλυκαιμία έχουμε ήδη φροντίσει!
Προσωπικά το βρίσκω υπερεκτιμημένο και πανάκριβο... Σε σύγκριση μαζί του, το "Έτση" κερδίζει "hands down".Respect!!!Ε όχι και βρώμικο ρε ΕΡΣΗ!!!Από τα καλύτερα!!!!Προτιμήστε το ...δικάβαλο με σως μουστάρδας...απλά θεικό!!!!!!!
Είναι πανάκριβο πράγματι!!!!αλλά για μένα πεντανόστιμο!!!!Επίσης είναι και ο σαββίκος, κοντά στο λιμάνι!!!Μην μου πεις και εκεί υπερεκτιμημένο?????Προσωπικά το βρίσκω υπερεκτιμημένο και πανάκριβο... Σε σύγκριση μαζί του, το "Έτση" κερδίζει "hands down".
Ο Σαββίκος όχι, μια χαρά είναι. Όπως κι ο "Κατερινιώτης" απέναντι. Και μια και μιλάμε για "βρώμικα", να πούμε και τον "Γιατρό της πείνας" - όχι στα Λαδάδικα, αυτός τον πήρε πολύ ψηλά τον αμανέ απ' την εποχή που τον κάναμε άνθρωπο - τον άλλο, στην αγορά Μοδιάνο.Είναι πανάκριβο πράγματι!!!!αλλά για μένα πεντανόστιμο!!!!Επίσης είναι και ο σαββίκος, κοντά στο λιμάνι!!!Μην μου πεις και εκεί υπερεκτιμημένο?????
Συμφωνώ, ωραία "παρεΐστικη" ατμόσφαιρα - κυρίως νεανική.Στη Μυρσίνη παιδιά είναι ωραίο το περιβάλλον άλλα από φαγητό δεν τρελαίνομαι(ήμασταν και προχθές)..Πίνεις όμως μια χαρά...
... και τ' άλλα μια χαρά είναι!Σολομωνίδη τρως και σκάς και σε πολύ καλή τιμή..Προτιμείστε τα σουτζουκάκια....
Και τ' άλλο, ακριβώς απέναντι, δε θυμάμαι τ' όνομά του, πολύ καλή ποιότητα φαγητού και καλές τιμές (όχι μόνο κοτόπουλο αυτό).Επίσης είναι και το χάλαρο,κλασικό, καλές τιμές εστιατόριο..all made by chicken..
...
Στο πρώτο, η αλήθεια είναι, έχω κάπου ένα χρόνο να πάω. Το δεύτερο το τιμώ σχεδόν κάθε βδομάδα (είναι στη γειτονιά μου) - νομίζω ότι στις σούβλες δύσκολα το ανταγωνίζεται κανείς (εντός Θεσ/νίκης). Μιλάω για την Μπότσαρη, όχι το άλλο στο Ντεπώ.Για το Ρακόμελο και Ελιά και Λεμόνι, τις τελευταίες φορές που τα επισκέφθηκα απογοητεύτηκα......
Τα βλάχικα λες??Δεν έχω φάει αλλά μου έχουν πει πολύ καλά λόγια.Και τ' άλλο, ακριβώς απέναντι, δε θυμάμαι τ' όνομά του, πολύ καλή ποιότητα φαγητού και καλές τιμές (όχι μόνο κοτόπουλο αυτό).
... δεν το σταματάμε κάπου εδώ, γιατί είναι μόλις 11 κι ήδη μού'χει αρχίσει μια λιγούρα?
Ναι, ναι! Μπράβο, αυτό είναι!Τα βλάχικα λες??Δεν έχω φάει αλλά μου έχουν πει πολύ καλά λόγια.
Μεταξύ μας (και χωρίς παρεξήγηση οι Κρητικοί), τα κρασιά δεν είναι και το δυνατό σημείο της Κρήτης. Τι να τα κάνουν, εξ άλλου, όταν έχουν την τσικουδιά? Παίζουν στα σίγουρα...εμένα το στομάχι είναι χάλια από το κρασί σητεία στη μηρσίνη!!!!
Μια χαρά ήταν το κρασί....Η ποσότητα φταίει και που δεν μου άρεσαν τα πιάτα και ιδιαίτερα, οπότε είχα πιάσει το κρασί παραμάσχαλα!!!!Ναι, ναι! Μπράβο, αυτό είναι!
Μεταξύ μας (και χωρίς παρεξήγηση οι Κρητικοί), τα κρασιά δεν είναι και το δυνατό σημείο της Κρήτης. Τι να τα κάνουν, εξ άλλου, όταν έχουν την τσικουδιά? Παίζουν στα σίγουρα...
Αν και, αν το κρασί ήταν εμφιαλωμένο, δε νομίζω να σε πείραξε η ποιότητά του. Μάλλον κάτι άλλο θα έφταιξε...