Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Ένα διαχρονικά καλό για παϊδάκια είναι το Το Στέκι Του Ηλία στο Θησείο Δεν έχω πάει πρόσφατα αλλά συνολικά αρκετές φορές τα τελευταία 35 χρόνια και πάντα έμενα ευχαριστημένος

paykopete

Member
Εχω χρονια να παω αλλα ειχε ωραια παϊδάκια στο Ρεμουτσικο στον Αγιο Δημητριο: Google Search

Η ιστορία της ταβέρνας «Ρεμούτσικο» που σερβίρει το πιο νόστιμο κοντοσούβλι
Ειπα να το αναφερω αλλα ειπαμε για κεντρο Αθηνα. Πολυ καλο το Ρεμουτσικο!
Αφου βγηκαμε και λιγο εξω απο το κεντρο, αυτα που συμπαθω αρκετα ειναι ο Τσομπανακος στην Καισαριανη, η Ραμονα στην Καλλιθεα και η Σκοπα στην Ηλιουπολη. Ο χωρος σε ολα ειναι μετριος αλλα σε κερδιζει το φαγητο!

paefstra

Member
Ένα διαχρονικά καλό για παϊδάκια είναι το Το Στέκι Του Ηλία στο Θησείο Δεν έχω πάει πρόσφατα αλλά συνολικά αρκετές φορές τα τελευταία 35 χρόνια και πάντα έμενα ευχαριστημένος
Ημουν σταθερη πελατισσα, αλλα νομιζω οτι κι αυτο απευθυνεται πλεον σε τουριστες. Οι τιμες πανω, η ποσοτητα κατω. Πετανε με το ματι παιδακια σε μια πιατελα και χρεωνουν 2 κιλα, οσα κι αν εχει η πιατελα, εννοω οτι εχει πολυ λιγοτερα.

Eagle Fly

Member
Ημουν σταθερη πελατισσα, αλλα νομιζω οτι κι αυτο απευθυνεται πλεον σε τουριστες. Οι τιμες πανω, η ποσοτητα κατω.
Καλυτερα, ασε τους τουρίστες να τρωνε παιδακια και να τα πληρωνουν βαπορισια, και εμείς θα πηγαινουμε εκεί που τρώνε οι ψαγμένοι.

Τώρα να λέμε και την αλήθεια, όποιος κι αν έχει μαγαζί στο κέντρο, θα κοίταζε να τα παρει απο τους τουρίστες :cool:

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Έχει πάει κανείς στο V1935 Roof Garden να μου πει μια γνώμη; Διαβάζω πολύ καλά σχόλια.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.987
Μέλη