Nikos86
Member
- Μηνύματα
- 569
- Likes
- 4.259
Κατσικίσιο; Νομίζω αν δεν είναι κατσικίσιο δεν μοσχοβολάνε βούτυρο.Οι κουραμπιέδες της Στάνης αξίζουν.Έχουν καλό βούτυρο.Το πουλάνε και ξεχωριστά.
Κατσικίσιο; Νομίζω αν δεν είναι κατσικίσιο δεν μοσχοβολάνε βούτυρο.Οι κουραμπιέδες της Στάνης αξίζουν.Έχουν καλό βούτυρο.Το πουλάνε και ξεχωριστά.
Πρόβειο νομίζω.Κατσικίσιο; Νομίζω αν δεν είναι κατσικίσιο δεν μοσχοβολάνε βούτυρο.
Εντάξει και το πρόβειο κομπλέ είναι.Πρόβειο νομίζω.
Παροτι μου ειναι απεχθες ως γλυκο
Το βρισκω τρομερα βαρυ.
Τι είδους ανωμαλία είν' αυτή;
Γι' αυτό κι εγώ τρώω λίγο μόνο φαγητό πρινΤο βρισκω τρομερα βαρυ.
Είχα πάει το 2018 και πριν λίγες μέρες άλλη μια φορά. Πολύ ωραίες γεύσεις σε σχετικά λογικές τιμές κι όντως όλη η ομάδα έχει πολύ επαγγελματική συμπεριφορά. Ωστόσο, βρήκα αρκετά απ' τα πιάτα του μενού να είναι ίδια με την πρώτη φορά (απ' όσο μπορώ να θυμάμαι) κι αυτό μου έκανε κάπως αρνητική εντύπωση, καθώς περίμενα ότι θα υπήρχε μια ανανέωση από τότε.Πήγα σήμερα για πρώτη φορά στο Nolan. Ξέρω ότι γενικά είναι αντικρουόμενες οι απόψεις, αλλά προσωπικά το βρήκα πάρα πολύ καλό! Πολύ νόστιμη, δημιουργική και παράλληλα αρκετά ελαφριά κουζίνα!
Στα πλην ότι δεν είναι πολύ vegetarian friendly. Εγώ τρώω και ψάρι και έτσι ήμουν κομπλέ, αλλά σε γενικές γραμμές ενώ υπάρχουν χορτοφαγικά πιάτα (πχ καμμένα λάχανα και κουνουπίδια με blue cheese που είναι κόλαση) δεν είναι τόσο χορταστικά.
Στα συν το σέρβις που ήταν εξαιρετικό! Πχ για μια ελάχιστη καθυστέρηση που υπήρξε, ξανα(υπερ)γέμισαν τα ποτήρια του κρασιού μας και γενικά όλα τα άτομα ήταν ευγενικά και συνάμα ανεπιτήδευτα.
Τιμή περίπου 30/άτομο χωρίς αλκόολ.
Συνυπογράφω, μου άρεσε πολύ (είχα πάει πέρυσι). Πρωτότυπες ιδέες, ιδιαίτεροι συνδυασμοί, νόστιμες γεύσεις, πολύ ευγενικό το σέρβις.Hervè, στα Πετράλώνα με την υπογραφή του σπουδαίου Herve Pronzato (Σπονδή). Μενού degustación 17 πιάτων, διάρκειας 3.5 ωρών, μια υπέροχη εμπειρία για όποιον μπορεί να τα διαθέσει (95€ το άτομο χωρίς τα ποτά). Προτείνεται ανεπιφύλακτα για μια σπέσιαλ περίσταση. Καλή χρόνια!
View attachment 417289