paykopete
Member
1 μιση χρόνο νομίζωΠοτε πηγες τελευταια φορα Huaca?
1 μιση χρόνο νομίζωΠοτε πηγες τελευταια φορα Huaca?
Μετα απο τους "απογοητευμενους" δηλαδη. Δε βαριεσαι θα ξαναπαω!1 μιση χρόνο νομίζω
Τοτε ναι, δεν σου αρεσαν μαλλον τα Βιετναμεζικα πιατα. Εχει αλλα πιατα απο της Ταυλανδης που αναφερεις. Τωρα βεβαια, συνηθως πας σε ταυλανδεζικο η βιετναμεζικο και σου εχει κ αλλων κουζινων , δηλαδη στο Hanoi στο Συνταγμα εχει και bao bun. Τωρα αν πας στο Βιετναμ και ζητησεις bao bun (εκτος τουριστικων εστιατοριων) θα σε κοιτανε σαν τρελοι η θα σ δωσουν αλλο πιατο!Και εμένα στο Hanoi αν εξαιρέσεις το πιάτο της πάπιας με γάλα καρύδας που είναι σχετικά καλό, να πω την αλήθεια τα άλλα πιάτα δεν μου πολυαρέσουν. Από αυτά που έχω δοκιμάσει σε νοτιοανατολικοασιατικές κουζίνες το Tuk tuk στο Κουκάκι μου άρεσε περισσότερο αλλά δεν έχω δοκιμάσει πολλά.
Εγω οταν πηγα ητανε εξαιρετικο! Δεν ξερω τι παρε δωσε βαρανε με τους σεφ και αν τυχανε οι απογοητευμενοι σε κακη μερα. Αν πας, σφυρα! Επισης κανα αλλο με nikkei κουζινα στην Αθηνα εχουμε?Μετα απο τους "απογοητευμενους" δηλαδη. Δε βαριεσαι θα ξαναπαω!
Σαν Αργυρουπολιτης, το χαμε απο παλια σαν μια πολυ καλη επιλογη κοντινη , οντως ωραια θεα, κλασσικη κρεατοταβερνα.Τοσες σελιδες θεμα και δεν εχει προταθει «Το Μαντρι» πανω στο βουνο στην Γλυφαδα;
Παλια ηταν, οπως φαινεται και απο το ονομα του, μαντρι, πριν 40 χρονια εγινε ταβερνα και παρεμεινε σε κλασικη μορφη παραδοσιακης ταβερνας μεχρι πριν λιγα χρονια οποτε το ανελαβε η νεοτερη γενια των ιδιοκτητων, το ανακαινισε/εκμοντερνισε, προσεθεσε κοπες κλπ και φυσικα ανεβηκαν και οι τιμες (ανοιξαν και δουλειες με Μυκονο οποτε καταλαβαινεις…).
Ωστοσο, εχει καλα κρεατα και φοβερη θεα στον Σαρωνικο και γενικα η τοποθεσια τοσο ψηλα στον Υμηττο χωρις σπιτια γυρω-γυρω σε κανει να μην νιωθεις οτι βρισκεσαι στην Αττικη.
Mantri Restaurants Γλυφάδα – Μύκονος – Mantri Restaurants Meat Grill Meat restaurant Josper Best restaurant Greek food Greek cuisine Local
Λοιπον, μπηκα να δω το μενου και τις τιμες και εχει ακριβυνει κι αλλο μεσα στον εναν χρονο που εχω να παωΣαν Αργυρουπολιτης, το χαμε απο παλια σαν μια πολυ καλη επιλογη κοντινη , οντως ωραια θεα, κλασσικη κρεατοταβερνα.
Τωρα πηρε αερα απο Μυκονο οπως σωστα εγραψες , πηγανε κατι γνωστοι μου και ακουσα τιμες και μου ρθε ενας ντουβρουτζας. Μπορει γιατι το ειχα αλλιως στο μυαλο μου. Δεν εχω παει μετα την ανακαινιση. Πιστευεις οτι αξιζει η σχεση ποιοτητας-τιμης?
Πλήρως! Επισης ωραιο κρεαταδικο σε αυτην την φαση ειναι η Στοφα στην Κηφισια αλλα εχω να παω αρκετο καιρο! Δεν ξερω καν σε τι φαση θα ειναι τωρα.Λοιπον, μπηκα να δω το μενου και τις τιμες και εχει ακριβυνει κι αλλο μεσα στον εναν χρονο που εχω παει
Εχει ποιοτικο κρεας, αυτο ειναι δεδομενο αλλιως δεν θα το προτεινα, και επιπλεον λογω τοποθεσιας και θεας καθισταται ξεχωριστο και το αξιολογω πιο πανω απο το πολυ φημισμενο Base Grill.
Εγω ειμαι σε φαση που πλεον σε τετοιου ειδους κρεαταδικα θα παω το πολυ μια φορα τον χρονο γιατι τα θεωρω too much. Για την ετησια φορα μου, ωστοσο, θα το επελεγα! Ελπιζω να σε καλυψα!
Εγω σκεφτομαι να κρατησω τις ετησιες φορες μου για 4-5 χρονια και να παω Beef BarΠλήρως! Επισης ωραιο κρεαταδικο σε αυτην την φαση ειναι η Στοφα στην Κηφισια αλλα εχω να παω αρκετο καιρο! Δεν ξερω καν σε τι φαση θα ειναι τωρα.
Δηλαδη πρωτα τους γνωριζεις και μετα σκαει μυτη ο αστακος?Εχει ανοιξει ενα καινουργιο μαγαζι στο ηρακλειο επι της Μαρινου Αντυπα.
MooCaza λεγετε και ειναι meet & lobster.
πολυ ωραιο μαγαζι φαινετε. Δεν εχω παει ακομη αλλα ειναι στα προσεχως.
Εχει παει κανεις;;