Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Δε μου άρεσε, ίσως είμαι και δυσκολοςΕμένα μου έχει αρέσει το Κόκκιον λίγες φορές που έχω πάρει.
Δε μου άρεσε, ίσως είμαι και δυσκολοςΕμένα μου έχει αρέσει το Κόκκιον λίγες φορές που έχω πάρει.
Ναι αυτό εννοώ. Δεν έχω πάει ξέρω απλά πως έχει πάρει διάκριση Bib Gourmand. Μια φορά ήταν να πάω αλλά είχε μόνο έξω να κάτσουμε και έκανε ψολόκρυο οπότε πήγαμε στου Σελήμ. Στο Αναντολού. Δεν μου άρεσε πολύ αλλά το κιουνεφέ του ήταν αρκετά καλό.Του Κοντιζα αν λέμε το Nolan, απογοήτευση για μένα,
Le Greche στη Μητροπόλεως; Βρίσκω πρωτότυπες γεύσεις και ο,τι έχω πάρει είναι νόστιμο.Να πω ότι είμαι και απογοητευμενος από τα παγωτά στο κέντρο κανένα που να πω ότι αξίζει να σηκωθώ από το κρεβάτι μου αντί να πάρω με 1 ευρώ ένα magnum από το Flying Tiger. Αν κάποιος έχει βρει κανένα που να τον ενθουσίασε, είμαι όλος μάτια.
Τώρα θα πεταχτώ εγώ και θα πω ότι δε μου πολυαρέσουν. Πολύ γαλατένια τα βρίσκω.Le Greche στη Μητροπόλεως; Τα βρίσκω πρωτότυπα και γευστικά.
Πετάξου ελεύθεραΤώρα θα πεταχτώ εγώ και θα πω ότι δε μου πολυαρέσουν. Πολύ γαλατένια τα βρίσκω.