Θα εισαι διπλα και δε θα πας Βυρωνος πολιτεια;το μονο που εχουμε Βυρωνα κ αξιζει το φαι Σουρτωκο επισης βλεπω οτι εχει πολυ καλα σχολια(δεν εχω φαει)και Τζιμη αν θες να φας καλο κρεας κ αρκετα χορταστικες μεριδες!επισης για γλυκα βλεπω παιζει πολυ ο Σκουφος αλλα μου εχει ξεφυγει κ αυτο ακομα!ολα αυτα που προαναφερω ειναι φαση μεζεδοπωλειαΘα μένω Βύρωνα και θα κινούμαι κυρίως στο κέντρο αλλά δεν έχω θέμα να πάω σε οποιαδήποτε περιοχή αν αξίζει το κόπο το φαΐ. Για διακοπες έρχομαι!
Επίσης είμαι ανοικτή σε οποιαδήποτε εισήγηση. Από χασαποταβερνα μέχρι κυριλέ. Αν θα έβαζα μπάτζετ δεν θα έδινα πάνω από 100 ευρώ το άτομο και αυτό με τη προοπτική να παραμιλουσα για το φαΐ για καμιά βδομάδα
Επίσης δεν απορρίπτω οποιαδήποτε κουζίνα... όπως καταλαβαίνεις μου αρέσει το φαΐ γενικότερα
Avocado στην Νίκης στο Σύνταγμα.Παρακαλώ, κάποιο χορτοφαγικό στο κέντρο. Όχι άγρια πράγματα. Τα πάντα εκτός από σκοτωμένα ζωάκια παντός είδους...
Συμφωνώ και επαυξάνω! Το αγαπημένο μου μαγαζί για θαλασσινά στην Αττική, μαζί με τις Σειρήνες στη Ραφήνα, το Ψαροκόκαλο στα Μελίσσια και το Ουζερί Γέρακας στην ομώνυμη περιοχή.Πολύ ποιοτικό στην τιμή του και οι Ψαράδες στο Φάληρο, δημιουργική κουζίνα με βάση ψαρικά, με την κάρτα του αθηνοραματος έχεις και 25% έκπτωση και είναι τρομερό bargain , βγαίνει στα 28-32€/άτομο, για τέτοια ποιότητα δεν υπάρχει.
Το αγαπώ! Δημιουργική κουζίνα και πάρα πολλές vegetarian και vegan επιλογές (@GKCAPO να το τσεκάρεις). Εξαιρετικές τιμές επίσης.Ρακορ το αγαπημενο μου μοντερνο μεζεδοπωλειο στο μεταξουργειο
Και αυτό το αγαπώ και το έχω τιμήσει πολλές φορές! Eπίσης πολλές vegetarian κι αρκετές vegan επιλογές.Ας αρχίσουμε με ένα προχωρημένο μεζεδοπωλείο.Φυσαρμόνικα στην Μεσογείων/Χολαργό.Μεσαίου κόστους.Έχει και κοκτέιλ.
Ως ψαρο-χορτοφάγος έχω δοκιμάσει τα περισσότερα (αν και όλο και κάτι καινούριο ανοίγει και μένω πίσω).Παρακαλώ, κάποιο χορτοφαγικό στο κέντρο. Όχι άγρια πράγματα. Τα πάντα εκτός από σκοτωμένα ζωάκια παντός είδους...
Δοκίμασε και το Ψαροκόκκαλο της Άννας στην Αμφιάλη. Ωραία θαλασσινά και ψαρικά με τρομερό κριθαρώτο γόνου σουπιάς. Οριακά πάνω από 25€ το άτομο.το Ψαροκόκαλο στα Μελίσσια
Ευχαριστώ, θα το βάλω στα υπόψιν!Δοκίμασε και το Ψαροκόκκαλο της Άννας στην Αμφιάλη. Ωραία θαλασσινά και ψαρικά με τρομερό κριθαρώτο γόνου σουπιάς. Οριακά πάνω από 25€ το άτομο.