paefstra
Member
Και Tamarind και Σευχελλες. Η πιο ενδιαφερουσα γειτονια του κεντρου.Ρακορ το αγαπημενο μου μοντερνο μεζεδοπωλειο στο μεταξουργειο
Και Tamarind και Σευχελλες. Η πιο ενδιαφερουσα γειτονια του κεντρου.Ρακορ το αγαπημενο μου μοντερνο μεζεδοπωλειο στο μεταξουργειο
Η Φυσαρμόνικα είναι μαγαζαρα απλά. Φαγητό φοβερό και απίστευτες τιμές.Ας αρχίσουμε με ένα προχωρημένο μεζεδοπωλείο.Φυσαρμόνικα στην Μεσογείων/Χολαργό.Μεσαίου κόστους.Έχει και κοκτέιλ.
Εγώ παθαίνω το ίδιο όταν πηγαίνω στο χωρίο. Κόντεψαν να φραξουν οι αρτηρίες μου από το πολύ παϊδάκι. Ξέρει ο @YorgosΜε βλέπω να κάθομαι κανένα μήνα και να βάζω 10 κιλά
Έχει και στα Μελίσσια σε πολύ ωραίο χώρο και άνετο.Μαύρο πρόβατο του press cafe/Παγκράτι.Κρατάει ποιότητα εδώ και αρκετά χρόνια.Μεσαίο προς υψηλό κόστος.Μειονέκτημα για καλοκαίρι ότι τρώς στο στενό πεζοδρόμιο.
Σωστά.Αλλά είπα το Παγκράτι σε σχέση με τον Βύρωνα που θα μείνει.Έχει και στα Μελίσσια σε πολύ ωραίο χώρο και άνετο.
To Amaya κοντά στο Μικρολίμανο. Εύκολη πρόσβαση με τα πόδια από τον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Φάληρο.Θα μένω Βύρωνα και θα κινούμαι κυρίως στο κέντρο αλλά δεν έχω θέμα να πάω σε οποιαδήποτε περιοχή αν αξίζει το κόπο το φαΐ. Για διακοπες έρχομαι!