katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ευρώπη
Αυτή η τιμή είναι για μονόκλινο ή δίκλινο;Η τιμή ήταν 280 Ευρώ για 5 βράδια, τα άξιζε και με το παραπάνω
ΜονόκλινοΑυτή η τιμή είναι για μονόκλινο ή δίκλινο;
Δεν ειναι κατι "ωραιο" απλα η ιδεα οτι πας σε νησακι του αρχιπελαγους τοσο ευκολα και οτι περιδιαβαινεις ενα Unesco χωρις ψυχη γυρω ειναι ενδιαφερουσα.Η Suomenlina πρέπει να είναι πράγματι ωραία. Σκέφτηκα ότι θα μου έτρωγε κάποια ώρα, ίσως έκανα λάθος. Ξέροντας ότι ήταν επίσκεψη - αστραπή, δεν έκατσα και να κοιτάξω με περισσότερη προσοχή τις όποιες πληροφορίες. Ξέρω ότι δεν είδα πολλά .... είπαμε, κάποτε πρέπει να κάνω μία "επανάληψη"
Βλέπω οι τιμές σε καταλύματα στην επαρχία, Ιούλιο μήνα, και αξιοθέαταείναι πολύ καλές!
To παίρνω πίσω και αυτό για τα καταλύματα. Δεν σκέφτηκα αρχικά οτι οι τιμές που λες μπορεί να ειναι για μονόκλινο. Άρα δεν είναι τόσο φθηνά όσο θα ήθελε η τσέπη μου.Μονόκλινο
Κοίτα ..... δίκλινο δεν σημαίνει μονόκλινο x 2. Άλλωστε πολλές φορές δεν έχουν αυστηρά μονόκλινα δωμάτια και μπαίνεις σε δίκλινο με μικρή μείωση από την τιμή του. Ψάξε το!To παίρνω πίσω και αυτό για τα καταλύματα. Δεν σκέφτηκα αρχικά οτι οι τιμές που λες μπορεί να ειναι για μονόκλινο. Άρα δεν είναι τόσο φθηνά όσο θα ήθελε η τσέπη μου.
Όχι βέβαια, αλλά σημαίνει ένα 20άρι παραπάνω στο νερό, για να μη πω 30άρι. Άρα στο άτομο βγαίνει πάνω απο 40€. Αυτό, για τα δικά μου όρια, είναι στα ακριβά καταλύματα. Αν σκεφτείς οτι έχω κλείσει στη Βοσνία δίκλινα καταλύματα με 30€ και 35€, καταλαβαίνεις γιατί το θεωρώ ακριβό.Κοίτα ..... δίκλινο δεν σημαίνει μονόκλινο x 2.
Ε, κοίτα ...... άλλο τα Βαλκάνια, έτσι; Τι κόστος ζωής έχει η Βοσνία και τι η Φινλανδία... Εγώ σε μονόκλινο έμεινα στο Ταλίν. Tartu και Ελσίνκι ήταν δίκλινα. (Αλλά στο δίκλινο μοιράζεσαι την τιμή, μην ξεχνάς)Όχι βέβαια, αλλά σημαίνει ένα 20άρι παραπάνω στο νερό, για να μη πω 30άρι. Άρα στο άτομο βγαίνει πάνω απο 40€. Αυτό, για τα δικά μου όρια, είναι στα ακριβά καταλύματα. Αν σκεφτείς οτι έχω κλείσει στη Βοσνία δίκλινα καταλύματα με 30€ και 35€, καταλαβαίνεις γιατί το θεωρώ ακριβό.
Για τη Εσθονία μιλώ περισσότερο που με ενδιαφέρει προσεχώς. Το κατάλυμα που έκλεισες στο Ταρτου με ~45€/βραδιά νόμιζα οτι είναι για δίκλινο.Ε, κοίτα ...... άλλο τα Βαλκάνια, έτσι; Τι κόστος ζωής έχει η Βοσνία και τι η Φινλανδία...
Δίκλινο ήταν!!!!!Για τη Εσθονία μιλώ περισσότερο που με ενδιαφέρει προσεχώς. Το κατάλυμα που έκλεισες στο Ταρτου με ~45€/βραδιά νόμιζα οτι είναι για δίκλινο.
Το κρατώ τότε!Δίκλινο ήταν!!!!!