Dorotija
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Να είναι η Κρακοβία?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Yemen
Στο αγαπημένο Babylondon βρίσκεις όλες τις φυλές του Ισραήλ. Εδώ βρήκα λοιπόν και τον Carlos (ή Mustafa) πολύ καλό φίλο από τη σχολή. Ο Carlos είναι από μητέρα Ισπανίδα και πατέρα Αφγανό. Η βάση του είναι στην Ισπανία, αλλά κάθε λίγα χρόνια επισκέπτεται την δεύτερη πατρίδα του. Η επόμενη επίσκεψη του έχει οριστεί για το καλοκαίρι. Λίγοι και διαλεγμένοι φίλοι του, μεταξύ των οποίων και εγώ, λάβαμε πρόσκληση να τον ακολουθήσουμε στο ταξίδι του αυτό. Στην Καμπούλ θα φιλοηξενηθούμε από την εκεί οικογένεια του, θείους κλπ.
Χωρίς να υπολογίσουμε παράγοντες όπως το κόστος, η άδεια κλπ, μιλώντας είτε για την Καμπούλ είτε για ανάλογα μέρη, η ερώτηση εχει ως εξής: εσείς θα πηγαίνατε?
ΥΓ. Το θέμα αυτό βασίζεται σε απολύτως πραγματικό δίλημμα στο οποίο βρέθηκα, και το καταθέτω κυρίως ως αφορμή για συζήτηση παρά για να με βοηθήσετε να πάρω αποφάσεις -άλλωστε τις έχω ήδη πάρει.
Χωρίς να υπολογίσουμε παράγοντες όπως το κόστος, η άδεια κλπ, μιλώντας είτε για την Καμπούλ είτε για ανάλογα μέρη, η ερώτηση εχει ως εξής: εσείς θα πηγαίνατε?
ΥΓ. Το θέμα αυτό βασίζεται σε απολύτως πραγματικό δίλημμα στο οποίο βρέθηκα, και το καταθέτω κυρίως ως αφορμή για συζήτηση παρά για να με βοηθήσετε να πάρω αποφάσεις -άλλωστε τις έχω ήδη πάρει.