EasyJet Ερώτηση για easyjet

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Λάβε απλά υπόψιν σου το ενδεχόμενο να συγχωνευτούν οι δύο πτήσεις αν δεν είναι γεμάτες, χωρίς να λέω ότι είναι κανόνας, το έχω δει να συμβαίνει σε εταιρείες χαμηλού κόστους.
Τώρα κλείστηκαν ότι είναι να γίνει θα γίνει!! 😉

paefstra

Member
Τώρα κλείστηκαν ότι είναι να γίνει θα γίνει!! 😉
Θες ενα τιπ? Κλεισε διαμονη το πρωτο βραδυ μεμονωμενο και μετα χωριατα ολα τα υπολοιπα. Αν στραβωσει η πτηση και παει βραδυ, ακυρωνεις τη μεμονωμενη κρατηση της πρωτης νυχτας στο Λονδινο, κοιμαστε ενα βραδυ σε ξενοδοχειο διπλα στο αεροδρομιο και το αλλο πρωι πατε Λονδινο και ουτε γατα ουτε ζημια.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Θες ενα τιπ? Κλεισε διαμονη το πρωτο βραδυ μεμονωμενο και μετα χωριατα ολα τα υπολοιπα. Αν στραβωσει η πτηση και παει βραδυ, ακυρωνεις τη μεμονωμενη κρατηση της πρωτης νυχτας στο Λονδινο, κοιμαστε ενα βραδυ σε ξενοδοχειο διπλα στο αεροδρομιο και το αλλο πρωι πατε Λονδινο και ουτε γατα ουτε ζημια.
Έκλεισα ένα Premier inn με δωρεάν ακύρωση έως 28 μέρες πριν οπότε αν γίνει κάτι τέτοιο το βλέπουμε...

sophiefth

New Member
Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω κράτηση στην easyJet για Αγγλία. Από Δευτέρα θα έχω και το Διαβατήριο έτοιμο. Το όνομά μου στην κράτηση το γράφω όπως στην αίτηση που έκανα (είναι όπως ακριβώς αναγράφεται και στην ταυτότητά μου), όμως για να ολοκληρώσω την κράτηση μου ζητάει και διεύθυνση, πρέπει και αυτή να είναι με λατινικούς χαρακτήρες ή στα ελληνικά; Γνωρίζει κάποιος;

Sof Guru

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ντίσελντορφ
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία, Αργεντινή
Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω κράτηση στην easyJet για Αγγλία. Από Δευτέρα θα έχω και το Διαβατήριο έτοιμο. Το όνομά μου στην κράτηση το γράφω όπως στην αίτηση που έκανα (είναι όπως ακριβώς αναγράφεται και στην ταυτότητά μου), όμως για να ολοκληρώσω την κράτηση μου ζητάει και διεύθυνση, πρέπει και αυτή να είναι με λατινικούς χαρακτήρες ή στα ελληνικά; Γνωρίζει κάποιος;
Δεν ξέρω αν δέχονται και τα ελληνικά ( αν και δεν νομίζω ) αλλά εγώ γράφω τα πάντα στα λατινικά και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα, όπως αναγράφονται στο διαβατήριο σου όνομα, διεύθυνση κλπ

Triplover

Member
Μπορώ να παρουσιάσω τις κάρτες επιβίβασης σε μορφή pdf στο κινητό ή θα πρέπει αναγκαστικά να τις εκτυπώσω; Δεν έχω την εφαρμογή στο κινητό και έκανα τo check in σε Η/Υ

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μπορώ να παρουσιάσω τις κάρτες επιβίβασης σε μορφή pdf στο κινητό ή θα πρέπει αναγκαστικά να τις εκτυπώσω; Δεν έχω την εφαρμογή στο κινητό και έκανα τo check in σε Η/Υ
Μπορείς να τις περάσεις στο google wallet, ακόμα κι αν δεν έχεις την εφαρμογή. Υπάρχει link στο email.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Από τον υπολογιστή επιλέγεις να την τυπώσεις σε pdf και αντιγραφείς το αρχείο στο κινητό.

Αλλιώς μπες από το site στην κράτηση σου και πάρε ένα print screen που να φαίνεται καθαρά το QR. Αυτό ζητάνε μόνο.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στρασβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος αν η Easyjet βγάζει προσφορές την Black Friday, κι αν ναι, τι είδους συνήθως; Ενδιαφέρομαι ν'αγοράσω εισιτήρια για τον Φεβρουάριο και δεν ξέρω αν πρέπει να τα βγάλω ήδη ή να περιμένω μέχρι τέλη Νοεμβρίου...

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στρασβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Μήπως ξέρετε αν δεν γίνει επιλογή-πληρωμή θέσεων κατά την κράτηση, θα καθίσει μαζί μια οικογένεια με μικρά παιδιά ή παίζει να είναι ο πατέρας πχ 4Ε, το ένα παιδί, 15Ε, το άλλο παιδί 26F κι η μάνα 38Ε;
Ισχύει ότι και στην Aegean, ότι δηλαδή αν είναι στην ίδια κράτηση κάθονται μαζί τα άτομα;

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στρασβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Βρήκα αυτό εδώ
https://www.easyjet.com/en/help/boarding-and-flying/flying-with-children όπου αναφέρεται ότι
If you haven't yet bought seats for your family the best way to ensure everyone is seated together is to check in as early as possible. Check in opens 30 days before departure and we recommend you check in as early and possible and no later than 7 days before your flight. Whilst our seating system will always try to seat families together, seats are allocated on a first come first served basis so the earlier you check in the more likely you are to be seated together.
If you leave it to the last minute it's possible that there may not be enough seats left for us to seat your family next to each other. We’ll still make sure each child under 12 is seated close to an adult on your booking. However we may only be able to arrange this at the airport or on board, which can cause delays for you and other passengers, and not everyone may be seated together.
Έχει κάποιος στο forum εμπειρία τι έγινε στην πράξη όταν δεν είχε κλείσει θέσεις για την οικογένεια;

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Μήπως ξέρετε αν δεν γίνει επιλογή-πληρωμή θέσεων κατά την κράτηση, θα καθίσει μαζί μια οικογένεια με μικρά παιδιά ή παίζει να είναι ο πατέρας πχ 4Ε, το ένα παιδί, 15Ε, το άλλο παιδί 26F κι η μάνα 38Ε;
Ισχύει ότι και στην Aegean, ότι δηλαδή αν είναι στην ίδια κράτηση κάθονται μαζί τα άτομα;
Έχω πετάξει 5 φορές με την EasyJet. Τις 2 πρώτες φορές παλιά ('16 Νίκαια - Τουλούζη), δεν θυμάμαι αν είχαμε κάνει check-in και πόσο καιρό πριν, πάντως είχαμε κάτσει 2 άτομα μαζί.

Τις 3 τελευταίες φορές φέτος τον Ιούνιο, 3 άτομα Αθήνα - Γενεύη. Check-in κάναμε κάθε φορά το προηγούμενο βράδυ. Όλες τις φορές κάτσαμε σχεδόν μαζί (του στυλ θέσεις 10Α-10Β-11Β, 10Β-10C-10D κλπ). Όλες τις φορές το αεροπλάνο ήταν γεμάτο.

Σε κάθε περίπτωση, δεν επιλέγαμε θέσεις, παίρναμε ό,τι μας έκανε allocate το σύστημα από μόνο του κατά το check-in. Θεωρώ δεν αξίζει να πληρώσεις ένα ακόμα εισιτήριο για να πάρεις θέση σε μια ενδο-ευρωπαϊκή πτήση που πριν το καταλάβεις έχεις φτάσει. Πληρώνεις σκέτο αέρα στην αεροπορική, χωρίς να έχει καμία σχέση με τα έξοδα του αεροπλάνου.

Έ, στη χειρότερη δεν πιστεύω να ζητήσεις από κάποιον που κάθεται δίπλα να αλλάξετε θέσεις για να κάτσεις μαζί με το παιδί σου και να σου πει όχι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom