t_sakk
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική
Ταξίδεψε κανείς τελικά με την titan airlines. Θέλω εντυπώσεις
εμείς ενώ μας είχαν έρθει 2-3 email με υπενθύμιση ότι θα ταξιδέψουμε με την titan και στο πήγαινε και στο έλα, τελικά ταξιδέψαμε κανονικά με την easyjet !Ταξίδεψε κανείς τελικά με την titan airlines. Θέλω εντυπώσεις
Όταν προσθέτεις βαλίτσα μετά την αγορά εισιτηρίου στην κάρτα επιβίβασης μπορεί να μην φαίνεταιΔεν αναφέρει πουθενά στα εισιτήρια για τις βαλίτσες που έχω προσθέσει στο δρομολόγιο.
Αν θυμάμαι καλα στο check in σου δίνει την επιλογή εναντι αμοιβής να επιλέξεις τη θεση σου.Αν δε το κανεις σε βάζει το συστημα σε κάποια θεση. Αν η πτηση έχει μεγάλη πληρότητα υπαρχει πιθανοτητα μια παρέα να μη κάτσει μαζί. Παλιοτερα εμπαινες και καθοσουν όπου έβρισκες και γινόταν πανικός.. Για τη βαλίτσα δε θυμάμαι ακριβως τι επιλογές βγάζει αλλά αν το εισητήριο είναι μετ' επιστροφής νομίζω υποχρεωτικά έπαιρνες και για τις δυο πτησεις,δε μπορούσες μόνο για τη μια..ναι εχω πληρωσει για μια βαλιτσα 45 ευρω..εννοειται πως ισχυει και για τα 2 δρομολογια ετσι??ευχαριστω πολυ παντως!αα και κατι ακομη..δεν εχουμε επιλεξει θεσεις..ο καθενας καθεται οπου θελει?