• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

EasyJet Ερώτηση για easyjet

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Πάντως..για να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου σχετικά με την Easyjet.. πάνω σε αυτό το θέμα:

Εγώ προσωπικά δεν έτυχε να ταξιδέψω ακόμη με εταιρεία χαμηλού κόστους (Θα πάρω την κρυάδα τον Δεκέμβρη με την Vueling) επειδή πάντα τύχαινε να βρίσκω τελικά μια καλή προσφορά από κάποια άλλη εταιρεία και να την προτιμώ τελικά.

Πριν 2 μήνες έκλεισα κάτι αεροπορικά εισιτήρια για την ανιψιά μου από την Θεσσαλονίκη προς το Βερολίνο. Επιλέξαμε τις ημερομηνίες σύμφωνα με αυτό που μας βόλευε περισσότερο βάση κόστους. Ένα μήνα μετά μου ήρθε ένα ενημερωτικό e-mail σχετικά με την ακύρωση της πτήσης της επιστροφής και μου ανέφεραν ότι είχα το δικαίωμα είτε να μου επιστραφεί το αντίτιμο, είτε να επιλέξω την επιστροφή μου με κάποια άλλη πτήση της εταιρείας. Έτσι λοιπόν προγραμματίσαμε την επιστροφή 2 ημέρες πριν (κάτι που μας βόλευε περισσότερο αρχικά) και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε κάποια διαφορά. Κι ενώ ουσιαστικά μας εξυπηρέτησε αυτή η αλλαγή, μας ευχαρίστησαν κιόλας.

Άρα λοιπόν θεωρώ ότι η Easyjet ανήκει στις σοβαρές εταιρείες.

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Σοβαρή είναι σε γενικές γραμμές, απλά η δική μου τελευταία εμπειρία ήταν ότι ακύρωσε την πτήση, δεν με ενημέρωσε, στο τηλέφωνο μου έλεγαν μπούρδες και τελικά το είδα μόνη μου στο σαϊτ ότι έπρεπε να αλλάξω την πτήση.(μετά από 10 μέρες)
Τελικά θα πάω μια μέρα νωρίτερα (γιατί δεν με βόλευε αλλιώς) οπότε θα πληρώσω επιπλέον μια μέρα ξενοδοχείο + μια μέρα αυτοκίνητο!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
.... ακύρωσε την πτήση, δεν με ενημέρωσε, στο τηλέφωνο μου έλεγαν μπούρδες και τελικά το είδα μόνη μου στο σαϊτ ότι έπρεπε να αλλάξω την πτήση.(μετά από 10 μέρες)
πολυ σοβαρο ολισθημα.θα ηταν δυσκολο να στειλει 150 mail να ενημερωσει επ αυτου?
βεβαια και μενα η ολυμπιακη περσυ μου ακυρωσε για λονδινο αλλα με ενημερωσε 1 μηνα πριν.

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
μπορεί αν δεν το είχα αντιληφθεί να με ενημέρωνε κάποια στιγμή, εγώ το είδα κατευθείαν (τρεις μήνες πριν την πτήση), ίσως λίγες μέρες μετά να με ενημέρωνε, ποιος ξέρει???

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
μπορεί αν δεν το είχα αντιληφθεί να με ενημέρωνε κάποια στιγμή, εγώ το είδα κατευθείαν (τρεις μήνες πριν την πτήση), ίσως λίγες μέρες μετά να με ενημέρωνε, ποιος ξέρει???[/quote
ναι εχει βαση αυτη η εκδοχη.
παντως για καλο και για κακο θα μπω ευθυς αμεσως να τσεκαρω την επικειμμενη πτηση μου...

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εμάς μας ενημέρωσαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μου στάλθηκε και κανονική ταχυδρομική επιστολή για να είναι σίγουροι ότι ελήφθη το μήνυμα...διότι καμιά φορά περνάνε στα junk mail τα μηνύματά τους.

preacher

Member
Καλησπερα και απο μενα!Κατι ασχετο με τα παραπανω, αλλα σχετικο με την Easyjet.Την ωρα του check-in θα χρεωθω για τις βαλιτσες?Οταν εκανα την κρατηση με χρεωσε και για παραδοτεα αποσκευη!Απλα το ελληνικο site τα εχει λιγο μπερδεμενα με τις χειραποσκευες.Ξερει καποιος απο προσωπικη εμπειρια να μου πει?Ευχαριστω εκ των προτερων!!!:D

latinmania

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό ξανά και ξανά!!!!
επειδή την έχω πατήσει σε αυτό το θέμα όταν πήγα στο Παρίσι με την easyjet.
Οταν κάνεις την κράτηση σου έχει ένα πεδίο να συμπληρώσεις τις hold buggage το οποίο κοστιζει 11 ευρώ η μία.Εγώ όμως θεώρησα στο μυαλο μου όπου hold = κρατάω άρα δεν είχα προσθέσει και την ακριβοπλήρωσα στο αεροδρόμιο.Μετά στο Παρίσι πήγα σε ένα νετ καφε και προσθεσα βαλίτσα για τον γυρισμο.
Αρα οπου hold αυτή που κάνεις check in και όπου hand αυτή που παίρνεις μαζί σου.
Στις χειραποσκευες δεν υπαρχει χρεωση απλα δεν θα πρεπει να εχεις μαζι σου υγρα, και να ειναι σε ενα φυσιολογικο μεγεθος. αν μπεις στο site γραφει επακριβως.

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
55x40x20 αν δεν κάνω λάθος!

Τα υγρά δεν απαγορεύονται, αλλά επιτρέπονται σε συσκευασίες των μέχρι 100 ml τις οποίες πρέπει να τοποθετήσεις σε διάφανα σακουλάκια και να τα δείξεις κατά το check in. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο σύνολο των συσκευασιών που μπορεί να έχει κανείς μαζί του..ρώτησέ το για να είσαι σίγουρος ή απλά βάλτα στην παραδοτέα αποσκευή.

tsakou

Member
Γεια σας και απο μενα...

Το θεμα με τις αποσκευες με εχει μπερδεψει λιγο...ταξιδευω με ενα φιλαρακι για Βερολινο τα Χριστουγεννα...οταν παταω εμφανιση της πτησης στο θεμα με τις αποσκευες αναφερει:

2 Παραδοτέα αποσκευή(ές) ανά πτήση μεταξύ όλων των επιβατών συνδυαστικά
Ο 2 επιβάτης(ες) της κράτησης αυτής μπορεί να παραδώσει συνδυαστικά ένα σύνολο 2 αποσκευών για κάθε πτήση αυτής της κράτησης. Το συνολικό βάρος χειραποσκευών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 40 kg.

Παραδιδουμε δηλ. ο καθενας απο 1 αποσκευη και παιρνουμε και αλλη 1 μαζι μας πανω στο αεροπλανο...Σωστα???

Ρωταω για να μην γινει καμια "πατατα" την ωρα εκεινη

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
2 Παραδοτέα αποσκευή(ές) ανά πτήση μεταξύ όλων των επιβατών συνδυαστικά
Ο 2 επιβάτης(ες) της κράτησης αυτής μπορεί να παραδώσει συνδυαστικά ένα σύνολο 2 αποσκευών για κάθε πτήση αυτής της κράτησης. Το συνολικό βάρος χειραποσκευών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 40 kg.
Και εγώ τα ίδια φαίνεται ότι έπαθα ...
Θα πάω Βερολίνο και εγώ τα Χριστούγεννα αλλά φαίνεται όταν έκλεισα τα εισιτήρια δεν είχα τσεκάρει την επιλογή αυτή.
Τώρα, αν κάνω edit στην κράτησή μου, από ό,τι είδα θέλει 22 ευρώ για 2 αποσκευές (μια που θα είμαστε δύο άτομα-μία για τον καθένα).

Αυτό που καταλαβαίνω και ξέρω εγώ είναι ότι αντιστοιχεί μία βαλίτσα για κάθε επιβάτη.
Δλδ, tsakou, εσένα που λέει "σύνολο 2 αποσκευές για την πτήση", αφού θα είστε δύο άτομα, σημαίνει ότι επιτρέπεται μία αποσκευή για τον καθένα σας, που να μην ξεπερνάει τα 20 κιλά η μία, συνδυαστικά τα 40.

Αυτό ξέρω (έχω ξαναταξιδέψει με esyjet) και αυτό καταλαβαίνω και τώρα....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom