wotan1975
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πότε θα κάνει ξαστεριά...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η.Π.Α.
Φρανκφουρτη.Και μετα κανα τρενο,ε;
Λεωφορείο της Lufthansa απευθείας από το αεροδρόμιο.Φρανκφουρτη.Και μετα κανα τρενο,ε;
Έχει. TGV κιόλας. 1 ώρα και 20 λεπτά, ?44.00 ανά κατεύθυνση. Αλλά υπάρχουν και πιο αργές/οικονομικές επιλογές (με ανταπόκριση σε ενδιάμεσους σταθμούς). Α, και φεύγει από τον κεντρικό σταθμό της πόλης, μόλις 27' με το S-bahn από το αεροδρόμιο.δεν εχει τρενο απο Στουτγαρδη για Στρασβουργο?
Νομίζω ότι είναι πιό οικονομικό το εισητήριο με το τραίνο, δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς αλλά το έκανε πρόσφατα μία φίλη μου. Από Basel υπάρχει σύδεση με τραίνο ή λεωφορείο;Έχει. TGV κιόλας. 1 ώρα και 20 λεπτά, ?44.00 ανά κατεύθυνση. Αλλά υπάρχουν και πιο αργές/οικονομικές επιλογές (με ανταπόκριση σε ενδιάμεσους σταθμούς). Α, και φεύγει από τον κεντρικό σταθμό της πόλης, μόλις 27' με το S-bahn από το αεροδρόμιο.
Η Φρανκφούρτη έχει λεωφορείο απευθείας από το αεροδρόμιο στο Στρασβούργο που κάνει 2 ώρες.
Στο γκισέ κάνει ακριβώς τόσο (εκτός αν το κλείσεις καιρό πριν κλπ). Περισσότερες πληροφορίες: DB Bahn: bahn.de - Ihr Mobilittsportal fr Reisen, Bahn, Urlaub, Hotels, Stdtereisen und Mietwagen.Νομίζω ότι είναι πιό οικονομικό το εισητήριο με το τραίνο, δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς αλλά το έκανε πρόσφατα μία φίλη μου. Από Basel υπάρχει σύδεση με τραίνο ή λεωφορείο;