Μεσω ΦρανκφουρτηςΠαιδια καλησπέρα και από μένα και καλώς σας βρήκα, ψάχνω για να κάνω ένα ταξιδάκι στο Στρασβουργο σε φίλο που είναι εράσμους την περίοδο 13.3-19/20.3, έψαχνα αρχικά για απευθείας αλλά δεν μου έβγαζε ενιαίο μαζί με λεωφορείο και τώρα ψάχνω για Φρανκφούρτη. Η ερώτηση ειναι η εξής να συνεχίσω να ψάχνω απεύθείας ή να τα κλείσω όλα ξέχωρα πιο θα μου έρθει πιο φθηνα??
Γνωμη μου ειναι να τα κλεισεις απο ίντερνετ αν προκειται για τρενο..Θα ψαξω και για συνδεση με λεωφορειο αν υπαρχεικοινώς μου λες καλύτερα να κοιτάω απευθείας για Φρανκφούρτη για αεροπορικά.Τα τραίνα λεωφορεία με συμφέρει να τα κλείσω από εδώ ή από εκεί?
Το τρενο μετ επιστροφης ειναι στα 58 Ε με μια προχειρη ματια που ειδα( πρεπει να τα κλεισεις μεσω ιντερνετ)Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου, συνεχίζω και γω ψάξιμο
δεν έχει πτησεις η ryanair για την περιοδο που θέλειΚλείσε με ΟΣΕ κανα φτηνιάρικο τρένο μέχρι Θεσσαλονίκη, πέτα με Ryanair μέχρι Baden Baden κ απο κει έχει λεωφορειο κ τρένο, είναι δίπλα
Μια χαρά βγάζει η Lufthansa δρομολόγια από Αθήνα για Στρασβούργο μέσω Φρανκφούρτης (το δεύτερο σκέλος πάντα με λεωφορείο).Παιδια καλησπέρα και από μένα και καλώς σας βρήκα, ψάχνω για να κάνω ένα ταξιδάκι στο Στρασβουργο σε φίλο που είναι εράσμους την περίοδο 13.3-19/20.3, έψαχνα αρχικά για απευθείας αλλά δεν μου έβγαζε ενιαίο μαζί με λεωφορείο και τώρα ψάχνω για Φρανκφούρτη. Η ερώτηση ειναι η εξής να συνεχίσω να ψάχνω απεύθείας ή να τα κλείσω όλα ξέχωρα πιο θα μου έρθει πιο φθηνα??
μεσω του site βγαινει 262Ε και ξεχωριστα 150+58 =208ΕΜια χαρά βγάζει η Lufthansa δρομολόγια από Αθήνα για Στρασβούργο μέσω Φρανκφούρτης (το δεύτερο σκέλος πάντα με λεωφορείο).
Προφανώς κάτι δεν έκανες καλά.
Το μόνο αρνητικό της υπόθεσης, ότι συνήθως οι τιμές είναι τσιμπημένες.