XRISTOS71
Member
Για να ξεχάσεις κάτι, είναι προϋπόθεση να το ήξερες πιο πριν....
Σταμάτα ρε και εσύ αμέσως !!!!!!!!!!!!!!! φύσαει την ωρα που γράφει και πέρνει ο αέρας τα γράμματα
Για να ξεχάσεις κάτι, είναι προϋπόθεση να το ήξερες πιο πριν....
πο πο ρε taver ωλω μεσ στοιν γκροινεια ησε!!Για να ξεχάσεις κάτι, είναι προϋπόθεση να το ήξερες πιο πριν....
..χερετω απο την ομωρφη θεσσαλονικιη!!!εκλεισα εισητηρια επιτελουσ για την πανεμορφη κρητη με την κοπελα μου!!!12 του μηνοσ κατεβενω.μεχρι αυριο θα κλεισω και ξενοδοχεια κανω την τελευταια μου ερευνα αγορας μετακσυ 2 με 3 που εχω διαλεξει!!!θα μεινω 2 μερες ρεθυμνο και 6 χανια.
καποιος που να γνωριζει ποσο κοστιζει το ταξι το βραδυ?αποστασεις απο 4 εως 12 χιλιωμετρα?πχ πλατανια χανια και αδελιανος καμπος ρεθυμνο?
απο θαλασσες και μερη καποια κατατοπιση?και για τους δυο νομους.
ΜΑΚΑΡΙ να μπορουσα να γυρισω ολη την κρητη .εχω τρελα με αυτο το νησι.οι μερες ομωσ ειναι περιορισμενες γιαυτο θα με βοηθουσατε παρα πολυ αν με κατατοπιζατε να τισ εκμεταλευτω με το καλυτερο τροπο γυριζωντας στα καλυτερα μερη.
ευχαριστω για το site που με προτινες αλλα δεν μου λεει τιποτα..πολυ λιγο σε σχεση με αλλα..εδω μπηκα για να ακουσω τις γνωμες των κρητικων - ντωπιων κια οχι των περασστικων,οποτε αν βαριεσαι καλυτερα μην γραφεις καθολου....Έχουν τόοοοοσες πληροφορίες για την Κρήτη, που απλά πρέπει να ψάξεις λίγο παραπάνω.
υ.γ. τα μάτια μου βγήκαν με αποκορύφωμα το μετακσυ
ευτυχως εληξε η απεργια!!!!εβγαλα ακρη και με τα ταχι.πολυτιμες οι πληροφοριες σου, βοηθησαν πολυ....εφαγα ενα σκαλωμα τωρα με την διαμονη.αναμεσα σε αγιους αποστολους(κατω δαρατσο) και πλατανια.για πλατανια αν μεινω εχει συγκοινωνια συχνη και αργα, για κατω δαρατσο ομως δεν βγαζω ακρη.τι περναΕΙ ΑΣΤΙΚΟ Η ΚΤΕΛ?στα κτελ που μπηκα δεν βρηκα τιποτα στα δρομολογια για κατω δαρατσο...
πλατανιας -χανια λεει η ταριφα 12...αλλα κυριος ειδε!!!!!!
αλλα τωρα που εχουν απεργεια τα μαγαζια εχουν νοικιασει λεωφορεια για τη μετακινηση των πελατων..μονο που για την επιστροφη αρχιζει η επιβιβαση στις 5 το πρωι!!!!!!!!!!
..η ζωη ειναι στο πλατανια ..για τη ακριβεια στο mercedes..λιγο πιο πανω απο ΑΓΙΑ μΑΡΙΝΑ ΠΡΟς ΠΛΤΑΝΙΑ..Κατω δαρατσο ειναι αρκετα πιο οικογενειακο στλ.. .Εχει κτελ και αστικα λεωφορεια απο Χανια προς Κατω Σταλο-Αγια Μαρινα και Πλατανια. Για Δαρατσο παει αυτο προς Γαλατα η κατεβαινεις στο κεντρικο και το κοβεις με τα ποδια αν πας πανω Δαρατσο.. το κατω Δαρατσο ειναι ακριβως στο κεντρικο που περνα το λεωφορειο..δεν ειναι μακρια αρκει να μην κουβαλας πραγματα.. Παντως αν μενεις πλατανια.. αφιερωσε και κανενα βραδυ στο ροκ χαους..παλια ροκ μουσικη...ευτυχως εληξε η απεργια!!!!εβγαλα ακρη και με τα ταχι.πολυτιμες οι πληροφοριες σου, βοηθησαν πολυ....εφαγα ενα σκαλωμα τωρα με την διαμονη.αναμεσα σε αγιους αποστολους(κατω δαρατσο) και πλατανια.για πλατανια αν μεινω εχει συγκοινωνια συχνη και αργα, για κατω δαρατσο ομως δεν βγαζω ακρη.τι περναΕΙ ΑΣΤΙΚΟ Η ΚΤΕΛ?στα κτελ που μπηκα δεν βρηκα τιποτα στα δρομολογια για κατω δαρατσο.
αααα και κατι τελευταιο.αν αληθευει οτι ολη η ζωη μεταφερεται απο τα χανια στο πλατανια το βραδυ δεν θπαρχει λογος να μεινω κατω δαρατσο και να πληρωνω ταξι στο γυρισμο εφοσον οι περισσοτερες βραδινεσ εξορμισεις μου θα ειναι στο πλατανια.