• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βέλγιο Ερώτηση για αεροπορική προς Βρυξέλλες

Traveller

Member
Δεν υπάρχουν πια εισιτήρια πουθενά στον κόσμο για να τυπώσεις... μην μπερδεύεσαι... αν έχεις το reservation number και τον αριθμό του άυλου εισιτηρίου θα είσαι οκ... αν δεν σου έχουν στείλει αυτά τα δύο το πράγμα αλλάζει... ξεκίνα τα τηλέφωνα και καλή τύχη...

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Δεν υπάρχουν πια εισιτήρια πουθενά στον κόσμο για να τυπώσεις... μην μπερδεύεσαι... αν έχεις το reservation number και τον αριθμό του άυλου εισιτηρίου θα είσαι οκ... αν δεν σου έχουν στείλει αυτά τα δύο το πράγμα αλλάζει... ξεκίνα τα τηλέφωνα και καλή τύχη...

Moυ εχουν στειλει το reservation number αλλα οχι τους αριθμους των e-tickets.Θα μου τα στειλουν 13 μερες πριν την πτηση.Αρα θα πρεπει να περιμενω ως τοτε.
Αφου ομως υπαρχει η κρατηση που περιεχει τα 2 εισιτηρια,δεν ειμαι εξασφαλισμενος;Χρειαζεται και ο αριθμος εισιτηριου;
Δεν υποτιθεται οτι απλως δινεις το διαβατηριο στο γκισε και αυτοι κοιτανε την κρατηση;
Και να πεις οτι ειναι και φτηνα τα εισιτηρια...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Νομίζω δεν έχουμε να κάνουμε με IATA-compatible e-ticket, αλλά με εταιρία που έχει τα δικά της συστήματα, όπως π.χ. Easyjet, Ryanair κλπ. Οπότε μόνο οι ίδιοι ξέρουν τι κανόνες εφαρμόζουν...

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Μαλλον θα κανω μια βολτα μεχρι το αεροδρομιο,αυριο να ρωτησω,στο γραφειο τους.
Παντως,περισυ που πεταξα με TUIfly,ελαβα αμεσως τα κανονικα εισιτηρια.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Να κοτσάρω κι εγώ μια ερώτηση στο θέμα σας ; Το Charleroi πόσο μακριά από Βρυξέλλες είναι και πώς μπορεί κανείς να μεταβεί στη βελγική πρωτεύουσα εύκολα ;

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Να κοτσάρω κι εγώ μια ερώτηση στο θέμα σας ; Το Charleroi πόσο μακριά από Βρυξέλλες είναι και πώς μπορεί κανείς να μεταβεί στη βελγική πρωτεύουσα εύκολα ;
To Charleroi είναι περίπου 65 χιλ. νότια απο τις Βρυξέλλες..:p

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αααα, δίπλα !

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Να πάτε και Βατερλο !!! Είναι γύρω στα 20 λεπτά με το τρένο από Βρυξελλες

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Οκ ευχαριστώ, το σκέφτομαι για 28η Οκτωβρίου μιας και θα ναι το επόμενο 5ημερο μου, δεν εχει διακοπες φέτος.
Λέω για Βρυξέλλες & Αμστερνταμ .
Ξέρει κανείς αν συνδέετε το αεροδρόμιο με την πόλη με κάποιον τρόπο ; τρένο , λεωφορείο κλπ ;

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Οκ ευχαριστώ, το σκέφτομαι για 28η Οκτωβρίου μιας και θα ναι το επόμενο 5ημερο μου, δεν εχει διακοπες φέτος.
Λέω για Βρυξέλλες & Αμστερνταμ .
Ξέρει κανείς αν συνδέετε το αεροδρόμιο με την πόλη με κάποιον τρόπο ; τρένο , λεωφορείο κλπ ;

Every 30 minutes a shuttle coach leaves the airport to take you to the main Brussels railway station (Brussels Midi). The shuttle coach stop is at the crossing of rue de France and rue de l'Instruction.

TARIFFS :

O/W fare = 13 EUR
Return fare = 22 EUR
Brussels City Shuttle

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αλμυρούτσικο μου φαίνεται αλλά τί να κάνεις ;

Εκπομπές Travelstories