EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
αμ, τη βαλιτσα που την πας; και με βαλιτσα!!! αξια ανεκτιμητη πλεον... αντε να παιρνω κουραγιο για την transavia...
Ναι είναι πολύ σημαντικό προνόμιο για την εποχή που διανύουμε, με τους περισσότερους να το χουν γυρίσει σε πολιτική low cost. Πιθανολογώ ότι και η transavia δε θα συνεχίσει να διαφοροποιείται για πολύ ακόμη, ωστόσο προς το παρόν είναι σημαντικό.αμ, τη βαλιτσα που την πας; και με βαλιτσα!!! αξια ανεκτιμητη πλεον... αντε να παιρνω κουραγιο για την transavia...
κρίμα....Να φανταστώ ούτε ΛισαβόναΑπ' ευθείας δεν υπάρχει τίποτα απ΄ ότι ξέρω.
Γιατί δε κοιτάς τους Τούρκους απευθείας από Αθήνα;ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω. έχουμε τα εισιτήρια μέχρι σαο παολο αλλα θα κλείσω κει έξτρα από καπου αλλού για να μην συμβεί κάτι με τους Αιθίοπες και χάσουμε τις διακοπές. κλείνω με μιλια αρα καμια αβιανκα από Βαρκελώνη η Μαδρίτη και μετά ριο από Μπογκοτά.
έχεις δει τους φόρους των Τούρκων; περάσανε το 500αρικο για μπίζνες τα δυο άτομα oneway.Γιατί δε κοιτάς τους Τούρκους απευθείας από Αθήνα;
για Ρίο με τη συμμαχία έχει μόνο με τους Πορτογάλους και τους Γερμανούς από Λισσαβόνα πόρτο Μόναχο και Φρανκφούρτη. και με ανταπόκριση από Μπογκοτά Παναμά και χιουστον.Έχω δει τους φόρους, ένα 100ρικο είναι economy (δεν είχε business) στο πήγαινε για GRU, έχω κλείσει με αυτούς γι' αυτό το ξέρω. Στο έλα θα έρθω με άλλη εταιρεία με ένα 50άρικο.
Για Avianca, ως γνωστόν πρέπει να πετάξεις με άλλη εταιρεία για (και άρα να επιστρέψεις από) Μαδρίτη ή Βαρκελώνη π.χ. και μετά να πας εκεί που θες μέσω BOG. Βρήκα προσωπικά πολύ απλούστερο να πάω μια κι έξω αυτή τη φορά.