Ερωτηση για hotels.com

paefstra

Member
Δεν σε αμφισβητώ! Τα πράγματα αλλάζουν όμως.
Η περιπτωση που λεμε θα ξεκαθαριστει απο την τραπεζα. Στη συνεχεια συζηταμε αν ειναι αναξιοπιστοι (αφου ξεκαθαριστει οτι οντως εγινε χρεωση και δεν εξαφανιστει η "συναλλαγη" σε λιγες μερες).

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Η περιπτωση που λεμε θα ξεκαθαριστει απο την τραπεζα. Στη συνεχεια συζηταμε αν ειναι αναξιοπιστοι (αφου ξεκαθαριστει οτι οντως εγινε χρεωση και δεν εξαφανιστει η "συναλλαγη" σε λιγες μερες).
Άσχετα με την συναλλαγή της @Marinetta , το θέμα δυσκολιας επικοινωνίας με την εταιρεία δεν τη καθιστά αναξιόπιστη, αλλά δύσχρηστη για κρατήσεις. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη μανία "υπεράσπισης" που έχεις με τη hotels.

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Το ζήτημα είναι ότι μια φορά θα γίνει και όπως φαίνεται θα είναι ανεπαρκείς μέχρι και στην επικοινωνία. Τέλος πάντων , κλείνω ένα άλλο ξενοδοχείο.

(αφου ξεκαθαριστει οτι οντως εγινε χρεωση και δεν εξαφανιστει η "συναλλαγη" σε λιγες μερες)
Δεν μου έχει τύχει ποτέ να εξαφανιστεί η ήδη πραγματοποιημένη συναλλαγή από μόνη της, για την οποία μάλιστα έδωσα και την έγκριση μου μέσω ebanking.
Δίπλα στο ποσό βλέπω Χ παρόλο που ακόμα είναι πορτοκαλί.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν μου έχει τύχει ποτέ να εξαφανιστεί η ήδη πραγματοποιημένη συναλλαγή από μόνη της, για την οποία μάλιστα έδωσα και την έγκριση μου μέσω ebanking.
Μου έχει τύχει σε μηχάνημα αυτόματο καφέ, να χρεωθεί η κάρτα και να μην πάρω καφέ ποτέ. Το ποσό ξεχρεωθηκε μετά απο 2-3 μερες. Γίνεται αυτό. Θα το δεις με τη τράπεζα κιόλας. Μην ανησυχείς

Edit. Μου έχουν χρεωθεί και μεγαλύτερα ποσά στην Ισλανδία, όταν έβαζα βενζίνη. Η κάρτα τότε ξεχρεωθηκε όταν γύρισα Ελλάδα και πήρα τηλέφωνο στη τράπεζα!

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Μου έχει τύχει σε μηχάνημα αυτόματο καφέ, να χρεωθεί η κάρτα και να μην πάρω καφέ ποτέ. Το ποσό ξεχρεωθηκε μετά απο 2-3 μερες. Γίνεται αυτό. Θα το δεις με τη τράπεζα κιόλας. Μην ανησυχείς

Edit. Μου έχουν χρεωθεί και μεγαλύτερα ποσά στην Ισλανδία, όταν έβαζα βενζίνη. Η κάρτα τότε ξεχρεωθηκε όταν γύρισα Ελλάδα και πήρα τηλέφωνο στη τράπεζα!
Σ ευχαριστώ για τον εφησυχασμό. Μακάρι να λυθεί.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Αφού εκκρεμεί ακόμα η πληρωμή (πορτοκαλί), μήπως μπορείς εσύ να ακυρώσεις τη συναλλαγή;

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Αφού εκκρεμεί ακόμα η πληρωμή (πορτοκαλί), μήπως μπορείς εσύ να ακυρώσεις τη συναλλαγή;
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία επεξεργασίας αλλά δεν ξέρω πως να την ακυρώσω εγώ, αλλά νομίζω δεν μπορώ έτσι μόνη μου 🥲

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Μήπως είμαι τυχερή και δεν χρεωθώ πραγματικά τελικά( έχει μειωθεί το πιστωτικό μου όριο αλλά οκ μπορεί να αποδεσμευτεί όπως μου λέτε, θα πάρω και την alpha αύριο το πρωί) . Απλά δυστυχώς δεν έχω τόσο χρόνο και ήδη έχω χάσει πάρα πολύ ψάχνοντας, αν δεν λυθεί αύριο θα πρέπει να ασχοληθώ σε 2-3 βδομάδες.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μήπως είμαι τυχερή και δεν χρεωθώ πραγματικά τελικά( έχει μειωθεί το πιστωτικό μου όριο αλλά οκ μπορεί να αποδεσμευτεί όπως μου λέτε, θα πάρω και την alpha αύριο το πρωί) . Απλά δυστυχώς δεν έχω τόσο χρόνο και ήδη έχω χάσει πάρα πολύ ψάχνοντας, αν δεν λυθεί αύριο θα πρέπει να ασχοληθώ σε 2-3 βδομάδες.
Κάνε αμφισβήτηση on line όπως σου είπε ο @barkour . Τα λεφτά θα τα πάρεις, ακόμα και μετά απο μέρες αν χρειαστεί. Το σπαστικό είναι ότι έτσι έχεις δεσμευμένα ποσά στη κάρτα που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν είσαι σε ταξίδι και αυτό μπορεί να γίνει και πρόβλημα!

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
απλά το σπαστικό είναι ότι έτσι έχεις δεσμευμένα ποσά στη κάρτα που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν είσαι σε ταξίδι και αυτό μπορεί να γίνει και πρόβλημα!
Ακριβώς αυτό.
Αν δεν γίνει τηλεφωνικά αύριο το πρωί , θα την κάνω με αυτήν την online αίτηση.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία επεξεργασίας αλλά δεν ξέρω πως να την ακυρώσω εγώ, αλλά νομίζω δεν μπορώ έτσι μόνη μου 🥲
Γράψε λάθος - δεν γίνεται.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα