Ερωτηση για hotels.com

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μα ειπες οτι μιλησατε χθες με 5-6 μηνυματα και σου ειπαν οτι δεν ειναι εγκυρη η συναλλαγη. Δεν καταλαβαινω τι εχει γινει γενικα.
Αυτό το έκανε με μειλ που σκαρφίστηκε μόνη της. Δεν το βρήκε κάπου γραμμένο. Το διευκρινησε στην αρχή

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Μα ειπες οτι μιλησατε χθες με 5-6 μηνυματα και σου ειπαν οτι δεν ειναι εγκυρη η συναλλαγη. Δεν καταλαβαινω τι εχει γινει γενικα.
Μέσω αυτού του mail που δεν το βρήκα πουθενά απλά υπέθεσα ότι μπορεί να υπάρχει. Και το τελευταίο τους mail ήταν πολύ βοηθητικό :
IMG_4262.jpeg

Αυτό το έκανε με μειλ που σκαρφίστηκε μόνη της. Δεν το βρήκε κάπου γραμμένο. Το διευκρινησε στην αρχή
Δηλαδή τραγικό

paefstra

Member
Χωρις επιβεβαιωση κρατησης για να την τσεκαρουν, αδικος κοπος. Μονο η τραπεζα μπορει να το λυσει.

Μέσω αυτού του mail που δεν το βρήκα πουθενά απλά υπέθεσα ότι μπορεί να υπάρχει. Και το τελευταίο τους mail ήταν πολύ βοηθητικό : View attachment 450298
Α ωραια. Εγω μονο με chat βολευομουν. Το κραταω.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Α ωραια. Εγω μονο με chat βολευομουν. Το κραταω.
Οσο πιο πολύ το κοιτώ τόσο πιο πολύ πείθομαι ότι το chat έχει κάνει φτερά μετά τη συγχώνευση με την Expedia. Έχει ενα πεδίο επικοινωνίας https://el.hotels.com/helpcenter?lo...cleId=12507&product=Account&productId=account. και μέχρι εκεί.

Άσχετο, αλλά οι σφραγίδες φαίνονται όπως τις περιεγραφες εξαρχής. Δεν έχω δει κάποια αλλαγή σε ποσοστό...

Τελείως!

paefstra

Member
Οσο πιο πολύ το κοιτώ τόσο πιο πολύ πείθομαι ότι το chat έχει κάνει φτερά μετά τη συγχώνευση με την Expedia. Έχει ενα πεδίο επικοινωνίας https://el.hotels.com/helpcenter?lo...cleId=12507&product=Account&productId=account. και μέχρι εκεί.

Άσχετο, αλλά οι σφραγίδες φαίνονται όπως τις περιεγραφες εξαρχής. Δεν έχω δει κάποια αλλαγή σε ποσοστό...
Το χρησιμοποιησα πριν μια εβδομαδα απο pc. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε chat απο κινητο με καμια επιχειριση, δεν ξερω καν πως γινεται.

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Έχω ξενερώσει πάρα πολύ! Και σκέφτομαι ότι μετά από αυτό το ταξίδι ότι είναι η τελευταία φορά που χρησιμοποιώ αυτό το site. Αν συνέβαινε μεθαύριο δεν θα μπορούσα να επικοινωνήσω μέσω τηλεφώνου με την alpha και μετά από ένα μήνα που θα επέστρεφα, τρέχα γύρευε.
Η αμφισβητηση συναλλαγης γινεται και online αν τη χρειαστεις Πώς να κάνετε αίτηση αμφισβήτησης για συναλλαγή με κάρτα
Ευχαριστώ !

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το χρησιμοποιησα πριν μια εβδομαδα απο pc. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε chat απο κινητο με καμια επιχειριση, δεν ξερω καν πως γινεται.
Οι σωστές επιχειρήσεις οφείλουν να έχουν σωστές εφαρμογές για τους πελάτες τους. Αν θέλουν να κρατήσουν τους πελάτες τους. Όλοι με κινητά λειτουργούν πλέον...

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Οι σωστές επιχειρήσεις οφείλουν να έχουν σωστές εφαρμογές για τους πελάτες τους. Αν θέλουν να κρατήσουν τους πελάτες τους. Όλοι με κινητά λειτουργούν πλέον...
Ακριβώς που να ψάχνω internet καφέ στο κατσικοχώρι που θέλω να πάω 😂

paefstra

Member
Τι να σου πω, εδω και 10 χρονια δεν τους χρειαστηκα ποτε σε ταξιδι ουτε με κρεμασε ποτε ξενοδοχος η εξυπηρετηση. Αν με κρεμασουν, θα το δω.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Τι να σου πω, εδω και 10 χρονια δεν τους χρειαστηκα ποτε σε ταξιδι ουτε με κρεμασε ποτε ξενοδοχος η εξυπηρετηση. Αν με κρεμασουν, θα το δω.
Δεν σε αμφισβητώ! Τα πράγματα αλλάζουν όμως.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom