Ερωτηση για hotels.com

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Όχι δεν υπάρχει η κράτηση. Το chat δεν το βρίσκω. Έστειλα στο [email protected] ένα email που σκεφτηκα ότι μπορεί να υπάρχει ( δεν το βρήκα πουθενα γραμμένο, έλεος) και μου απαντησε ενα αυτόματο ότι θα το δουν μεσα σε 72ώρες.
Κάνε ενημέρωση της εφαρμογής, μήπως έχει κολλήσει για να ανοίξει το chat

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Κάνε ενημέρωση της εφαρμογής, μήπως έχει κολλήσει για να ανοίξει το chat
Δεν ξέρω που να το βρω το τσατ, ενημέρωσα την εφαρμογή. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει στο λογισμικό μου; Ούτε από browser το βρίσκω ανοίγει κάποιο chat.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν ξέρω που να το βρω το τσατ, ενημέρωσα την εφαρμογή. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει στο λογισμικό μου; Ούτε από browser το βρίσκω ανοίγει κάποιο chat.
Σου έβαλε το σύνδεσμο η @paefstra . Πάτο το να ανοίξει

Απο την εφαρμογή-> λογαριασμός-> βοήθεια και σχόλια-> συνομιλήστε τώρα. Εμένα δεν μου ανοίγει. Εσένα;

Last edited by a moderator:

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Αυτα μου βγάζει στο βοήθεια και σχόλια.
IMG_4251.png

(Καλή χρονιά!)

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αυτα μου βγάζει στο βοήθεια και σχόλια. View attachment 450190
(Καλή χρονιά!)
Screenshot_20240101_082154_Hotelscom.jpg

Εμένα αυτό μου βγάζει, αλλά δεν δουλεύει το υποτιθέμενο chat... Ο σύνδεσμος όντως βγάζει το "επικοινωνήστε μαζί μας" που επίσης δεν οδηγεί πουθενά....
Και δεν μπορώ να βρω στοιχεία επικοινωνίας απο την εφαρμογή. Μπορείς να μπεις σε υπολογιστή (δεν μπορώ αυτη τη στιγμή) και να δεις αν σου βγάζει κάτι περισσότερο;

Καλή χρονιά με υγεία και πολλά ταξίδια!

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
View attachment 450293
Εμένα αυτό μου βγάζει, αλλά δεν δουλεύει το υποτιθέμενο chat... Ο σύνδεσμος όντως βγάζει το "επικοινωνήστε μαζί μας" που επίσης δεν οδηγεί πουθενά....
Και δεν μπορώ να βρω στοιχεία επικοινωνίας απο την εφαρμογή. Μπορείς να μπεις σε υπολογιστή (δεν μπορώ αυτη τη στιγμή) και να δεις αν σου βγάζει κάτι περισσότερο;

Καλή χρονιά με υγεία και πολλά ταξίδια!
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ανταλλάξαμε 5-6 email δεν μπορούν λεει να βρουν την συναλλαγή εγώ δεν έχω κάποιο αριθμό να τους στείλω, ένας που εμφανίζεται στο ebanking μου ως αιτιολογια χρεώσης δεν είναι λεει έγκυρος και μου είπαν να παρω τηλέφωνο. Φυσικά δεν βρίσκω ελληνικό( δεν ξερω καν αν υπαρχει) .

paefstra

Member
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ανταλλάξαμε 5-6 email δεν μπορούν λεει να βρουν την συναλλαγή εγώ δεν έχω κάποιο αριθμό να τους στείλω, ένας που εμφανίζεται στο ebanking μου ως αιτιολογια χρεώσης δεν είναι λεει έγκυρος και μου είπαν να παρω τηλέφωνο. Φυσικά δεν βρίσκω ελληνικό( δεν ξερω καν αν υπαρχει) .
Μου κανει εντυπωση το πως η hotels ελεγξε αν την αιτιολογια χρεωσης και τη βρηκε μη εγκυρη. Αυτο ειναι δουλεια της τραπεζας που ελεγχει την καρτα και απο εκει πρεπει να ξεκινησεις. Αν η καρτα εχει παραβιαστει, μπορεις να αμφισβητησεις τη συναλλαγη.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Η hotels.com συνήθως ζητάει τον "αριθμό δρομολογίου" της κράτησης το οποίο εσύ δεν έχεις απ όσο καταλαβαίνω. Εγώ θα έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής στη τράπεζα. Κατά τ άλλα δύσχρηστη η επικοινωνία με τη hotels.com
Αν επιτρέπεται, η κράτηση ήταν σε ξενοδοχείο ή διαμέρισμα;

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Η hotels.com συνήθως ζητάει τον "αριθμό δρομολογίου" της κράτησης το οποίο εσύ δεν έχεις απ όσο καταλαβαίνω. Εγώ θα έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής στη τράπεζα. Κατά τ άλλα δύσχρηστη η επικοινωνία με τη hotels.com
Ναι θα το κάνω κ αυτό. Σε ξενοδοχείο και το θέμα είναι τώρα ότι και ξενοδοχείο να μείνω δεν έχω και με χρέωσαν την κράτηση.

paefstra

Member
Κατά τ άλλα δύσχρηστη η επικοινωνία με τη hotels.com
Καθολου, οποτε χρειαστηκα chat ηταν πολυ καλη η εξυπηρετηση, καμια σχεση με το "λυστε το με τον ξενοδοχο η παρτε τηλ τον ξενοδοχο" της booking.

Ναι θα το κάνω κ αυτό. Σε ξενοδοχείο και το θέμα είναι τώρα ότι και ξενοδοχείο να μείνω δεν έχω και με χρέωσαν την κράτηση.
Εχω κλεισει πανω απο 100 νυχτες, ποτε δεν ειχα θεμα με επιβεβαιωση. Αυτο ομως που εχω δει ειναι προεγκριση του ποσου το οποιο μετα ελευθερωνεται. Μαλιστα προσφατα ειχα μια προεγκριση που νομιζα οτι ηταν χρεωση αλλα τελικα ποτε δεν εμφανιστηκε ως τελικη συναλλαγη χρεωσης στην καρτα και τζαμπα ειχα αγχωθει. Το λυσαμε στο chat.
Στη δικη σου περιπτωση μοιαζει να παραβιαστηκε η καρτα.

Last edited:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καθολου, οποτε χρειαστηκα chat ηταν πολυ καλη η εξυπηρετηση, καμια σχεση με το "λυστε το με τον ξενοδοχο η παρτε τηλ τον ξενοδοχο" της booking.
Μία φορά έχω χρησιμοποιήσει τη hotels και δεν είχα θέμα, οπότε δεν χρειάστηκα κάποιο τρόπο επικοινωνίας. Απο χθες που το κοιτώ όμως εξαιτίας της @Marinetta δεν είδα να λειτουργεί αυτό το chat. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος. Αν κιόλας το συγκρίνω με της booking, που δεν ήταν αυτός ο σκοπός, τότε για μένα είναι χειρότερο. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω με τη booking το κάνω άμεσα και ξεκάθαρα, ειδικά όταν χρειάστηκα κάτι εν ώρα ταξιδιού.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom