Ερωτησεις για Ρωμη

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.870
Likes
2.265
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Για το Βατικανο εγω θα ελεγα οτι δεν ειναι κανονας να ΜΗΝ βγαλεις εισητηρια απο το ιντερνετ ...σιγουρα το να πας 9 το πρωι βοηθαει πολυ ..αλλα εγω εχω δει την απιστευτη !!! ουρα να περιμενει ..και εχω διαβασει κατι αναλογο και σε πολλες ιστοριες μελων εδω μεσα .
Καλου κακου εγω θα προτεινα σε εναν υποψηφιο επισκεπτη να βγαλει τα εισητηρια απο το σαιτ του Βατικανου ....ειχα ψαξει κ σε αλλα σαιτ ..αλλα ειχαν μεγαλυτερη επιβαρυνση για να κανεις το reservation.
 

valk

Member
Μηνύματα
48
Likes
16
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Καλησπέρα! Πήγα Ρώμη και γύρισα! Όλα πήγαν θαυμάσια! Ωραία πόλη,στην οποία μπορείς να θαυμάσεις κάποια από τα μεγαλύτερα έργα τέχνης του κόσμου! Και όχι μόνο... Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο forum!
 

barbie@ant

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
φεύγω και εγώ στις 18/12 για 3 μέρες για Ρωμη. έχω κλείσει ένα ξενοδοχείο αλλά νομίζω είναι μακρυά από το κέντρο... είναι το donatello Via Di Porta Maggiore 83, Rome, 00185. θα μπορουσε καποιος να μου δωσει πληροφοριες για ποια μμμ να χρησιμοποιησω...θα ειναι λιγες οι μερες μου στην ρωμη και θελω να δω οσα ποιο πολλα μπορω..
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.925
Likes
12.856
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα με το ξενοδοχείο που έκλεισες. Σε κάποια αξιοθέατα μπορείς να πας και με τα πόδια πχ Colosseo, Foro Romano κα. Αν σου αρέσει το περπάτημα μπορείς να πας και στο κέντρο με τα πόδια. Είναι κοντά σε δυο σταθμούς μετρό από τους οποίους πας κέντρο χωρίς αλλαγή τρένου. Για να σχεδιάσεις καλύτερα τις μετακινήσεις σου δες και εδώ
ATAC S.p.A. | Azienda per la mobilitΰ
 

barbie@ant

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
να ρωτησω κατι...η ROMA PASS ισχυει απο το αεροδρομειο η χρειαζεται αλλο εισητηριο απο εκει???
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Φευγουμε απο Αθηνα στις 12.10 το μεσημερι και φτανουμε Ρωμη 1.20 το μεσημερι συμφωνα με την easyjet. Ποση ωρα λετε θα χρειαστω περιπου απο το αεροδρομιο μεχρι το κεντρο της Ρωμης; Σκεφτομαστε να επιλεξουμε την οικονομικοτερη λυση του μετρο σε συνδυασμο με λεωφορειο για να φτασουμε στο διαμερισμα που εχουμε νοικιασει.
Θα μενουμε στο Campo de fiori και πρεπει να ενημερωσω τον ιδιοκτητη του διαμερισματος για την ωρα αφιξης μας στο διαμερισμα ωστε να ειναι εκει.
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.976
Likes
15.591
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πες 3μιση η ώρα και είσαι μέσα.
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Εχω πολλες ερωτησεις :)
Ειχα σκεφτει να παρουμε μετρο και λεωφορειο απο αεροδρομιο γιατι αφου θα εχουμε τη Roma Pass φανταστηκα οτι θα συμφερει... αλλα η γραμμη του μετρο περιλαμβανεται στη ρομα πασ;
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Η βιβλιοθηκη του βατικανου αξιζει; Ξερετε αν θελει ξεχωριστο εισητηριο;

Ειναι αυτη εδω; Αριστουργημα! Αλλα να κανω μια χαζη ερωτηση; Που ειναι τα βιβλια; :)

awww.wallpaperstravel.com_walls_vatican_library_other.jpg
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.538
Μηνύματα
900.018
Μέλη
39.266
Νεότερο μέλος
MariaChara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom