evi01
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η γη ολάκερη!
Για να μην αγχωθεί ... αν θα προλάβει.Δεν καταλαβαινω, γιατι δεν προλαβαινει αμα δεν εχει κανει check in;
Για να μην αγχωθεί ... αν θα προλάβει.Δεν καταλαβαινω, γιατι δεν προλαβαινει αμα δεν εχει κανει check in;
τη λογική αυτή συγνώμη αλλά δεν την καταλαβαίνω. φτάνει 1 ώρα + στο αεροδρόμιο. προλαβαίνει και τσεκ ιν εκεί να κάνει. με ηλεκτρονικό προλαβαίνει και τα τελευταία ψώνια στα μαγαζιά. το τραίνο είναι εγγύηση, τέλος. ειδικά το Leonardo. κανενα μα κανενα ταξί δεν προσφέρει μεγαλύτερη εγγύηση.Γιατί κάτι μπορεί να γίνει! Λίγα διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα?
μνημείο αναξιοπιστίας η δηλωση αυτή. τελικά έχω αρχίσει να αμφιβαλλω αν πήγες ποτέ στη Ρώμη ή απλά πήγες εδώ σε καμμιά πιτσερία Roma.Καταλαβα, τοσο αξιοπιστο ειναι το τραινο που φοβαστε μη γινει κατι
Παρε ταξι κοπελια...
Το δίκιο σου βουνό Samion!!η αξιοπιστία του είναι πολύ πολύ μεγαλύτερη από αυτή της εταιρείας που πετάει.
1.Γιατι αμα ειναι ενταξει στις ωρες του το τραινο προλαβαινει ανετα. Μια φορα συμφωνησαμε και κατι βρηκες να πεις...1.τότε γιατι μιλάς?
2.η αξιοπιστία του είναι πολύ πολύ μεγαλύτερη από αυτή της εταιρείας που πετάει.
Η δηλωση αυτη εγινε για τα ποστ των evi και nenena. Για το υπολοιπο δεν εχω να πω τιποτα, σχολιασμους στις λασπες δεν κανω...μνημείο αναξιοπιστίας η δηλωση αυτή. τελικά έχω αρχίσει να αμφιβαλλω αν πήγες ποτέ στη Ρώμη ή απλά πήγες εδώ σε καμμιά πιτσερία Roma.
1. το τραίνο είναι πάντα εντάξει. δεν είναι αγγλικό τραίνο.1.Γιατι αμα ειναι ενταξει στις ωρες του το τραινο προλαβαινει ανετα. Μια φορα συμφωνησαμε και κατι βρηκες να πεις...
2.Α, με Alitalia πεταει