• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ερωτησεις για Ρωμη

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Γιατί κάτι μπορεί να γίνει! Λίγα διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα?:bleh::bleh:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καταλαβα, τοσο αξιοπιστο ειναι το τραινο που φοβαστε μη γινει κατι:bleh:
Παρε ταξι κοπελια...

Padme

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
η αξιοπιστία του είναι πολύ πολύ μεγαλύτερη από αυτή της εταιρείας που πετάει.[/quote]

Το δίκιο σου βουνό Samion!!

Τελικά μάλλον θα πάρω το τρενάκι εκτός αν έχω πολλά πράγματα και ζοριστώ με το κουβάλημα..

Ευχαριστώ παιδιά!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Γιατί κάτι μπορεί να γίνει! Λίγα διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα?:bleh::bleh:
τη λογική αυτή συγνώμη αλλά δεν την καταλαβαίνω. φτάνει 1 ώρα + στο αεροδρόμιο. προλαβαίνει και τσεκ ιν εκεί να κάνει. με ηλεκτρονικό προλαβαίνει και τα τελευταία ψώνια στα μαγαζιά. το τραίνο είναι εγγύηση, τέλος. ειδικά το Leonardo. κανενα μα κανενα ταξί δεν προσφέρει μεγαλύτερη εγγύηση.
ίσως μόνο αν διανυκτερεύσει στο αεροδρόμιο..εποικοδομητική συζήτηση τέλος.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καταλαβα, τοσο αξιοπιστο ειναι το τραινο που φοβαστε μη γινει κατι:bleh:
Παρε ταξι κοπελια...
μνημείο αναξιοπιστίας η δηλωση αυτή. τελικά έχω αρχίσει να αμφιβαλλω αν πήγες ποτέ στη Ρώμη ή απλά πήγες εδώ σε καμμιά πιτσερία Roma.
η αξιοπιστία του είναι πολύ πολύ μεγαλύτερη από αυτή της εταιρείας που πετάει.
Το δίκιο σου βουνό Samion!!
Τελικά μάλλον θα πάρω το τρενάκι εκτός αν έχω πολλά πράγματα και ζοριστώ με το κουβάλημα..
[/quote]
έχει καροτσακια στις αποβαθρες, κανένα πρόβλημα. κ με βαλίτσες κανε το e- ckeck in την προηγούμενη μέρα και είσαι ανετότατη.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
1.τότε γιατι μιλάς?:bleh:

2.η αξιοπιστία του είναι πολύ πολύ μεγαλύτερη από αυτή της εταιρείας που πετάει.
1.Γιατι αμα ειναι ενταξει στις ωρες του το τραινο προλαβαινει ανετα. Μια φορα συμφωνησαμε και κατι βρηκες να πεις...

2.Α, με Alitalia πεταει:bleh:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
μνημείο αναξιοπιστίας η δηλωση αυτή. τελικά έχω αρχίσει να αμφιβαλλω αν πήγες ποτέ στη Ρώμη ή απλά πήγες εδώ σε καμμιά πιτσερία Roma.
Η δηλωση αυτη εγινε για τα ποστ των evi και nenena. Για το υπολοιπο δεν εχω να πω τιποτα, σχολιασμους στις λασπες δεν κανω...

Padme

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Αν έχει και καροτσάκια εκεί , ακόμα καλύτερα...

Αφού τα δρομολόγια του τρένου είναι σταθερά και τηρούνται, θα είμαι 6:30 στο περίπου εκεί...1 ωρίτσα πριν και χωρίς να θέλω να κάνω ψώνια (μιας και τα περισσότερα μαγαζιά απ' όσο διάβασα ανοίγουν στις 7:00), προλαβαίνω να κάνω και εκεί το check in...Ηλεκτρονικά δεν το έχω κάνει ποτέ, ούτε ξέρω τη διαδικασία...:roll::roll:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1.Γιατι αμα ειναι ενταξει στις ωρες του το τραινο προλαβαινει ανετα. Μια φορα συμφωνησαμε και κατι βρηκες να πεις...

2.Α, με Alitalia πεταει:bleh:
1. το τραίνο είναι πάντα εντάξει. δεν είναι αγγλικό τραίνο.
2. άσε δεν το κατέχεις..

Dafni

Member
Να πω κι εγω τη γνωμη μου....
το leonardo ειναι αξιοπιστο και λογικά η ωρα σε παιρνει...αλλα έχω αμφιβολια αν αξιζει η ταλαιπωρια να τρεχεις με αποσκευες στο Τερμινι αν ειστε δυο ατομα...Το εισητηριο κοστιζει 14 ευρω ,δηλαδη 28 αν ειστε δυο.Δεν ξέρω αν απο το ξενοδοχειο σου μεχρι το τερμινι θα πας με μετρο ,ή αλλο μεσο αλλα κι αυτο κατι θα κοστισει (αρα πας στα 30 κατι,μετα δεν είναι μεγαλη η διφορα με το ταξι),εκτος και μενεις κοντα και πας με τα ποδια...Εγω προτιμω να βαλω κατι παραπανω και να παω με ταξι,ιδιατερα αν εχεις σκοπο να πας με μετρο στο τερμινι γιατι είναι μεγαλη αποσταση ,με σκαλια ,πανω,κατω ,πολύ ταλαιπωρια με αποσκευες απο το μετρο μεχρι εκει που παιρνεις το λεοναρντο...αν έχεις σκοπο να φτασεις στο τερμινι με μετρο έχε και αυτο υπ'οψιν...

Padme

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Dafni,

δεν έχεις και αδικο έτσι όπως το θέτεις...Γιατί όντως δεν είμαστε κοντά στο Τερμίνι οπότε ως εκεί θα πάμε με ταξί γιατί με τα πόδια στις 5:30 το πρωί δεν το πας κιολας...!!

Επίσης δεν πετάω με Alitalia....!!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα