jkourkoulis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Erasmus στο Παλέρμο!
- Ταξίδι-Όνειρο
- χεχε
Α οκ τώρα κατάλαβα τη διαφορά metropolitana - metropolitano. Ευχαριστώ πολύ. Είχα χαθεί στα ΜΜΜ της "γείτονος χώρας". Μ' έσωσες.
η ίδια ερώτηση σε 2 διαφορετικά θέματα?Εκλεισα για τις 25 Μαρτίου 2010 εισιτήρια για Ρώμη (70 ευρώ πολύ καλή τιμή με aegean) για 6 μέρες θα είμαστε 3 φίλες , θα ήθελα κάποιος να με πληροφορήσει εάν είναι εύκολο να νοικιάσουμε αυτοκίνητο από Ρώμη και να ακολουθήσουμε το δρόμο για χωριά της Τοσκάνης και να φθάσουμε Φλωρεντία. Είναι εύκολοι οι δρόμοι, υπάρχει επικινδυνότητα, το παρκάρισμα γενικά πως είναι.
Εχετε να μου προτείνετε άλλη λύση (τραίνο - λεωφορείο )για να δώ τα χωριά και να καταλήξω Φλωρεντία. Οι μέρες είναι αρκετές , θα προλάβαινα να καθήσω και 2 μέρες στη Ρώμη.
Θα με εξυπηρετούσατε πολύ αν καποιος μπορεί να συμβάλλει σ'ενα πετυχημένο προγραμμα.
1.το σαιτ της καρτας που θα βγαλεις τα εξηγει ολα. διαβασε το προσεκτικά.1.την Κυριακη τα μουσια κ οι αρχαιολογικοι χωροι ειναι ανοιχτοι?επισης λεει οτι οι 2 πρωτες επισκεψεις ειναι δωρεαν.
2.λεω η πρωτη να ειναι το κολοσσαιο μιασ κ ειδα οτι ειναι πιο ακριβο απο ολα τα αλλα.ποιο μου προτεινετε για δευτερο?
όχι, όχι.Ευχαριστω πολυ σαμιον. Επισης καποιος μου ειπε οτι τα κλαμπσ στην ρωμη ειναι σχεδον παντα πριβε.ισχυει κατι τετοιο?
Σταμάτα καλέ μεσημεριάτικο. Δε με λυπάσαι; Μια τη Νάπολι, μια αυτά.όχι, όχι.
το πού θα πας εξαρτάται φυσικά από την ηλικία κ τα γούστα σου. εντελώς ενδεικτικά εγώ θα πήγαινα Gilda, Qube. αν δεν σου ταιριάζουν ξεκίνα με τη σειρά:
Akab, Alien, Loft, Goa.
Να σου απαντησω εγω ή μαλλον ο φιλος μου ο Christiano (Ρωμαιος που ζει τα τελευταια 5 χρονια στο Λονδινο): " Η Ρωμη απο νυχτερινη ζωη εχει μαυρα μεσανυχτα. Μπροστα στο Λονδινο ειναι ενα χωριο, πολυ πολυ πισω".ΥΓ:Ας μου απαντησει καποιος γιατι Σαββατο βραδυ κατα τη 1 αλλα και πιο αργα ολη η ρωμη ηταν αδεια?περπατησαμε απο την πιατσα ντε σπανια μεχρι την φοντανα ντι τρεβι κ απο κει στο τερμινι κ ζητημα να ειδαμε 10 ατομα να περπατανε.