• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ιταλία Ερωτήσεις και πληροφορίες για Ρώμη

Το Τελ Αβίβ ακυρώθηκε,οπότε κλείσαμε πτήση για 12-15/10 στη Ρώμη.Δευτερη φορά μου εμένα,αν και δεν θυμάμαι και πολλα από την πρώτη φορά 15 χρόνια πριν.
1ον.Εχει ουρά στα αξιοθέατα;Δεν με ενδιαφέρει το μουσείο στο Βατικανό παρα μόνο το Κολοσσαίο.Πιο πολύ μας ενδιαφέρουν οι χαλαρές βόλτες.
2ον.Παρολο που υπάρχει νήμα για τη διαμονή,στα ισπανικά σκαλιά είναι καλά να μείνω, σωστά;
3ον.Κατι που είναι αχαστο;

Tonia L.

Member
Το Τελ Αβίβ ακυρώθηκε,οπότε κλείσαμε πτήση για 12-15/10 στη Ρώμη.Δευτερη φορά μου εμένα,αν και δεν θυμάμαι και πολλα από την πρώτη φορά 15 χρόνια πριν.
1ον.Εχει ουρά στα αξιοθέατα;Δεν με ενδιαφέρει το μουσείο στο Βατικανό παρα μόνο το Κολοσσαίο.Πιο πολύ μας ενδιαφέρουν οι χαλαρές βόλτες.
2ον.Παρολο που υπάρχει νήμα για τη διαμονή,στα ισπανικά σκαλιά είναι καλά να μείνω, σωστά;
3ον.Κατι που είναι αχαστο;
Σχετικά με το πρώτο ερώτημα, δεν συναντήσαμε πουθενά ουρές (εκτός από το Πάνθεον) γιατί πρέπει να κλείσεις ηλεκτρονικά τα εισιτήρια. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα από το site!
Σε παραπέμπω ΕΔΩ
Δεν είχα ξαναπάει Ρώμη και από όσα είχα διαβάσει στην προ covid εποχή περίμενα ότι θα είχαμε παντού αναμονή.
Σίγουρα η παρούσα συγκυρία επιτρέπει να δει κανείς την πόλη και τα σημεία ενδιαφέροντος χωρίς τόσο κόσμο!

valia*

Member
Σχετικά με το πρώτο ερώτημα, δεν συναντήσαμε πουθενά ουρές (εκτός από το Πάνθεον) γιατί πρέπει να κλείσεις ηλεκτρονικά τα εισιτήρια. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα από το site!
Σε παραπέμπω ΕΔΩ
Δεν είχα ξαναπάει Ρώμη και από όσα είχα διαβάσει στην προ covid εποχή περίμενα ότι θα είχαμε παντού αναμονή.
Σίγουρα η παρούσα συγκυρία επιτρέπει να δει κανείς την πόλη και τα σημεία ενδιαφέροντος χωρίς τόσο κόσμο!

με την μετα covid εποχη τα μαγαζια εστιασης ειναι ανοιχτα η' θα τρωμε σοκολατες απ'το σουπερ μαρκετ?οχι κυριλε εστιατορια αλλα εστω ενα φρεσκο πανινι η' μια πιτσα βρε αδερφε!!να πας ιταλια και να μην φας ,ιεροσυλια!!!

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Στο Πάνθεον δεν βγαζεις εισιτηριο. Μήπως αναφερεσαι σε καποια οργανωμένη ξενάγηση;

Tonia L.

Member
Στο Πάνθεον δεν βγαζεις εισιτηριο. Μήπως αναφερεσαι σε καποια οργανωμένη ξενάγηση;
Δεν αναφέρομαι ούτε σε εισιτήριο ούτε σε ξενάγηση. Είχε ουρά γιατί έκαναν έλεγχο σε green pass και θερμομέτρηση.

με την μετα covid εποχη τα μαγαζια εστιασης ειναι ανοιχτα η' θα τρωμε σοκολατες απ'το σουπερ μαρκετ?οχι κυριλε εστιατορια αλλα εστω ενα φρεσκο πανινι η' μια πιτσα βρε αδερφε!!να πας ιταλια και να μην φας ,ιεροσυλια!!!
Ανοιχτά είναι! Κανένας λόγος ανησυχίας. Αν θες να κάτσεις να φας και να πιεις σε εσωτερικό χώρο κατά πάσα πιθανότητα θα σου ζητήσουν green pass.

Καλησπέρα και από εμενα
Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στη σωστή συζήτηση για την απορία μου,θα την αναφέρω και θέλετε απαντήστε μου
Θα βρεθούμε στη Ρωμη 4 φίλες και θα μείνουμε στο Sonder — Spanish Steps Lofts, Ρώμη, Ιταλία
Θα φτάσουμε εκεί περίπου 11 το βράδυ Κυριακή 26 Σεπτέμβρη .Θα βρούμε εκείνη την ώρα να φάμε κάτι στη γύρω περιοχή ;
Επίσης …που θα βρω ελληνόφωνα ξεναγό για μια περιήγηση στο Βατικανο;που να ψάξω;

alvadi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Καλησπέρα και από εμενα
Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στη σωστή συζήτηση για την απορία μου,θα την αναφέρω και θέλετε απαντήστε μου
Θα βρεθούμε στη Ρωμη 4 φίλες και θα μείνουμε στο Sonder — Spanish Steps Lofts, Ρώμη, Ιταλία
Θα φτάσουμε εκεί περίπου 11 το βράδυ Κυριακή 26 Σεπτέμβρη .Θα βρούμε εκείνη την ώρα να φάμε κάτι στη γύρω περιοχή ;
Επίσης …που θα βρω ελληνόφωνα ξεναγό για μια περιήγηση στο Βατικανο;που να ψάξω;
Καλησπέρα,

Για ξεναγό δες εδώ

fani b

Member
να ρωτησω κατι τους μελλοντικους ταξιδιωτες ή θαμωνες της Ρώμης ? Στο προηγουμενο ταξιδι μου εκει , στον δρομο που ξεκινά απο την fontana di trevi και βρίσκονται οι πλανόδιοι πωλητές, είχε το στεκι του ενας χαρακτης που εφτιαχνε μενταγιον απο κερματα του ευρω . Πρόκειται να παει καποιος συντομα ή να είναι καποιος εκει να εξυπηρετησει ?

Καλησπέρα βλέπω να ταξιδέψουμε στην Ρώμη 16 Ιανουαρίου γνωρίζει κανείς εάν θά είναι ακόμα πλήρως στολισμένη η πόλη από τά Χριστούγεννα?

Iris_90

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο άγνωστο ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γιατί , σε νοιάζει ;;;
Καλησπέρα βλέπω να ταξιδέψουμε στην Ρώμη 16 Ιανουαρίου γνωρίζει κανείς εάν θά είναι ακόμα πλήρως στολισμένη η πόλη από τά Χριστούγεννα?
@andreas l kapa Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σας το χαλάσω , αλλά τότε που θα πάτε , η πόλη μάλλον (με επιφύλαξη το λέω) θα έχει ξεστολιστεί ... Δεν θα υπάρχει η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.711
Νεότερο μέλος
vasia123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom