athens1985
Member
Ποσα ml μπορουμε να παρουμε μαζι μας στο ταξιδι αν εχουμε μονο την χειραποσκευη?
Ποσα ml μπορουμε να παρουμε μαζι μας στο ταξιδι αν εχουμε μονο την χειραποσκευη?
πως γινεται αυτο;; η εφαρμογη να το πω; εκανα κλικ απο περιεργεια στο λινκ κι αρχισε να γραφει μονο του την ερωτηση που εκανε η κοπελα κ την ετρεξε κιολας! σοκαριστικο
ολες οι ωρες ειναι τοπικες..καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω οταν σκοπευουμε να κλεισουμε 2 πτησεις με την ιδια εταιρια οι ωρες που αναγραφονται ειναι τοπικες η εγω πρεπει να υπολογισω την διαφορα ωρας.ας πουμε φτανω ρωμη στις 14:35 και η επομενη πτηση για λονδινο ειναι στις 17:50 πως πρεπει να το υπολογισω>?προλαβαινω ? ευχαριστω!!
γεια και εγω πέταξα απο αραξο για λονδίνο..μια χαρά ήταν (5 λεπτά νωρίτερα για να είμαι ακριβής στις αφίξεις)Γειά σας παιδιά. Καινούριος στο φόρουμ και καινούριος με ryanair. Θα ήθελα να σας κάνω μια απλή ερώτηση για την εταιρία. Όσοι έχετε εμπειρία μαζί της, μπορείτε να μου πείτε πόσο συνεπής είναι στις ώρες αναχώρησης και άφιξης? Πετάω το Σάββατο από Άραξο για Πάφο κι επειδή οι δημόσιες συγκοινωνίες στο νησί είναι κάπως περιορισμένες, θέλω να προγραμματίσω οοοόσο γίνεται τις μεταφορές μου. Όποτε έχει κανείς ιδέα περί συνέπειας? Ευχαριστώ!!