!!!!!!Από το Πάσχα μέχρι σήμερα έχω ταξιδέψει αρκετές φορές με τη Ryanair και πρόσεξα ότι την χειραποσκευεί δεν την ζυγίζουν απλά μας βάζουν να την βάλουμε σ' εκείνο το κουτί για να δουν αν χωρά ( και αυτό όχι πάντα και πολύ τυπικά). Έτσι τις 2 τελευταίες φορές έβαλα περισσότερα κιλά περίπου 14.. και είδα ότι με παίρνει να βάλω και 3-4 ακόμα.. Στο κουτί πάνω αν και λέει και τις διαστάσεις της βαλίτσας και να είναι το πολύ 10 κιλά γραφεί επίσης ότι αν χωράει την πάιρνεις στο αεροσκάφος και ούτε πληρώνεις. Υπάρχει περίπτωση να γίνει έλεγχος βάρους; και το έξτρα το χρεώνομαι +20ε το κιλό πάλι;
(κυριώς για άραξο-πάφο)
ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!
Ο όγκος της χειραποσκευής είναι 55x40x20 cm = 44 λίτρα. Θέλεις να κουβαλήσεις βάρος 18 κιλών σε μικρή χειραποσκευή. Αν διαιρέσουμε τη μάζα με τον όγκο βλέπουμε ότι αυτά που θα κουβαλήσεις έχουν πυκνότητα 0,5 κιλό/λίτρο. Ε, δε μπορεί να είναι μόνο ρούχα! Μακάρι αυτό που κουβαλάς να αξίζει να το πληρώσεις 20 ευρώ το κιλό όταν σε "τσιμπήσουν"Από το Πάσχα μέχρι σήμερα έχω ταξιδέψει αρκετές φορές με τη Ryanair και πρόσεξα ότι την χειραποσκευεί δεν την ζυγίζουν απλά μας βάζουν να την βάλουμε σ' εκείνο το κουτί για να δουν αν χωρά ( και αυτό όχι πάντα και πολύ τυπικά). Έτσι τις 2 τελευταίες φορές έβαλα περισσότερα κιλά περίπου 14.. και είδα ότι με παίρνει να βάλω και 3-4 ακόμα.. Στο κουτί πάνω αν και λέει και τις διαστάσεις της βαλίτσας και να είναι το πολύ 10 κιλά γραφεί επίσης ότι αν χωράει την πάιρνεις στο αεροσκάφος και ούτε πληρώνεις. Υπάρχει περίπτωση να γίνει έλεγχος βάρους; και το έξτρα το χρεώνομαι +20ε το κιλό πάλι;
(κυριώς για άραξο-πάφο)
ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!
Καμία σχέση. Αν η "τσιγγουνιά" έπαιζε ρόλο δεν θα πλήρωνα και 2η βαλίτσα στο παρελθόν( άρα να έχω 3 στο σύνολο)!!!!!!
Δηλαδή τώρα εσύ κυνικά μας ρωτάς, αν παρανομήσεις λόγω υπέρμετρης τσιγγουνιάς και δεν υπακούσεις τους κανονσμούς της εταιρείας (που ούτως ή άλλως είναι παμφθηνη τις περισσότεςρες φορές), να σου πούμε τι πιθανότητες έχεις να σε "πιάσουν".
Κλασσική ιστορία με τίτλο "ο Πονηρός Ελληνας και οι κουτόφραγκοι Ευρωπαίοι".
Επειδή κάνεις επαναλμαβανόμενα ταξίδια στον ίδιο προορισμό, κάτι μου λέει πως κάπου υπάρχει καμιά μαμά που γεμίζει την αποσκευή με ταπεράκια ή πηγαινοφέρνεις λίτρα από σαμπουάν/κρέμες μαλλιών/κρέμες σώματος. Αγόρασέ τα από τον προορισμό σου, τίποτε από αυτά δεν είναι τόσο πολύτιμο ώστε να πληρώσεις 160 ευρώ χαράτσι για υπέρβαρο 8 κιλών. Αντί να ψάχνεις tips για το πως θα ξεγελάσεις τις εταιρείες, καλύτερα ναΑλλά οκ με κάλυψε η απάντηση του/της paefstra. Δεν το είχα σκεφτεί thanks!
Εξαρτάται από το αεροδρόμιο και (λιγότερο) από τον υπάλληλο. Με έχουν ζυγίσει αρκετές φορές. Λιγότερες από αυτές που δεν με ζύγισαν, αλλά αρκετές.Από το Πάσχα μέχρι σήμερα έχω ταξιδέψει αρκετές φορές με τη Ryanair και πρόσεξα ότι την χειραποσκευεί δεν την ζυγίζουν Υπάρχει περίπτωση να γίνει έλεγχος βάρους;
Όπα, χαλαρά, μη μας πάθεις και τίποτα..Μη γράφεις κεφαλαία, απαγορεύεται από τους κανονισμούς και είναι και σα να φωνάζεις.ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΑ!
ΕΠΕΙΓΟΝ!
ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΟΨΑ 2 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΦΟ ΓΙΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΤΟΥ...
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ (ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ,ΕΙΜΑΙ Κ ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ) ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΧΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΑΡΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΚΥΡΑ...
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ?
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
ΠΛΗΣ..ΒΟΗΘΕΙΑ!