Μπορείς να έχεις μία χειραποσκεύη έως 10 κιλά (και στις διαστάσεις που προαναφέρθηκαν) και έξτρα είτε μία των 15 κιλών (πληρώνεις 30 ευρώ επιπλέον) είτε μία των 20 κιλών (πληρώνεις 50 ευρώ επιπλέον).πήρα τηλέφωνο σε πρακτορείο και μου λένε ότι δεν γίνεται να προσθέσεις και 2η ταξιδιωτική..ενώ στην ιστοσελίδα της εταιρίας αν κατάλαβα καλά μπορείς να προσθέσεις μια 2η 15κιλών...
τι ισχύει τλκ?
Ο φίλος μου με 1,85 ζορίζεται λιγάκη στη ryan, για πτήση άνω της μίας ώρας. Φροντίζουμε πάντα να καθόμαστε στις θέσεις της εξόδου κινδύνου, όπου έχεις άπλετο χώρο στα πόδια. Συμβουλή μου να κάνετε το ίδιο, αλλιώς ενδέχεται να ζοριστεί. Απλώς φροντίστε να είστε λίγο πιο έγκαιρα στην ουρά της επιβίβασης για να προλάβετε τις θέσεις (αν και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα, γενικά ο κόσμος δεν προτιμά να κάθεται εκεί).Ε αν δεν ειναι τόσο χάλια όσο στα ΚΤΕΛ, οκ! Παλεύεται το πράγμα
Αν και μόλις βρηκα μια προσφορά με british.
Φυσικά θα σε χρεώσουν έξτρα, γι'αυτά ζούνε :xmas_biggrin:Πετάω με ryanair σε λίγες μέρες. Όταν έκλεισα τα εισιτήρια έβαλα ότι θα έχω βαλίτσα 15 κιλών. Τελικά θα είναι πιο βαριά. Θα με χρεώσουν πολύ στο αεροδρόμιο που θα ξεπεράσω το όριο; Πληρώνω εξτρά κάθε παραπάνω κιλό;
https://www.bookryanair.com/SkySales/FRManageBooking.aspx?culture=en-ie&lc=en-ieΠετάω με ryanair σε λίγες μέρες. Όταν έκλεισα τα εισιτήρια έβαλα ότι θα έχω βαλίτσα 15 κιλών. Τελικά θα είναι πιο βαριά. Θα με χρεώσουν πολύ στο αεροδρόμιο που θα ξεπεράσω το όριο; Πληρώνω εξτρά κάθε παραπάνω κιλό;
Να τα φορέσεις διπλά και τριπλά όλα!Πετάω με ryanair σε λίγες μέρες. Όταν έκλεισα τα εισιτήρια έβαλα ότι θα έχω βαλίτσα 15 κιλών. Τελικά θα είναι πιο βαριά. Θα με χρεώσουν πολύ στο αεροδρόμιο που θα ξεπεράσω το όριο; Πληρώνω εξτρά κάθε παραπάνω κιλό;