Spyros-007
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Iσως μπορεις να φας γιατι οι ζυγαριες της ryanair λεγεται οτι κλεβουν, το δεύτερο ειναι που θα σε βγαλει εκτός προϋπολογισμού...
Iσως μπορεις να φας γιατι οι ζυγαριες της ryanair λεγεται οτι κλεβουν, το δεύτερο ειναι που θα σε βγαλει εκτός προϋπολογισμού...
1) μπορείς αν τα στριμώξεις μέσα, ή το βάλεις μέσα σε τσέπες από μπουφανΓεια σας.Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα γιατι ταξιδευω για Ρωμη σε λιγες μερες
1)μπορω να αγορασω πραγματα απο τα αφορολογιτα του αεροδρομιου Θεσ/κης η επειδη εχω μια χειραποσκευη δεν επιτρεπεται και δευτερη σακουλα(γιατι μεσα στην χειραποσκευη σιγουρα δεν θα χοραει) και θα με χρεωσουν εξτρα και
2)κρουασαν ,σοκολατες παιρναν απο τον ελεγχο η τα κρατανε
Bάλε όσα νούμερα χωράει στο δεύτερο κουτάκι (εν είδει τοπικού κωδικού) και τα υπόλοιπα στο τρίτο. Και μην ανησυχείς, η Ryanair δεν πρόκειται να κάτσει να ξοδευτεί καλώντας το κινητό σου, είναι τελείως τυπικό.Εκει που ζηταει mobile number βαζω στο πρωτο κουτακι greece 30 , στο δευτερο τιποτα και παω να βαλω στο τριτο κουτακι τον αριθμο απο το κινητο μου τηλέφωνο και σταματαει στα 8 ψηφια και δεν παιρνει τα 2 τελευταια. Τι κάνω λάθος?
To έχω ξαναποστάρει αλλά είναι ο μόνος τρόπος να περάσεις αφορολόγητα με τη Ryanair. Aπαραίτητο αξεσουάρ το ειδικό δεκαεπτάτσεπο τζάκετ του κυρίου.1)μπορω να αγορασω πραγματα απο τα αφορολογιτα του αεροδρομιου Θεσ/κης η επειδη εχω μια χειραποσκευη δεν επιτρεπεται και δευτερη σακουλα(γιατι μεσα στην χειραποσκευη σιγουρα δεν θα χοραει) και θα με χρεωσουν εξτρα...
ποιο φθηνό θα σου βγει, να πάρεις ένα δεύτερο άτομο, το οποίο, θα πάρει την δεύτερη βαλίτσα σου μαζί του, παρά να πληρώσεις υπέρβαρο στην Ryanairναι το έχω δει αυτό και πριν αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω..
γτ όταν πάω να κλείσω το εισιτήριο δεν έχει πουθενά επιλογή για 2η βαλίτσα