1. Έχει, το λέει στο σαιτ αλλά δεν νομίζω να τις ξεπεράσεις.Καλησπέρα,
έκλεισα 2 εισιτήρια από Άραξο προς Μπέργκαμο με Ryanair για μέσα Αυγούστου και επειδή είναι η πρώτη φορά που έκλεισα θέλω καποιες διευκρινίσεις αν είναι εύκολο για σιγουριά:
1) Έχω επιλέξει μια βαλίτσα έξτρα 15kg πέραν της χειραποσκευής των 10 που επιτρέπεται δωρεάν έτσι κ αλλιώς. Η έξτρα βαλίτσα μπορεί να είναι οποιοδήποτε διαστάσεων?
2) Κατά τη διάρκεια της κράτησης δεν επέλεξα θέση για κανένα από τα 2 άτομα καθώς κοστίζει 10+10€ για το πήγαινε και άλλα τόσα για το έλα, επομένως δεν υπάρχει δυνατότητα να καθίσουμε μαζί στο αεροπλάνο? Πως πάει ο καθένας σε κάθε θέση κατά την επιβίβαση? Τυχαία? Όποιος προλάβει? Πως?
3) Το μόνο που έχω πλέον να κάνω μέχρι να ταξιδέψω είναι να μπω 30 ημέρες πριν τη πτήση και να κάνω το check in και για το πήγαινε και για το γυρισμό και με αυτά να πάω στο αεροδρόμιο?
4) Χρειάζεται να εκτυπώσω κάτι διαφορετικό για τη βαλίτσα που έχω πληρώσει έξτρα ή θα αναγράφεται πάνω στο boarding pass?
5) Τη βαλίτσα με των 15kg που έχω πληρώσει έξτρα την παραδίδω στο γκισέ της εταιρείας πριν περάσω τον έλεγχο?
6) Μέσα στο αεροπλάνο μπορώ να περάσω νερό ή σνακς αγορασμένα από τα duty free?
Ευχαριστώ
Δυστυχώς δε μου απαντούν και τους κάλεσαν με viber out. Περίμενα 10' στην αναμονή μέχρι που τέλειωσαν οι μονάδεςhttp://www.ryanair.com/gr/terms-and-conditions/article10/
[email protected]
Κάνε μια προσπάθεια σ'αυτό το μειλ.
Πρ'οσεξε γιατί το τηλεφωνικό κέντρο δεν είναι ώρες δικές μας. Αν έχεις τουιτερ να τους στείλεις και εκεί.Δυστυχώς δε μου απαντούν και τους κάλεσαν με viber out. Περίμενα 10' στην αναμονή μέχρι που τέλειωσαν οι μονάδες
Τα λεφτα που θα σου επιστρεψουν,ισως ειναι λιγοτερα απο τα χρηματα,που ξοδεψες για το τηλεφωνο...ψαξε τους ορους εκδοσης και εκει πιθανοτατα θα αναφερει οτι τα χρηματα για το εισιτηριο ειναι non-refuntable....προσπαθησε με μειλ,facebook,twitter...Καλημέρα! Έχω κλείσει 4 πτήσεις με τη ryanair για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.
Δυστυχώς πριν λίγες μέρες έχασα μέλος της οικογένειάς μου.
Γνωρίζει κανείς τι διαδικασία πρέπει να ακολούθησε για να μου επιστραφούν τα αντίτιμα των εισητηρίων;