Ηρώ Κούτρα
Member
Καλησπέρα!Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να πάω απο το Dusseldorf weeze,μέσα στο Dusseldorf?? Ευχαριστώ!
Ναι υπάρχει, αν γκουγκλάρεις ryanair θα δεις εικόνες ακόμα και βίντεο στο youtube.Αν πάω στο αεροδρόμιο μέρες πριν το ταξίδι μου για να τσεκάρω εάν χωράει η βαλίτσα που έχω, γίνεται? Έχουν κάποιο ειδικό "δοχείο" ή με το μάτι περνάνε?
Στη σελίδα του αεροδρομίου τα λέει όλα.Καλησπέρα!Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να πάω απο το Dusseldorf weeze,μέσα στο Dusseldorf?? Ευχαριστώ!
Δυστυχώς τα λεωφορεία είναι μέχρι κάποια ώρα οπότε δεν με βολεύει.Τα ταξί πανάκριβα.Με το τρένο δεν βρήκα κάποα άκρη.Αν ξέρει κανείς κάτι ας μου πειΣτη σελίδα του αεροδρομίου τα λέει όλα.
Καλέ μια μεζούρα ή ένα μέτρο δεν έχεις;Αν πάω στο αεροδρόμιο μέρες πριν το ταξίδι μου για να τσεκάρω εάν χωράει η βαλίτσα που έχω, γίνεται? Έχουν κάποιο ειδικό "δοχείο" ή με το μάτι περνάνε?
Καλημέρα Mari@ όταν κλείνεις εισητήριο πρέπει να είναι οποσδήποτε στα ΛΑΤΙΝΙΚΑ όπως είναι γραμμένο στην ταυτότητα ή στο διαβατήριο σου. Αν θα ταξιδέψεις σε χώρες εκτός Ελλάδας είναι πολύ αυστηροί πάνω σε αυτό το θέμα. ούτε γράμμα δεν πρέπει να είναι διαφορετικό από ότι στην ταυτότητά σου. Γράψε το στα κεφαλαία ή Sentence Case.καλησπέρα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..δεν ξερω αν είμαι στο σωστο τοπικ.οταν κλεινεις εισητηριο το ονομα θα πρεπει να είναι γραμμενο στα λατινικα,θα πρεπει να είναι με κεφαλαια τα γραμματα???
Ναι θα πετάξεις δευτέρα για τιμωρία.
Να τους πάρεις τηλέφωνο να το διορθώσεις.