• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ερωτήσεις για Ryanair v.2

patriarchea

Member
Εγώ όποτε είχα πρόβλημα με την rynair το έλυσα με το chat που έχουν, καθώς ο γραπτός λόγος μου φάνηκε ευκολότερος στην κατανόηση της Αγγλικής τους απάντησης από το τηλέφωνο.Οτι δεν καταλαβαινα ζητούσα επίμονα διευκρινίσεις.Μεσω chat έκανα και το check in του γιου μου χωρίς να πληρώσω.Το chat τους είναι στην ιστοσελίδα της εταιρίας , καθυστερεί λίγο η σύνδεση με εκπρόσωπο αλλά σου λέει χρόνο αναμονής . Επίσης σε πιθανό πρόβλημα στο αεροδρόμιο μπορείς να έχεις την συζήτηση καταγεγραμμένη στο κινητό σου γιατί τα γραπτά μένουν.

SPO

Member
Έχει κλειστεί αρχές του άλλου μήνα εισιτήριο με Ryanair μετ επιστροφής για 4 άτομα με την ίδια κράτηση για Θεσσαλονίκη.Οι δύο πρόκειται για προσωπικούς λόγους να μην ταξιδέψουν.Οι άλλοι 2 θα χουμε πρόβλημα στην πτήση;Επειδή εγινε ομαδικά η κράτηση και η αγορά και για τα 4 ατομα και οι 2 δε θα παραστούν.

alexandra80

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λιγουρία-Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Βολιβία-Άνδεις
Έχει κλειστεί αρχές του άλλου μήνα εισιτήριο με Ryanair μετ επιστροφής για 4 άτομα με την ίδια κράτηση για Θεσσαλονίκη.Οι δύο πρόκειται για προσωπικούς λόγους να μην ταξιδέψουν.Οι άλλοι 2 θα χουμε πρόβλημα στην πτήση;Επειδή εγινε ομαδικά η κράτηση και η αγορά και για τα 4 ατομα και οι 2 δε θα παραστούν.
εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα όταν συνέβη 2 φορές.Απλά ενημέρωσα για να μη φωνάζουν τα ονόματα(είχα κάνει ήδη check in)

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Καλησπέρα σας,

Μολις σημερα γραφτηκα στο site και θα ηθελα να ρωτησω κατι. Αρχικα να σας πω οτι δεν καταφερα να βρω παρομοιο θεμα συζητησης γι αυτο και ανοιγω καινουργιο θεμα. Αν κανω λαθος συγχωρεστε με.

Προκειται να ταξιδεψουμε με Ryanair τον Νοεμβριο (2 ατομα) απο Αθηνα για Ρωμη (Ιταλια).

1.Θα ηθελα να ρωτησω αν καλυπτομαστε με τις ταυτοητες νεου τυπου (δηλαδη που να εχουν λατινικους χαρακτηρες) ή χρειαζομαστε και τιποτα αλλο για να ταξιδεψουμε απο και προς Ιταλια.

2.Επισης αν καλυπτομαστε, ενταξει τα ονοματα τα αντιγραφω στην κρατηση οπως τα βλεπω ακριβως στην ταυτοτητα γραμμενα στα λατινικα. Τα γραμματα του αριθμου της ταυτοτητας που ειναι μονο με ελληνικους χαρακτηρες πως πρεπει να τα γραψω?? Και για να γινω πιο συγκεκριμενος η μια ταυτοτητα ξεκιναει με "ΑΚ" και η αλλη με "Χ". Ρωταω για να μην εχω θεμα με την επιβιβαση.
Θα τα γραψω ακριβως ετσι και στα λατινικα?

Αναμενω την βοηθεια σας.

Ευχαριστω

Viaggi

Member
Καλησπέρα σας,

Μολις σημερα γραφτηκα στο site και θα ηθελα να ρωτησω κατι. Αρχικα να σας πω οτι δεν καταφερα να βρω παρομοιο θεμα συζητησης γι αυτο και ανοιγω καινουργιο θεμα. Αν κανω λαθος συγχωρεστε με.

Προκειται να ταξιδεψουμε με Ryanair τον Νοεμβριο (2 ατομα) απο Αθηνα για Ρωμη (Ιταλια).

1.Θα ηθελα να ρωτησω αν καλυπτομαστε με τις ταυτοητες νεου τυπου (δηλαδη που να εχουν λατινικους χαρακτηρες) ή χρειαζομαστε και τιποτα αλλο για να ταξιδεψουμε απο και προς Ιταλια.

2.Επισης αν καλυπτομαστε, ενταξει τα ονοματα τα αντιγραφω στην κρατηση οπως τα βλεπω ακριβως στην ταυτοτητα γραμμενα στα λατινικα. Τα γραμματα του αριθμου της ταυτοτητας που ειναι μονο με ελληνικους χαρακτηρες πως πρεπει να τα γραψω?? Και για να γινω πιο συγκεκριμενος η μια ταυτοτητα ξεκιναει με "ΑΚ" και η αλλη με "Χ". Ρωταω για να μην εχω θεμα με την επιβιβαση.
Θα τα γραψω ακριβως ετσι και στα λατινικα?

Αναμενω την βοηθεια σας.

Ευχαριστω
1. Αρκεί η ταυτότητα νέου τύπου
2. ΑΚ & Χ υπάρχουν και στο αγγλικό αλφάβητο...

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
1. Αρκεί η ταυτότητα νέου τύπου
2. ΑΚ & Χ υπάρχουν και στο αγγλικό αλφάβητο...
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!

Οποτε θα τα γραψω και στην κρατηση μου ως "ΑΚ" και "Χ" σωστα?

Απο εκει και περα αν υπαρχουν αλλα γραμματα πχ. το γραμμα φ... πως τα γραφουμε?

Viaggi

Member
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!

Οποτε θα τα γραψω και στην κρατηση μου ως "ΑΚ" και "Χ" σωστα?

Απο εκει και περα αν υπαρχουν αλλα γραμματα πχ. το γραμμα φ... πως τα γραφουμε?
ΑΚ & Χ με λατινικούς χαρακτήρες και το Φ θα το γράψεις F, άλλωστε δε δέχεται ελληνικά το σύστημα

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
ΑΚ & Χ με λατινικούς χαρακτήρες και το Φ θα το γράψεις F, άλλωστε δε δέχεται ελληνικά το σύστημα
Οκ σε ευχαριστω πολυ. Τωρα πηρα την απαντηση σου. και κατι τελευταιο. Θα υπαρξει θεμα που οι ελληνικες ταυτοτητες δεν γραφουν ημερομηνια ληξης?

Κατι τετοιο διαβαζω απο εδω και απο εκει

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα