Συνεχίστε κανονικά την κράτηση. Η τιμή είναι αυτή που βλέπετε, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Και με την ταυτότητα αυτή είναι όλα κομπλέ
Σας ευχαριστω πολυ για την άμεση απάντηση !! Καλη συνέχεια!
Συνεχίστε κανονικά την κράτηση. Η τιμή είναι αυτή που βλέπετε, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Και με την ταυτότητα αυτή είναι όλα κομπλέ
Σας ευχαριστώ πολύ! Φροντίζω να ενημερώνομαι πριν ταξιδέψω για να μη αντιμετωπίζω "εκπλήξεις"!!! Ειμαι στην αναζήτηση backpack . Αυτό πως σας φαίνεται?@sangouini Φροντίστε να τηρήσετε τα όρια για τις αποσκευές και να κάνετε online check in για να αποφύγετε τις εκπλήξεις που λες στο αεροδρόμιο.
Ρίξε μια ματιά και εδώ...http://www.travelstories.gr/community/threads/Αγορά-βαλίτσας-–-χειραποσκευής.7333/Σας ευχαριστώ πολύ! Φροντίζω να ενημερώνομαι πριν ταξιδέψω για να μη αντιμετωπίζω "εκπλήξεις"!!! Ειμαι στην αναζήτηση backpack . Αυτό πως σας φαίνεται?
Φαντάζομαι θα έχεις και την δωρεάν βαλίτσα (55-40-20) και αυτή την θες για δεύτερη.. Το όριο για την δεύτερη, μικρή τσάντα, που μπορείς να κρατάς είναι 35-20-20 cm.. Αυτή είδα είναι 3cm μεγαλύτερη στην μία διάσταση αλλά αν δεν την έχεις παραγεμισμένη λογικά θα χωράει στο κουτί.Σας ευχαριστώ πολύ! Φροντίζω να ενημερώνομαι πριν ταξιδέψω για να μη αντιμετωπίζω "εκπλήξεις"!!! Ειμαι στην αναζήτηση backpack . Αυτό πως σας φαίνεται?
Σωστά.άρα 80 ε σύνολο
Αν θες να είσαι σίγουρος θα χρειαστεί να πληρώσεις.Παιδια εχω αγορασει εισιτήρια για Ρώμη και τωρα πρεπει να κανω check in.
Αν διαλέξω θέσεις θα με χρεώσει 8 ευρω το άτομο γραφει.
Αν δε διαλέξω θέσεις θα μπορεσω λετε να κάτσω οπου ναναι με τη γυναικα μου δίπλα η θα πρεπει να πληρωσω αυτο το εξτρα δάκο για σιγουριά?