• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ερωτήσεις για Ryanair v.2

mourohavlos

Member
Παιδια εχω αγορασει εισιτήρια για Ρώμη και τωρα πρεπει να κανω check in.
Αν διαλέξω θέσεις θα με χρεώσει 8 ευρω το άτομο γραφει.
Αν δε διαλέξω θέσεις θα μπορεσω λετε να κάτσω οπου ναναι με τη γυναικα μου δίπλα η θα πρεπει να πληρωσω αυτο το εξτρα δάκο για σιγουριά?
Αν τα 2 εισιτήρια τα αγόρασες με 1 κράτηση, τότε κατά 99% θα καθίσετε μαζί

onoma meloys

Member
Κατα πασα πιθανοτητα θα σου δωσει 2 θεσεις διπλα,δεν χρειαζεται να πληρωσεις τζαμπα θεωρω.Αρκει να κανεις το τσεκ ιν γρηγορα

hamurabi

Member
Ακόμα παιδιά.η χειραποσκευη πρέπει νάναι 55χ40χ21
Έχω βρει να αγοράσω μία που είναι 55χ40χ21.
Αυτό το το ένα εκατοστό παιζει να μου κοστίσει χρυσό;
Αυτή είναι
http://www.bagz.gr/traveland-4700-50x40x21.html

Παρακαλώ για σίγουρες αοαντησεις

mourohavlos

Member
Αυτή είναι
Σκέψου ότι το 21 κάλλιστα μπορεί να γίνει 22-23 αν τη φουσκώσεις λίγο παραπάνω (ειδικά στην επιστροφή)...
Είναι και σε ποιον υπάλληλο θα τύχεις, αλλά θα έλεγα να μην το ρισκάρεις, ο κόσμος γεμάτος βαλίτσσες είναι, ψάξε καμιά άλλη...

ΚατερίναMp

New Member
Καλησπέρα σας, προσπάθησα να κλείσω εισιτήρια με την Ryanair δύο φορές. Την πρώτη φορά που έβγαλε μήνυμα πως κάτι συμβαίνει με την κάρτα μου και να ξανά προσπαθήσω. Την δεύτερη φορά που προσπάθησα να ξανά κλείσω το εισιτήριο μου έβγαλε μια ειδοποίηση, πως εντοπίστηκε διπλή κράτηση και να ελέγξω το email πως δεν έχω κάνει διπλή κράτηση. Δεν μου εμφάνισε καμιά φορά, επιτυχία κράτησης, αριθμό κράτησης, θέσης και την επιλογή εκτύπωση εισιτηρίου ή αποστολή με email. Δεν μου έχει έρθει κανένα email για κράτηση εισιτηρίου (έλεγξα inbox και drafts), επίσης τηλεφώνησα στην τράπεζα και μου είπαν πως απορρίφθηκαν και οι δύο προσπάθειες αγοράς του εισιτηρίου.
Yπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κράτηση του εισιτηρίου και να φανεί στην τράπεζα μετά από 24 ώρες (ήδη πεέρασαν 2 όταν τηλ. στην τράπεζα) και να μην μου έχει έρθει email; Πώς μπορώ να δω εάν έχω κλείσει το εισιτήριο; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;;

Θα εκτιμούσα πάρα πολύ εάν με απαντούσε κάποιος. Η βοήθεια του θα ήταν πολύ χρήσιμη για εμένα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Αυτή είναι
Παρακαλώ για σίγουρες αοαντησεις
Η δικιά μου ήταν 23 εκ. και άνετα μπήκε στο μεταλλικό κουτί που τη δοκίμασα χωρίς να μου το ζητήσει ο - η υπάλληλος. Απλά τη δοκίμασα.

hamurabi

Member
Καλημέρα παιδια.ηθελα να αγοράσω βαλίτσα για ρωμη που πετάω τη τέταρτη αλλά ενώ έκανε 60 ευρώ πήγαινεελα τώρα πήγε 80.παιζει να ξαναπέσει ή τιμή ή πάει τώρα;

Triplover

Member
Εδώ και 2 χρονάκια και κάτι έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την πολιτική αποσκευών της η Ράιν. Για ένα εκατοστό είναι απίθανο να σας χρεώσουν. Δεν είναι τόσο αυστηροί όσο ήταν τα πρώτα τους χρόνια στη χώρα.

werip

Member
Το μεταλλικό κουτί άλλωστε είναι λίγο μεγαλύτερο από τις διαστάσεις που πρέπει να έχεις. Οπότε για ένα δύο πόντους δεν υπάρχει ζήτημα. Απλά μην παραγινει το κακό με τους...extra πόντους :p

hamurabi

Member
Παιδιά πως.μπορω να έχω.την κάρτα επιβίβασης στο κινητό μου;
Πρέπει να κατέβασω το app της ryanair? Ή την κατεβαζω στο.κινητο σαν φωτογραφία;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom