Ξεκίνα διαβάζοντας αυτούς τους οδηγούςΕπειδή ετοιμάζομαι να κλείσω εισιτήρια πρώτη φορά με Ryanair προς Μιλάνο από Πάτρα (Άραξο) και δεν έχω ιδέα τι ακριβώς ισχύει, τι πρέπει να προσέξω και γενικά οτιδήποτε πρέπει να ξέρω πριν κλείσω τα εισιτήρια (πέρα από τις βαλίτσες που χρεώνονται έξτρα), θα ήθελα να με ενημερώσετε με ότι χρειάζεται αν γίνεται μιας και είναι δύσκολο να διαβάσω τα μεγάλα θέματα που ήδη υπάρχουν.
ευχαριστώ
Μα την Παναγία.Δεν έχω παραλείψει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω?
Είναι σίγουρο αυτό με τη βαλίτσα που μπορώ να έχω και τη 10kg δωρεάν ακόμα και αν πάρω και μια 15kg επι πληρωμη?
Οτι μονο οι πρωτες 90 χειραποσκευες εχουν δικαιωμα να μεινουν στην καμπινα...αν η δικια σου επεται μπορει να φορτωθει με τις υπολοιπες αποσκευες..εξ ου και οι τεραστιες ουρες στο gate. Ελεος.Δεν έχω παραλείψει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω?
Φορτώνεται δωρεάν όμως και πάλι, χωρίς κάποια χρέωση οπότε εκτός από την ουρά μικρό το κακό φαντάζομαι.Οτι μονο οι πρωτες 90 χειραποσκευες εχουν δικαιωμα να μεινουν στην καμπινα...αν η δικια σου επεται μπορει να φορτωθει με τις υπολοιπες αποσκευες..εξ ου και οι τεραστιες ουρες στο gate. Ελεος.
Δωρεαν μεν αλλα θα εχεις κ το χρονο αναμονης μετα για την παραλαβη της..που σε μεγαλα αεροδρομια δεν ειναι καθολου αμελητεος. Συν τον κινδυνο να χαθει..εκτός από την ουρά μικρό το κακό φαντάζομαι.