greg_thess
Member
Από τη στιγμή που οι πτήσεις εκτελούνται και η εταιρεία δεν έχε βγάλει κάποια ανακοίνωση δεν νομίζω να δικαιούσαι κάτι.
πάντα λατινικούς για σιγουριά.Δεν το πιστεύω οτι κανω αυτη τη χαζή ερώτηση,αλλά πρώτη φορά κλείνω ταξίδι εσωτερικού με ryan και κόλλησα. Οταν δινω τα στοιχεια επιβατη και στο online check in για ταξιδι εσωτερικου τα γραφω με λατινικους ή ελληνικούς χαρακτηρες?
Όση ώρα είσαι και με τις άλλες εταιρείες.Για εξτρα αποσκευη για παραδοση, ξερει κανεις ποση ωρα πριν να ειμαι αεροδρομιο;;;
Ε γιατί να μην προλάβεις;11 το πρωι φευγω με λεοφορειο απο baker για στανστετ και 14 πετω. Θα προλαβω;
Έτσι και αλλιώς στο Stansted ο πίνακας που λέει σε ποιο γκισέ και σε ποιο τμήμα(π.χ F-D-E) να πας να παραδώσεις τη βαλίτσα σου ανοίγει 2 ώρες πριν την πτήση, οπότε και νωρίτερα να φτάσεις δεν έχει και νόημα.Ξερω γω, διάβασα στο σάιτ για φορές που εχει κίνηση και συνεπώς καθυστέρηση. Πάντως με άλλες εταιρίες εχει χρονια να πετάξω. Λογικά και ενάμιση ώρα να μου πάρει να φτάσω, άρα 12:30, ενάμιση ώρα πριν τη πτήση δεν ειναι αρκετό;;;; Μάλλον ηλίθια ερώτηση αλλα ρωτάω ετσι και αλλιως για να μου φύγει το άγχος.
τα εχει παρει..οχι απλως δεσμεύσει! για αυτο πηγαινε μια χαρα θα περασετε...τα γεγονοτα συμβαινουν παντου...Παλικάρια να ρωτήσω και εγω κάτι...
Έχω κλείσει για Παρίσι με τη κοπέλα μου αλλά μάλλον ΑΚΥΡΟ λόγω γεγονότων...
Τα χρήματα πότε τα δεσμέυει απο τη κάρτα η ryanair ?
Μου έχει έρθει επιβεβαίωση για τη κράτηση και η πτήση είναι την επόμενη εβδομάδα...
Ευχαριστώ.