εμενα δεν μου εχει τύχει ποτε να καθυστερησουν ...το μήνυμα απο την τραπεζα οτι εγινε η συναλλαγη, έρχεται πιο γρηγορα απο το mail της επιβεβαίωσης...Ρώτησα φίλε Vegerazaros γιατι ακόμη δεν τα έχουν πάρει...
Aυτό ξέρω και εγώ γενικά όλες τις περιπτώσεις αγορών μέσω κάρτας...εμενα δεν μου εχει τύχει ποτε να καθυστερησουν ...το μήνυμα απο την τραπεζα οτι εγινε η συναλλαγη, έρχεται πιο γρηγορα απο το mail της επιβεβαίωσης...
Όταν κάνεις το τσεκ ιν ηλεκτρονικά, θα σου δώσει θέσεις αυτόματα το σύστημα χωρίς χρέωση. Αν η κράτηση των δυο εισιτηρίων έγινε μαζί τότε θα σας δώσουν διπλανές θέσεις κατά 90 %.α) δεν θελω να επιλεξω θεσεις ωστε να κατσω μαζι του (για να γλυτωσουμε τις χρεωσεις) το ερωτημα ειναι αν το κανω αυτο θα μας βάλουν οπου υπαρχει θεση ή θα μας χρεωσουν στο γκισέ?????
Δεν είσαι υποχρεωμένη να αγοράσεις ασφάλεια από τη ράυαν. Εφόσον δεν επιλέγεις κάποια επιπλέον υπηρεσία τότε δεν έχεις λόγο να φοβάσαι για εξτρα χρεώσεις. Μην αγχώνεσαι! Καλό ταξίδι!β) οσο αναφορα την ασφάλεια.
Φθηνότερα θα σου κοστίσει ν΄αγοράσεις καινούριο.Καλησπέρα,
Αρχές Νοέμβρη έκλεισα μεσω Ryanair 2 εισιτήρια για Βερολίνο. Λόγω ανωτέρας βίας ενδέχεται το δεύτερο άτομο να μην μπορει να ταξιδέψει.
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εάν μπορεί να γίνει αλλαγή στο ένα από τα 2 εισιτήρια και να έρθει κάποιος άλλος στη θέση του,
Ευχαριστώ.