• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ερωτήσεις για Ryanair v.2

kipi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Όταν λέει η Ryanair ότι θα μπορείς να αγοράζεις εισιτήριο από το αεροδρόμιο εννοεί στις ίδιες τιμές που υπάρχουν στο internet;
Επίσης έχει χρησιμοποιήσει κάποιος visa χρεωστική αυτές τις ημέρες που πληρώνεις απευθείας το ποσό του εισιτηρίου ;
Συμφωνα με την ανακοινωση της, πληρωνεις με τις τιμες που εχει στην ιστοσελιδα της. Πριν μερικες μερες εγω και καποια αλλα μελη απο δω, αγορασαμε εισητηρια κανονικα με χρεωστικη visa και καποιοι με πιστωτικη απο το site της οπως τις παλιες καλες μερες.

Borealis

Member
Συμφωνα με την ανακοινωση της, πληρωνεις με τις τιμες που εχει στην ιστοσελιδα της. Πριν μερικες μερες εγω και καποια αλλα μελη απο δω, αγορασαμε εισητηρια κανονικα με χρεωστικη visa και καποιοι με πιστωτικη απο το site της οπως τις παλιες καλες μερες.
Δοκίμασα και εγώ μήπως είμαι τυχερός αλλά μου έβγαλε ότι απορρίφθηκε, δυστυχώς το αεροδρόμιο είναι ο μόνος τρόπος, αν υπάρχει άλλη λύση για αυτούς που δεν ζουν κοντά σε αεροδρόμια ας μας ενημερώσει κάποιος.

kabamarou

Member
Τι κάρτες χρησιμοποιήσατε; Εγώ έχω visa χρεωστική της Πειραιώς που κάνεις αγορές με το ποσό που υπάρχει μέσα στον λογαριασμό.

Borealis

Member
Τι κάρτες χρησιμοποιήσατε; Εγώ έχω visa χρεωστική της Πειραιώς που κάνεις αγορές με το ποσό που υπάρχει μέσα στον λογαριασμό.
Λες να δοκιμάσω με χρεωστική Πειραιώς? άμα δοκίμασες πες αποτελέσματα, την άλφα βίζα ούτε να τη δει δεν θέλει...

kabamarou

Member
Μίλησα με το chat της ryanair.
Στην ερώτηση για το αν οι τιμές είναι ίδιες στο αεροδρόμιο με το internet μου απάντησαν ότι δεν είναι σίγουρο αυτό.
Στην ερώτηση για το αν μπορώ να κάνω κράτηση με χρεωστική κάρτα μου απάντησαν αυτό
We have no issue accepting cards but we have no influence over the issuing banks’ ability or willingness to authorise payments.
Το οποίο δεν το πολυκατάλαβα αλλά μάλλον εννοεί ότι δεν εξαρτάται από αυτούς...
Θα κάνω διαπραγμάτευση με την παρέα μου να σιγουρευτούμε αν θέλουμε να πάμε και βλέπουμε. Ελπίζω να μην οδηγηθούμε σε ρήξη :)

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Λες να δοκιμάσω με χρεωστική Πειραιώς? άμα δοκίμασες πες αποτελέσματα, την άλφα βίζα ούτε να τη δει δεν θέλει...
Άστα, η άλφα είναι ναυάγιο... Με χρεωστική της Πειραιώς εγώ τα κατάφερα πάντως. Μην το βάζεις κάτω, κάθε τόσο να ξαναπροσπαθείς και κάποια στιγμή θα σου κάτσει. ;)

Borealis

Member
οκ, έκλεισα για το χωριό του pan pan με τη πρώτη προσπάθεια, χρεωστική Πειραιώς Debit Mastercard. Τώρα στεναχωριέμαι γιατί υποτίθεται ότι με επιστρέφει 10 ευρώ ως ''πολύτιμο πελάτη'' αλλά δεν ανοίγει το λινκ. Ελπίζω ότι θα είναι το ίδιο εύκολο και με το μπούκινγκ αλλιώς ελπίζω ο παν παν να έχει μια ευρύχωρη και ευάερη βεράντα.

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
οκ, έκλεισα για το χωριό του pan pan με τη πρώτη προσπάθεια, χρεωστική Πειραιώς Debit Mastercard. Τώρα στεναχωριέμαι γιατί υποτίθεται ότι με επιστρέφει 10 ευρώ ως ''πολύτιμο πελάτη'' αλλά δεν ανοίγει το λινκ. Ελπίζω ότι θα είναι το ίδιο εύκολο και με το μπούκινγκ αλλιώς ελπίζω ο παν παν να έχει μια ευρύχωρη και ευάερη βεράντα.
Εμενα οι χρεωστικες μου ( πειραιώς ..και Παγκρητια) ενω εχουν χρηματα καμμια δεν περασε στη Ryanair ( μαλιστα μια κρατηση προσπαθησα να την κανω τμηματικά και να μην ξεπερασει το οριο των 60 ευρώ και παλι δε την δεχτηκε) και περασε μια πιστωτική της εθνικης που ειχα 2 χρονια να χρησιμοποιήσω και με ποσα 150 και 210 ευρώ...κουλουβαχατα δλδ..οτι πιασουμε...:) :) οσο για τα ξενοδοχεια εχω κανει διαφορες κρατησεις με booking.com και τους εχω βαλει να παρουν τηλεφωνο σε ολα, να επικυρώσουν την κρατηση και οτι θα πληρώσω μετρητα οταν παω εκει και να μην προσπαθησουν να κανουν καμμια ανάληψη απο την καρτα γιατι ισως δεν τη δεχτει το συστημα, ακομη και σε ενα με μη επιστρεψιμη τιμη ..και ειχα θετικες απαντησεις...αυτα και ο θεος βοηθός!

Borealis

Member
οσο για τα ξενοδοχεια εχω κανει διαφορες κρατησεις με booking.com και τους εχω βαλει να παρουν τηλεφωνο σε ολα, να επικυρώσουν την κρατηση και οτι θα πληρώσω μετρητα οταν παω εκει και να μην προσπαθησουν να κανουν καμμια ανάληψη απο την καρτα γιατι ισως δεν τη δεχτει το συστημα, ακομη και σε ενα με μη επιστρεψιμη τιμη ..και ειχα θετικες απαντησεις...
Αυτό δεν το πολυκατάλαβα! δλδ κλείνεις το ξενοδοχείο και μετά επικοινωνείς με το μπούκινγκ και τους εξηγείς την κατάσταση?

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Αυτό δεν το πολυκατάλαβα! δλδ κλείνεις το ξενοδοχείο και μετά επικοινωνείς με το μπούκινγκ και τους εξηγείς την κατάσταση?
Ακριβώς και τους ζητας να παρουν τηλ στο ξενοδοχειο να επικυρώσουν την κρατηση σου ( ζητας και το ονομα του υπαλλήλου του ξενοδοχειου που εδωσε το ΟΚ)...εννοειτε οτι εισαι σιγουρος οτι θα πας σε εκεινο το ξενοδοχειο...και οτι εισαι συνεπής πελατης.

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Παλι μας κολαζεις,βραδιατικα...:D
@karfitsa μου καλημερα!!! έκλεισα τελικα ταξιδακια καθε μηνα εως και την πρωτοχρονια ...τωρα οπου τελειώσουν τα λεφτα θα μεινω και εκει.. :) :)... τι να κάνουμε αθεράπευτα κολασμενη με τα ταξιδια..αχ..αχ..!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα