• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ερωτήσεις για Ryanair v.2

Joanna29

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εδιβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη ξανά κ ξανά
Καλησπέρα, εχω ταξιδέψει 2-3 φορές με Ryainar. Ποτε δεν μας χρέωσαν τίποτα παραπάνω. Οτι πλρώνεις εκέινη την ώρα που αγοράζεις το εισιτήριο.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Δεν υπάρχει κάτι κρυφό, περίεργο ή ύπουλο! Είναι απλά Low cost εταιρεία και το τελικό ποσό είναι αυτό που εμφανίζεται και θα χρεωθεί στην κάρτα σου.

Παρ'όλα αυτά καλό θα είναι να διαβάσεις τους όρους και να γνωρίζεις τις επιτρεπτές διαστάσεις αποσκευών, να έχεις κάνει chek in και να έχεις εκτυπωμένη την κάρτα επιβίβασης, να μην κάνεις λάθος στα στοιχεία σου κτλ κτλ γιατί ακριβώς επειδή είναι low cost αυτά χρεώνονται σε περίπτωση λάθους ή παράβλεψης. Εκτός αν επικοινωνήσεις έγκαιρα με το τηλεφωνικό τους κέντρο.

Travel4Fun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χαϊδελβέργη
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Δεν υπάρχει κάτι κρυφό, περίεργο ή ύπουλο! Είναι απλά Low cost εταιρεία και το τελικό ποσό είναι αυτό που εμφανίζεται και θα χρεωθεί στην κάρτα σου.

Παρ'όλα αυτά καλό θα είναι να διαβάσεις τους όρους και να γνωρίζεις τις επιτρεπτές διαστάσεις αποσκευών, να έχεις κάνει chek in και να έχεις εκτυπωμένη την κάρτα επιβίβασης, να μην κάνεις λάθος στα στοιχεία σου κτλ κτλ γιατί ακριβώς επειδή είναι low cost αυτά χρεώνονται σε περίπτωση λάθους ή παράβλεψης. Εκτός αν επικοινωνήσεις έγκαιρα με το τηλεφωνικό τους κέντρο.
Αφού κάνεις check in και εκτύπωσεις την κάρτα δεν χρειαζεται να κάνεις κάτι άλλο ε? Με την κάρτα πας και μπαίνεις; Γιατί στην Aegean απ ότι θυμάμαι πήγαμε σε μηχανήματα για να μας βγάλει το εισιτήριο..

Triplover

Member
Αφού κάνεις check in και εκτύπωσεις την κάρτα δεν χρειαζεται να κάνεις κάτι άλλο ε? Με την κάρτα πας και μπαίνεις; Γιατί στην Aegean απ ότι θυμάμαι πήγαμε σε μηχανήματα για να μας βγάλει το εισιτήριο..
Ακριβώς. Αυτό που εκτυπώνετε είναι και το εισιτήριό σας. Τίποτα άλλο.

konstadinab

New Member
Καλησπέρα. Την Πέμπτη πετάω και μόλις είδα ότι στο επώνυμο μου υπάρχει ένα λάθος γράμμα. Αντί για U έχω Y. Τί πρέπει να κάνω; ευχαριστώ εκ των προτέρων

konstadinab

New Member
Ωραία, αλλά όσους ρώτησα μου είπαν οτι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην με αφήσουν να ταξιδέψω. επισης, δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο γιατί τα γραφεία είναι στην ιρλανδία

jimp

Member
Ωραία, αλλά όσους ρώτησα μου είπαν οτι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην με αφήσουν να ταξιδέψω. επισης, δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο γιατί τα γραφεία είναι στην ιρλανδία
Ξαναλέμε πως αυτά τα λάθη μπορούν να διορθωθούν μέσω του τσατ, το οποίο θα το βρείτε στην σελίδα της εταιρείας. Θα μπείτε, θα περιμένετε να έρθει η σειρά σας, θα τους γράψετε το πρόβλημα και αυτοί θα σας το διορθώσουν.

rev26

Member
για οποιαδηποτε πληροφορια θελετε υπαρχει η δυνατοτητα του chat με την εταιρια..μολις επικοινωνησα μαζι τους και με βοηθησαν πολυ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom