Μιας και ρωτήθηκε πιο πριν, το αν σου ελέγξουν τη χειραποσκευή (διαστάσεις-βάρος) εξαρτάται κυρίως από το πως "φαίνεται" η βαλίτσα. Αν είναι εξόφθαλμα μεγαλύτερη του επιτρεπτού τότε πιθανότατα θα την ελέγξουν. Επίσης, σχεδόν αποκλειστικά ελέγχουν τις σκληρές βαλίτσες καθώς οι μαλακές μπορούν να πιεστούν και να χωρέσουν στο σιδερένιο κουτί. Εγώ βρήκα την υγειά μου με 30 ευρώ. Αγόρασα αυτήν http://www.amazon.co.uk/Cabin-Max-Backpack-Approved-55x40x20/dp/B002Q5APX4/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1416189628&sr=8-6&keywords=ryanair luggage και σε περισσότερες από 100 πτήσεις τα τελευταία 3 χρόνια Λονδίνο-Θεσσαλονίκη (και αντίστροφα) δε μου την τσέκαραν ούτε μία φορά, ακόμη κι αν την είχα παραγεμίσει!
Παίζει ρόλο και το αεροδρόμιο. Από Stansted για Θεσσαλονίκη σπάνια έχω δει να ελέγχουν χειραποσκευές, ενώ από SKG για Λονδίνο σχεδόν πάντα. Καλό είναι πάντως, για να αποφευχθεί κάποια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, να ακολουθούνται οι κανόνες της εταιρίας
Παίζει ρόλο και το αεροδρόμιο. Από Stansted για Θεσσαλονίκη σπάνια έχω δει να ελέγχουν χειραποσκευές, ενώ από SKG για Λονδίνο σχεδόν πάντα. Καλό είναι πάντως, για να αποφευχθεί κάποια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, να ακολουθούνται οι κανόνες της εταιρίας