• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ερωτήσεις για Ryanair v.2

World Nomad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα Μπόρα
Παιδιά, σας έχουν ελέγξει ποτέ τις διαστάσεις και το βάρος της χειραποσκευής σας;;

doraki26

Member
δυστυχως δεν συμπιεζεται ειναι αυτες οι σκληρες βαλιτσες... αυτο που το βαζεις ειναι ακριβως τοσο στα εκατοστα η αφηνουν κ ενα περιθωριο μικρο μικρο κανα εκατοστο μηπωε γλιτωσουμε τπτ :haha:

kabamarou

Member
Παιδιά, σας έχουν ελέγξει ποτέ τις διαστάσεις και το βάρος της χειραποσκευής σας;;
Σε εμένα όχι αλλά έχω δει να υπολογίζουν τις διαστάσεις σε άλλα άτομα μπροστά μου.Στο bergamo το 2011 είχα δει να ζυγίζουν κιόλας κάποιες χειραποσκευές αλλά δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμη αυτό και γενικά από ότι διαβάζω ζυγαριές δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή.Τώρα αν κάποιος έχει δει να ζυγίζουν ας το γράψει:)

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
η μοναδική φορά που μου ζυγισαν την βαλίτσα ήταν πέρσι από τα Χανιά. με ζυγαριά χειρός

koker

Member
Ταξίδι-Όνειρο
μαυρικιος
Να την ζυγίζουν δεν έχω δει, αλλά έχω δει αρκετές φορές να ζητάνε να βάλεις την αποσκευή στο σιδερένιο κουτί αλλά και έχω δει να περισσεύει κιόλας προς τα πάνω και να μην λένε τίποτε

jimp

Member
Εμένα μόνο Φρανκφούρτη αλλά και Βουδαπέστη τσεκάρανε με κάτι κουτιά, αντίγραφα αυτών των σιδέρενιων.
Βασικά για να είμαι ακριβής, εμένα επειδή πάντα ταξιδεύω με backpack δεν με τσεκάρανε ποτέ, αλλά τους άλλους που είχανε τις χειραποσκευές carry on κανονικά όλους.

billvar

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ούτε εμένα την έχουν ελέγξει ποτέ. Ένα παραπάνω και από τότε που αλλάξανε πολιτική και γίνανε περισσότερο ανεκτικοί. Αρκεί να μην "βγάζει μάτι".

Triplover

Member
Παλαιότερα τσεκάρανε αρκετά συχνά. Μου έχει τύχει και στη Βουδαπέστη και στα Χανιά. Οι έλεγχοι έχουν περιοριστεί σημαντικά από τότε που επιτρέπεται το δεύτερο μικρότερο τσαντάκι. Πάντως σε κάθε περίπτωση καλό είναι να προσπαθούμε να συμμορφωνόμαστε στους κανόνες ή τουλάχιστον όταν μας ελέγξουν και μας βάλουν κανά πρόστιμο να μην τους βρύζουμε.

Χθες που επέστρεφα από το Παρίσι είχαμε μια σχετικά μικρή καθυστέρηση, γιατί δεν χωρούσαν οι χειραποσκευές. Η μεγάλη χειραποσκευή μπαίνει κάθετα και όχι παράλληλα. Η μικρή χειραποσκευή μπαίνει κάτω από το μπροστινο κάθισμα. Και το μπουφάν στα πόδια ή πάνω από τη χειραποσκευή στο ντουλαπάκι. Αν βάλουμε και την προίκα μας στο ντουλαπακι, δεν θα χωράμε ούτε οι επιβάτες.

sofianaxos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
έθεσα ερώτημα στο chat τους τι γίνεται σε περίπτωση που έχω κάνει ήδη check in αλλά αργότερα θελήσω να προσθέσω βαλίτσα και μου είπαν ότι μπορώ να το κάνω online 4 ώρες πριν την πτήση και να εκτυπώσω το boarding pass 2 ώρες πριν την πτήση με επιβάρυνση 5 ευρώ από ότι θα πλήρωνα αν πρόσθετα την βαλίτσα στο πρώτο check in.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom